Contact

Ellerweg 8,
6037 RS Kelpen-Oler
Limburg, The Netherlands

T +31 (0)495 794 560
E info@to-zuid.nl

Contact us
Route

TO-Zuid ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Kelpen. Deze verbindt de A2 met de N280 Weert - Roermond. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Cursus NEN 3140 VP
Duur Op aanvraag
Kosten Op aanvraag
Locatie Kelpen-Oler (Limburg)
Resultaat Certificaat

De NEN 3140 VP cursus is voor mensen die werken in de elektrotechniek en op worden geleid tot vakbekwaam persoon. Een vakbekwaam persoon in het kader van de NEN 3140 VP is iemand met een elektrotechnische vooropleiding of iemand die met iets vergelijkbaars ervaring heeft. Ben je eenmaal in het bezit van je certificaat na de NEN 3140 VP cursus, dan mag en kun je complexere elektrotechnische werkzaamheden uitvoeren.

Wat mag en kun je als NEN 3140 VP?

Complexe werkzaamheden kunnen verschillen van het bijplaatsen van groepen in installaties tot het uitvoeren van onderhoud aan elektrische installaties en nog veel meer. Een ander belangrijk aspect is dat je ook medewerkers veilig hieraan kunt laten werken. Je leert immers hoe aanwijzingen gegeven moeten worden aan een VOP'er om veilig te leren werken en ongevallen tot een minimum te beperken.

Op de hoogte van veiligheidsmaatregelen

In de cursus zelf wordt er onder andere geleerd om risico's te leren herkennen bij het werken met elektriciteit, hoe je gebruikmaakt van persoonlijke beschermingsmiddelen en hoe men veilig werkt met schakelkasten. Daarnaast is het van belang dat je na afloop van de NEN 3140 VP cursus op de hoogte bent van het gebruiken van het juiste materiaal.

Hoe meld je jezelf aan?

Voordat je begint met de training voor NEN 3140 VP is het belangrijk dat je als vooropleiding de LTS hebt gedaan of een toereikende kennis van NEN 1010 hebt. Ben je geïnteresseerd in de NEN 3140 VP cursus en beschik je over de juiste papieren? Stuur een mailtje naar Technisch Opleidingscentrum Zuid en vermeld de volgende informatie:

  • Je naam
  • Je woonplaats
  • Je telefoonnummer
  • Je geboortedatum
  • Je CV

We nemen zo snel mogelijk contact met je op wanneer we je aanmelding hebben ontvangen. We zullen dan onder andere de cursustijden en kosten met je delen.

Over de cursus NEN 3140 VP

De cursus NEN 3140 VP is bedoeld voor mensen die werken in de elektrotechniek en worden opgeleid tot vakbekwaam persoon. Gedurende de cursus leer je onder andere risico's te herkennen bij het werken met elektriciteit, hoe je veilig werkt met schakelkasten en hoe je gebruikmaakt van persoonlijke beschermingsmiddelen. Na afloop van de cursus ontvang je een certificaat en mag je complexere elektrotechnische werkzaamheden uitvoeren.

Aanmelden?

Wil je je aanmelden voor de cursus NEN 3140 VP? Stuur dan een e-mail naar Technisch Opleidingscentrum Zuid en vermeld hierin je naam, woonplaats, geboortedatum, telefoonnummer en CV. Zodra wij jouw gegevens hebben ontvangen, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Brochure aanvragen Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Interesse?

+31 (0)84-8774 818

of vul ons contactformulier in

Vraag onze brochure aan


Inschrijven
of offerte ontvangen


Gratis advies Over deze opleiding vraag het de expert
Onze partners
Hier kun je ons vinden
Waarom techniek?
Toekomstvast

Een toekomstvaste sector, nodig om de maatschappij draaiende te houden.

Groeiende vraag

Er is steeds meer vraag naar goed opgeleid en gekwalificeerd technisch personeel.

Innovatieve branche

Een innovatieve branche, betrokken bij de inzetbaarheid van duurzame techniek.

Eervol beroep

Een eervol beroep met respect voor ambachtschap en vakmanschap.

Mensen, geen robots

Grotendeels gevoelloos voor automatisering en robotisering, juist vakmensen nodig.

Baangarantie

Met een opleiding van ons opleidingscentrum vind je gegarandeerd een baan in de techniek!

Copyright 2021 - Technisch Opleidingscentrum Zuid | Sitemap | Colofon | Privacy | Disclaimer