Contact

Ellerweg 8,
6037 RS Kelpen-Oler
Limburg, The Netherlands

T +31 (0)495 794 560
E info@to-zuid.nl

Contact us
Route

TO-Zuid ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Kelpen. Deze verbindt de A2 met de N280 Weert - Roermond. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Cursus

Bedrijfs Hulp Verlening herhaling

Duur Op aanvraag
Kosten Op aanvraag
Locatie Kelpen-Oler (Limburg)
Resultaat Certificaat

In noodsituaties is het van belang dat je weet hoe je moet optreden. Zowel binnen als buiten huis zijn er verschillende cursussen hiervoor. Op de werkvloer is het van belang dat er minstens één persoon de BHV basiscursus heeft gevolgd. Deze training voor bedrijfshulpverlening moet je redden in noodsituaties op het werk totdat professionele hulpverleners aanwezig zijn.

Wat mag je zoal verwachten?

Bij de klassikale BHV basiscursus van Technisch Opleidingscentrum Zuid heb je de mogelijkheid om klassikaal je kennis bij te brengen over verschillende acties die je uit moet voeren in gevaarlijke situaties. Denk hierbij aan het blussen van kleine brandjes, een pand snel en veilig ontruimen, levensreddende handelingen verrichten (een EHBO cursus komt hierbij van pas), goede communicatie gedurende een ongeval en je profileren tot aanspreekpunt tijdens calamiteiten.

De klassikale BHV basiscursus is verdeeld in een theoretisch en een praktisch onderdeel. Aangezien deelnemers van deze trainig vaak nog geen of weinig basiskennis hebben, is het dan ook van belang om voldoende ruimte te geven voor de theorie. Beschik je volgens de instructeur(s) over voldoende kennis en weet je deze te gebruiken in de praktijk, dan krijg je aan het eind van de cursus een officieel BHV certificaat mee.

BHV cursus voor herhaling vatbaar

Neem je deel aan een klassikale BHV cursus ter herhaling van je basiscursus op Technisch Opleidingscentrum Zuid, dan wordt er meer focus gelegd op de praktijk. Door meer ruimte te bieden aan verschillende ensceneringen waar je als BHV'er op in moet spelen, blijf je scherp en nog beter voorbereid wanneer er zich een echt probleem voordoet op de werkvloer.

Aanmelden voor een klassikale BHV cursus?

Wil je deelnemen aan de klassikale BHV basiscursus of ben je op zoek naar een BHV cursus voor een herhaling? Stuur dan een mail naar ons en vermeld hierin je naam, woonplaats, telefoonnummer, geboortedatum en stuur een kopie mee van je CV. Zodra we je bericht hebben ontvangen, gaan we voor je aan de slag.

Over de cursus BHV herhaling

Deze BHV cursus bestaat uit een theoretisch en praktisch onderdeel, met voornamelijk focus op de praktijk. Na succesvolle afronding van de cursus ontvang je een officieel BHV certificaat.

Aanmelden?

Wil je je aanmelden voor de cursus BHV herhaling? Stuur dan een e-mail naar Technisch Opleidingscentrum Zuid en vermeld hierin je naam, woonplaats, geboortedatum, telefoonnummer en CV. Vervolgens zullen wij zo snel mogelijk contact met je opnemen.


Interesse?

+31 (0)84-8774 818

of vul ons contactformulier in

Vraag onze brochure aan


Inschrijven
of offerte ontvangen


Gratis advies Over deze opleiding vraag het de expert
Onze partners
Hier kun je ons vinden
Waarom techniek?
Toekomstvast

Een toekomstvaste sector, nodig om de maatschappij draaiende te houden.

Groeiende vraag

Er is steeds meer vraag naar goed opgeleid en gekwalificeerd technisch personeel.

Innovatieve branche

Een innovatieve branche, betrokken bij de inzetbaarheid van duurzame techniek.

Eervol beroep

Een eervol beroep met respect voor ambachtschap en vakmanschap.

Mensen, geen robots

Grotendeels gevoelloos voor automatisering en robotisering, juist vakmensen nodig.

Baangarantie

Met een opleiding van ons opleidingscentrum vind je gegarandeerd een baan in de techniek!

Copyright 2020 - Technisch Opleidingscentrum Zuid | Sitemap | Colofon | Privacy | Disclaimer