Contact

Ellerweg 8,
6037 RS Kelpen-Oler
Limburg, The Netherlands

T +31 (0)495 794 560
E info@to-zuid.nl

Contact us
Route

TO-Zuid ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Kelpen. Deze verbindt de A2 met de N280 Weert - Roermond. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Cursus

NEN 3140 VOP

Duur Op aanvraag
Kosten Op aanvraag
Locatie Kelpen-Oler (Limburg)
Resultaat Certificaat

Je moet voldoen aan bepaalde eisen zodat je deskundig genoeg bent en weet hoe je met apparaten, elektrische installaties en gereedschappen om moet gaan. Jij moet dus goed geschoold zijn om goed je baan uit te kunnen oefenen en een cursus NEN 3140 VOP zorgt ervoor dat je aanvullende kennis verkrijgt. Wanneer je deze cursus hebt gevolgd, voldoe je aan de wettelijke eisen VOP.

Wat houdt de cursus NEN 3140 VOP in?

De cursus NEN 3140 VOP heeft theoretische en praktijkgerichte lessen. Jij leert ten eerste wat de regel- en wetgeving is en je leert de nodige begrippen zodat jij precies weet waar het over gaat wanneer deze begrippen in de praktijk genoemd worden. Tevens leer je wat jouw taken zijn en waar je verantwoordelijkheden en bevoegdheden liggen. Daarnaast leer je in de praktijk ook een aantal eenvoudige elektrotechnische werkzaamheden zoals het vervangen van lampen en starters, het aan- en afkoppelen van elektromotoren, het resetten van thermische beveiligingen, het monteren van stekkers en vervangen van wandcontactdozen, het vervangen van smeltveiligheden en mespatronen en je leert welke gereedschappen, hulpmiddelen en persoonlijke beschermingsmiddelen je moet gebruiken.

Vereiste vooropleiding

Om de cursus NEN 3140 VOP te kunnen volgen heb je geen specifieke vooropleiding nodig. Dit komt doordat de uitgangspunten gebaseerd zijn op de algemene principes van volwasseneneducatie. Je moet wel zelfstandig kunnen handelen.

Waar wordt deze cursus gehouden?

De cursus NEN 3140 VOP wordt gegeven bij Technisch Opleidingscentrum Zuid dat gelegen is in Limburg. Wij zijn gespecialiseerd in allerlei opleidingen op het gebied van elektrotechniek. Het is ook mogelijk om de cursus bij jouw bedrijf te laten uitvoeren. Wil je hier meer informatie over? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact met ons op

Wil jij graag wat meer informatie, heb je vragen of wil jij jezelf of je bedrijf graag aanmelden voor de cursus NEN 3140 VOP? Dan kun je dit gemakkelijk doen door direct contact met ons op te nemen. Na het ontvangen van jouw mailtje zullen wij jou zo snel mogelijk voorzien van de nodige informatie.

Over de cursus NEN 3140 VOP

De cursus NEN 3140 VOP bestaat uit een theorie- en praktijkgedeelte. Tijdens de cursus leer je onder andere de wet- en regelgeving en waar jouw taken, bevoegdheden en verantwoordelijkheden liggen. Gedurende de praktijklessen leer je een aantal eenvoudige elektrotechnische werkzaamheden zoals het vervangen van starters en lampen, het resetten van thermische beveiligingen, het aan- en afkoppelen van elektromoteren en het vervangen van mespatronen en smeltveiligheden. Na succesvolle afronding van de cursus ontvang je een certificaat.

Aanmelden?

Wil jij je aanmelden voor de cursus NEN 3140 VOP? Stuur dan een e-mail met daarin je naam, woonplaats, geboortedatum, telefoonnummer en CV naar Technisch Opleidingscentrum Zuid. Wij zullen vervolgens zo snel mogelijk contact met je opnemen.


Interesse?

+31 (0)84-8774 818

of vul ons contactformulier in

Vraag onze brochure aan


Inschrijven
of offerte ontvangen


Gratis advies Over deze opleiding vraag het de expert
Onze partners
Hier kun je ons vinden
Waarom techniek?
Toekomstvast

Een toekomstvaste sector, nodig om de maatschappij draaiende te houden.

Groeiende vraag

Er is steeds meer vraag naar goed opgeleid en gekwalificeerd technisch personeel.

Innovatieve branche

Een innovatieve branche, betrokken bij de inzetbaarheid van duurzame techniek.

Eervol beroep

Een eervol beroep met respect voor ambachtschap en vakmanschap.

Mensen, geen robots

Grotendeels gevoelloos voor automatisering en robotisering, juist vakmensen nodig.

Baangarantie

Met een opleiding van ons opleidingscentrum vind je gegarandeerd een baan in de techniek!

Copyright 2020 - Technisch Opleidingscentrum Zuid | Sitemap | Colofon | Privacy | Disclaimer