Contact

Ellerweg 8,
6037 RS Kelpen-Oler
Limburg, The Netherlands

T +31 (0)495 794 560
E info@to-zuid.nl

Contact us
Route

TO-Zuid ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Kelpen. Deze verbindt de A2 met de N280 Weert - Roermond. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Buizenlegger

Als buizenlegger ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van grondwerkzaamheden ten behoeve van de aanleg en/of het onderhoud van leidingen. Hierbij kun je denken aan het aanleggen van rioleringen, het onderhouden van drinkwaterleidingen en het aanleggen van bluswatervoorzieningen. Het is van belang dat je bereid bent te werken binnen de industrie en op de hoogte bent van de geldende veiligheidsvoorschriften. Een beroep als buizenlegger is een uitdagende en afwisselende baan in de buitenlucht. Benieuwd naar de taken en competenties? Lees dan gauw verder.

Wat zijn de taken van een buizenlegger?

Je werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit het leggen van buizen voor water- en sanitaire riolen, afvoeren en waterleidingen. Daarnaast ben je ook in staat om geulen of duikers te beoordelen, buizen op de juiste posities te leggen en verbindingen af te dichten. Zo kun je ook denken aan taken als graven, dempen en verdichten van sleuven en werkputten. Daarnaast zul je ook nauw met je collega's moeten samenwerken. Hierbij kun je denken aan het doorgeven van nuttige informatie en adviezen met betrekking tot het juiste gebruik van machines en materialen. Daarnaast kan het natuurlijk ook zo zijn dat je soms moet inspringen bij andere activiteiten en collega's moet ondersteunen.

Welke competenties moet je in huis hebben??

  • Kennis / Algemene competenties - Als buizenlegger wordt er van je verwacht dat je in staat bent om constant goede kwaliteit te leveren, fouten worden niet gewaardeerd.
  • Persoonsgebonden competenties - Als buizenlegger wordt je geacht stressbestendig te zijn, zodat je effectief kan presteren onder tijdsdruk
  • Relationele competenties - Als buizenlegger dien je afspraken na te komen en is het wenselijk om je open en constructief op te stellen.

Onze partner vacatures

Partners
Bekijk actuele vacatures

Heb je vragen?

Contact over de vacatures en functies:

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Of bel direct +31 (0)495 794 560.

Waarom techniek?
Toekomstvast

Een toekomstvaste sector, nodig om de maatschappij draaiende te houden.

Groeiende vraag

Er is steeds meer vraag naar goed opgeleid en gekwalificeerd technisch personeel.

Innovatieve branche

Een innovatieve branche, betrokken bij de inzetbaarheid van duurzame techniek.

Eervol beroep

Een eervol beroep met respect voor ambachtschap en vakmanschap.

Mensen, geen robots

Grotendeels gevoelloos voor automatisering en robotisering, juist vakmensen nodig.

Baangarantie

Met een opleiding van ons opleidingscentrum vind je gegarandeerd een baan in de techniek!

Copyright 2021 - Technisch Opleidingscentrum Zuid | Sitemap | Colofon | Privacy | Disclaimer