Contact

Ellerweg 8,
6037 RS Kelpen-Oler
Limburg, The Netherlands

T +31 (0)495 794 560
E info@to-zuid.nl

Contact us
Route

TO-Zuid ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Kelpen. Deze verbindt de A2 met de N280 Weert - Roermond. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Cursus

Micro- en Ministop, PE Flowstop

Duur Op aanvraag
Kosten Op aanvraag
Locatie Kelpen-Oler (Limburg)
Resultaat Certificaat

Om op een veilige manier gasonderbreking tot stand te brengen en door middel van bypasstechniek onderbreking te voorkomen, is de stoppeltechniek ontwikkeld. In deze cursus leer je het veilig en vakkundig aanwenden van Micro-, Ministop en PE Flowstop apparatuur op gasaansluitleidingen.

Toelichting Micro-, Ministop en PE Flowstop

Natuurlijk zijn er eisen over vakkundigheid, maar deze zijn er ook over veiligheid. De veiligheids- en opleidingseisen zijn in de VIAG vastgelegd. Vanzelfsprekend is dat werken aan gasdistributiesystemen op verantwoorde wijze moet gebeuren. Daarom is deze cursus Micro-, Ministop en PE Flowstop ontwikkeld.

De cursus Micro-, Ministop en PE Flowstop is bedoeld voor (assistent)monteurs die werken aan gasaansluitleidingen, zowel bedrijfsaansluitingen als huisaansluitingen. De instructie is een verplichting conform de VIAG voor deze doelgroep. Tevens is deze instructie Micro-, Ministop en PE Flowstop ook een verplichting voor werknemers met een assisterende functie en zonder gas technische vakopleiding. De instructie is een aanbeveling voor leidinggevenden in relevante werkomgevingen.

Deelnemen aan de cursus?

De cursus Micro-, Ministop en PE Flowstop bestaat uit een praktijkgedeelte en een theoriegedeelte. Om aan het praktijkgedeelte deel te kunnen nemen, moet je de theorie doorlopen hebben en een 80% score hebben gehaald op de theorie-eindtoets. Na succesvolle afronding van de cursus, ontvang je van Technisch Opleidingscentrum Zuid een deelnamebewijs dat 3 jaar geldig is.

Indien je deel wilt nemen aan deze instructie Micro-, Ministop en PE Flowstop, kun je via e-mail contact met ons opnemen. In je mail vermeld je de volgende zaken: je naam, je geboortedatum, je woonplaats, je telefoonnummer en je CV. Zodra wij deze gegevens van jou hebben ontvangen, wordt er contact met je opgenomen. Je ontvangt dan meer informatie over de tijden en kosten van deze cursus.

De cursus Micro- en Ministop, PE Flowstop

Deze cursus bestaat uit de combinatie van een praktijk- en theoriegedeelte. Om aan het praktijkgedeelte van de opleiding deel te kunnen nemen, dien je alle theorie doorlopen te hebben en een score van minimaal 80% te hebben behaald op de eindtoets. Heb je de cursus Micro- en Ministop, PE Flowstop succesvol afgerond, dan ontvang je een deelnamebewijs met een geldigheidsduur van 3 jaar.

Aanmelden?

Wil je je aanmelden voor deze cursus? Neem dan contact met ons op via e-mail. In je mail mag je de volgende zaken vermelden: naam, woonplaats, geboortedatum, telefoonnummer en CV.


Interesse?

+31 (0)84-8774 818

of vul ons contactformulier in

Vraag onze brochure aan


Inschrijven
of offerte ontvangen


Gratis advies Over deze opleiding vraag het de expert
Onze partners
Hier kun je ons vinden
Waarom techniek?
Toekomstvast

Een toekomstvaste sector, nodig om de maatschappij draaiende te houden.

Groeiende vraag

Er is steeds meer vraag naar goed opgeleid en gekwalificeerd technisch personeel.

Innovatieve branche

Een innovatieve branche, betrokken bij de inzetbaarheid van duurzame techniek.

Eervol beroep

Een eervol beroep met respect voor ambachtschap en vakmanschap.

Mensen, geen robots

Grotendeels gevoelloos voor automatisering en robotisering, juist vakmensen nodig.

Baangarantie

Met een opleiding van ons opleidingscentrum vind je gegarandeerd een baan in de techniek!

Copyright 2020 - Technisch Opleidingscentrum Zuid | Sitemap | Colofon | Privacy | Disclaimer