Contact

Ellerweg 8,
6037 RS Kelpen-Oler
Limburg, The Netherlands

T +31 (0)495 794 560
E info@to-zuid.nl

Contact us
Route

TO-Zuid ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Kelpen. Deze verbindt de A2 met de N280 Weert - Roermond. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Cursus BHV basis of herhaling klassikaal
Duur Op aanvraag
Kosten Op aanvraag
Locatie Kelpen-Oler (Limburg)
Resultaat Certificaat

De training voor bedrijfshulpverlening is een sterke aanrader, zodat jij als werknemer weet hoe er gehandeld moet worden in het geval van calamiteiten. Onder andere het herkennen en bestrijden van een beginnende brand, de verschillende blusmiddelen, het onderscheiden en behandelen van letsels en optreden in levensreddende situaties, communiceren tijdens een noodgeval en het evacueren komen aan bod in de basiscursus. Om echter up-to-date te blijven is het van belang dat er een jaarlijkse BHV herhaling plaatsvindt.

Wat houdt een BHV herhalingscursus in?

Het verschil tussen een reguliere BHV training en een BHV herhalingscursus is dat een herhalingscursus minder theoretisch en meer praktijkgericht is. Door meer ruimte te geven aan verschillende ensceneringen waarin BHV-kennis van belang is, blijf je als BHV'er scherp en ben je er klaar voor wanneer er een echte calamiteit plaatsvindt. Bij een BHV herhaling wordt er ook veel aandacht besteed aan reanimeren en het gebruik van een automatische externe defibrillator (AED) hierbij. Gedurende de BHV herhalingscursus kijkt een instructeur naar je vaardigheden en stuurt je waar nodig nog bij.

Geldig BHV certificaat

Beschik je over voldoende kwaliteiten als bedrijfshulpverlener volgens de instructeur, dan krijg je aan het eind van de BHV herhalingscursus een nieuw geldig BHV-certificaat mee naar huis. Het certificaat is 1 jaar geldig, waarna er een nieuwe BHV cursus wordt aangeraden.

Interesse? Meld je aan!

Om de cursus BHV herhaling te mogen volgen, dien je dus al in het bezit te zijn van de basiscursus BHV. Heb je dit certificaat al op zak en wil jij je BHV-kennis opfrissen? Stuur dan een mailtje naar ons en vermeld je naam, woonplaats, telefoonnummer, geboortedatum en een kopie van je CV. Na ontvangst gaan we zo snel mogelijk met je aanvraag aan de slag.

Over de BHV herhalingscursus

Vergeleken met een reguliere BHV cursus is deze herhalingscursus minder theoretisch en meer praktijkgericht. Gedurende de cursus kijkt een instructeur naar je vaardigheden en stuurt je waar nodig bij. Na afronding ga je met een nieuw één jaar geldig BHV-certificaat naar huis.

Tarieven

U kunt deze cursus bij ons volgen voor een bedrag van €179,00 p.p. Het genoemde tarief is exclusief 21% btw.

Aanmelden?

Aanmelden voor deze cursus? Neem contact met ons op middels e-mail en vermeld hierin je naam, woonplaats, geboortedatum, telefoonnummer en CV. Wij zullen vervolgens zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Brochure aanvragen Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Interesse?

+31 (0)84-8774 818

of vul ons contactformulier in

Vraag onze brochure aan


Inschrijven
of offerte ontvangen


Gratis advies Over deze opleiding vraag het de expert
Onze partners
Hier kun je ons vinden
Waarom techniek?
Toekomstvast

Een toekomstvaste sector, nodig om de maatschappij draaiende te houden.

Groeiende vraag

Er is steeds meer vraag naar goed opgeleid en gekwalificeerd technisch personeel.

Innovatieve branche

Een innovatieve branche, betrokken bij de inzetbaarheid van duurzame techniek.

Eervol beroep

Een eervol beroep met respect voor ambachtschap en vakmanschap.

Mensen, geen robots

Grotendeels gevoelloos voor automatisering en robotisering, juist vakmensen nodig.

Baangarantie

Met een opleiding van ons opleidingscentrum vind je gegarandeerd een baan in de techniek!

Copyright 2021 - Technisch Opleidingscentrum Zuid | Sitemap | Colofon | Privacy | Disclaimer