Contact

Ellerweg 8,
6037 RS Kelpen-Oler
Limburg, The Netherlands

T +31 (0)495 794 560
E info@to-zuid.nl

Contact us
Route

TO-Zuid ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Kelpen. Deze verbindt de A2 met de N280 Weert - Roermond. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Cursus

NEN 3140 IV/WV

Duur Op aanvraag
Kosten Op aanvraag
Locatie Kelpen-Oler (Limburg)
Resultaat Certificaat

De cursus NEN 3140 IV/WV is bedoeld om jou te leren hoe je verantwoordelijkheid draagt voor een veilige bedrijfsvoering. Je leert dus hoe je elektrische veiligheid kunt implementeren en beheren in jouw bedrijf. Jij zult je gaan focussen op de normen van de NEN 3140. Zo kun jij op een verantwoorde manier omgaan met elektrische installaties, arbeidsmiddelen en je leert hoe je op een veilige manier deze werkzaamheden kunt uitvoeren.

Wat houdt de cursus NEN 3140 IV/WV in?

Deze cursus zal bestaan uit een theoretisch en praktijkgericht gedeelte. Eerst zul je met de theorie aan de slag gaan waarbij je leert over diverse wetten en Europese normen die aansluiten op de NEN 3140. Tevens leer je de risico's van het werken met elektriciteit en leer je het beheren van elektrotechnische installaties. Jij krijgt daarbij uitleg over wat je verantwoordelijkheden en bevoegdheden zijn en je leert alles over aansprakelijkheid. Naast deze punten zullen tijdens de theorie ook de volgende punten aan bod komen:

  • Het uitbesteden van elektrotechnische werkzaamheden;
  • Het voeren van een inspectieplan, steekproeven, inspecteren en rapporteren;
  • Het leggen van elektriciteitsvoorzieningen, de opbouw van elektrotechnische installaties en stroomstelsels;
  • Het invoeren van de NEN 3140 in de organisatie;
  • Het bepalen van de frequentie van instructie en inspectie van elektrotechnische installaties;
  • Het schrijven van werkvoorschriften;
  • Het in bedrijf nemen van elektriciteitsinstallaties.

Waar wordt deze cursus gehouden?

De cursus NEN 3140 IV/WV wordt gehouden bij Technisch Opleidingscentrum Zuid. Dit centrum is gelegen in Limburg en is gespecialiseerd in het geven van lessen en begeleiden van personen in de elektrotechnische sector. Wil je liever dat de cursus bij jou op locatie gegeven wordt? Dat kan! Voor de mogelijkheden en meer informatie kun je het beste even contact met ons opnemen.

Vooropleiding

Voor het volgen van de cursus NEN 3140 IV/WV dienen de cursisten te beschikken over een elektrotechnisch diploma op niveau 4. Dit niveau kan bereikt worden door een opleiding te volgen maar ook door middel van voldoende kennis en ervaring die opgedaan is vanuit de praktijk.

Informatie nodig? Neem contact met ons op

Wil je graag meer informatie over de cursus NEN 3140 IV/WV? Of wil je graag je bedrijf of een deel van je personeel aanmelden voor deze cursus? Dan kun je direct contact met ons opnemen! Wij zorgen dat alle nodige informatie naar je verstuurd wordt zodat je een goede keuze kunt maken.

Over de cursus NEN 3140 IV/WV

De cursus NEN 3140 IV/WV bestaat uit een theoretisch en praktijkgericht gedeelte. Aan het begin van de cursus ga je vooral met de theorie aan de slag welke je later in de praktijk leert toe te passen. Gedurende de cursus leer je onder andere de risico's van het werken met elektriciteit en het beheren van elektrotechnische installaties. Na afronding van de cursus ontvang je een certificaat.

Aanmelden?

Wil je je aanmelden voor de cursus NEN 3140 IV/WV? Stuur dan een e-mail naar Technisch Opleidingscentrum Zuid en vermeld hierin je naam, woonplaats, geboortedatum, telefoonnummer en CV. Zodra wij jouw e-mail hebben ontvangen, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.


Interesse?

+31 (0)84-8774 818

of vul ons contactformulier in

Vraag onze brochure aan


Inschrijven
of offerte ontvangen


Gratis advies Over deze opleiding vraag het de expert
Onze partners
Hier kun je ons vinden
Waarom techniek?
Toekomstvast

Een toekomstvaste sector, nodig om de maatschappij draaiende te houden.

Groeiende vraag

Er is steeds meer vraag naar goed opgeleid en gekwalificeerd technisch personeel.

Innovatieve branche

Een innovatieve branche, betrokken bij de inzetbaarheid van duurzame techniek.

Eervol beroep

Een eervol beroep met respect voor ambachtschap en vakmanschap.

Mensen, geen robots

Grotendeels gevoelloos voor automatisering en robotisering, juist vakmensen nodig.

Baangarantie

Met een opleiding van ons opleidingscentrum vind je gegarandeerd een baan in de techniek!

Copyright 2020 - Technisch Opleidingscentrum Zuid | Sitemap | Colofon | Privacy | Disclaimer