Contact

Ellerweg 8,
6037 RS Kelpen-Oler
Limburg, The Netherlands

T +31 (0)495 794 560
E info@to-zuid.nl

Contact us
Route

TO-Zuid ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Kelpen. Deze verbindt de A2 met de N280 Weert - Roermond. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Bestekschrijver

Voor het bekleden van de functie van een bestekschrijver zijn een aantal persoonlijkheidskenmerken nodig. Deze zijn allemaal noodzakelijk om een aannemer van informatie te voorzien over de werkzaamheden die moeten worden uitgevoerd. Hieronder informeren we jou over het bestek en welke persoonlijke kenmerken belangrijk zijn. Daarna leer je alles over de opleiding tot bestekschrijver en vind je de informatie over de inschrijving voor deze studie.

Wat doet een bestekschrijver?

Wanneer je de opleiding tot bestekschrijver hebt afgerond, heb je in het werkveld als voornaamste taak het opstellen van bestekken. Een bestek is een juridisch document waarin alle taken van een aannemer voor een bepaald bouwproject staan vermeld. Dit document is een schriftelijke overeenkomst tussen de aannemer en de opdrachtgever van dit project.

Voor het uitvoeren van deze werkzaamheid hoor je secuur te werken, omdat je met exacte gegevens van een bouwopdracht werkt. Tevens moet je over voldoende vakinhoudelijke kennis beschikken, want je zou alle informatie in het bestek moeten begrijpen. Ook hoor je tijdens de opleiding tot bestekschrijver over goede communicatievaardigheden te beschikken.

Opleiding tot bestekschrijver

Het is moeilijk om deze opleiding te beschrijven, want een persoon met deze functie kan in verschillende branches werken. Echter kun je vanaf een MBO-opleiding de functie van een bestekschrijver bekleden.

Meer informatie?

Ben je geïnteresseerd om de opleiding tot bestekschrijver te volgen? Dan adviseren we jou om je zo snel mogelijk in te schrijven bij Technisch Opleidingscentrum Zuid. Bij eventuele vragen of opmerkingen kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij beantwoorden graag al je vragen.

Onze partner vacatures

Partners
Bekijk actuele vacatures

Heb je vragen?

Contact over de vacatures en functies:

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Of bel direct +31 (0)495 794 560.

Waarom techniek?
Toekomstvast

Een toekomstvaste sector, nodig om de maatschappij draaiende te houden.

Groeiende vraag

Er is steeds meer vraag naar goed opgeleid en gekwalificeerd technisch personeel.

Innovatieve branche

Een innovatieve branche, betrokken bij de inzetbaarheid van duurzame techniek.

Eervol beroep

Een eervol beroep met respect voor ambachtschap en vakmanschap.

Mensen, geen robots

Grotendeels gevoelloos voor automatisering en robotisering, juist vakmensen nodig.

Baangarantie

Met een opleiding van ons opleidingscentrum vind je gegarandeerd een baan in de techniek!

Copyright 2021 - Technisch Opleidingscentrum Zuid | Sitemap | Colofon | Privacy | Disclaimer