Contact

Ellerweg 8,
6037 RS Kelpen-Oler
Limburg, The Netherlands

T +31 (0)495 794 560
E info@to-zuid.nl

Contact us
Route

TO-Zuid ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Kelpen. Deze verbindt de A2 met de N280 Weert - Roermond. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Betontimmerman

Heb jij je ooit afgevraagd hoe die gigantische én prachtige bouwwerken zoals viaducten, winkelcentra en treinstations gebouwd zijn? Een betontimmerman vervult de zeer belangrijke taak om die gigantische en prachtige bouwwerken te voorzien van het beton. De betontimmerman is samen met de andere vaklieden de ontwerpers van deze bouwwerken. Het is een echte vakman die werkzaam is bij aannemers en werkmaatschappijen, in de bedrijfstak infrastructuur en bouw.

Wat voert de vakman precies uit?

De opdrachtgevers kunnen bedrijven, de overheid, semi-overheid en andere aannemers zijn. Het werk is zeer verschillend aangezien elk bouwwerk een nieuwe aanpak vereist. Het beroep vereist het werken op verschillende bouwlocaties. Het is dus zeer afwisselend werk. De werkzaamheden bestaan uit repareren, afwerken/behandelen en het injecteren van het beton. Eveneens wordt er met grote gietvormen gewerkt waarin het beton gegoten wordt. De gietvormen, ook wel bekistingen genoemd, worden door de betontimmerman gemonteerd. Vervolgens wordt de bekisting van vloeibare betonspecie voorzien. Het resultaat is een afgewerkt betoncomplex.

Naast het werken met beton is de vakman ook verantwoordelijk voor het uitvoeren van controles zodat eventuele risico's en problemen vermeden kunnen worden. Daarnaast communiceert hij met de collega's over de instructies, zodat het werk efficiënt uitgevoerd wordt.

Wil jij vakman worden? Dat kan met de betontimmerman opleiding!

Lijkt het jou iets om mee te werken aan de prachtige en gigantische bouwwerken? Wil jij als vakman aan de slag op de verschillende bouwlocaties? Neem contact met ons op voor vacatures of voor de betontimmerman opleiding en overige mogelijkheden.

Voor bedrijven

Ben je op zoek naar een gespecialiseerde betontimmerman of wil je jouw personeel bijscholen door middel van de betontimmerman opleiding? Neem contact op met Technisch Opleidingscentrum Zuid voor de mogelijkheden.

Onze partner vacatures

Partners
Bekijk actuele vacatures

Heb je vragen?

Contact over de vacatures en functies:

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Of bel direct +31 (0)495 794 560.

Waarom techniek?
Toekomstvast

Een toekomstvaste sector, nodig om de maatschappij draaiende te houden.

Groeiende vraag

Er is steeds meer vraag naar goed opgeleid en gekwalificeerd technisch personeel.

Innovatieve branche

Een innovatieve branche, betrokken bij de inzetbaarheid van duurzame techniek.

Eervol beroep

Een eervol beroep met respect voor ambachtschap en vakmanschap.

Mensen, geen robots

Grotendeels gevoelloos voor automatisering en robotisering, juist vakmensen nodig.

Baangarantie

Met een opleiding van ons opleidingscentrum vind je gegarandeerd een baan in de techniek!

Copyright 2021 - Technisch Opleidingscentrum Zuid | Sitemap | Colofon | Privacy | Disclaimer