Contact

Ellerweg 8,
6037 RS Kelpen-Oler
Limburg, The Netherlands

T +31 (0)495 794 560
E info@to-zuid.nl

Contact us
Route

TO-Zuid ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Kelpen. Deze verbindt de A2 met de N280 Weert - Roermond. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Cursus

NEN 3840 VOP

Duur Op aanvraag
Kosten Op aanvraag
Locatie Kelpen-Oler (Limburg)
Resultaat Certificaat

De NEN 3840 VOP cursus is de cursus voor jou wanneer je verantwoordelijke bent of wordt voor de implementatie of optimalisatie van de huidige elektrische bedrijfsvoering. Het is natuurlijk van groot belang dat je op de hoogte bent van de risico's die gepaard gaan met het uitvoeren van werkzaamheden in de buurt van of met elektrische hoogspanningsinstallaties.

Waarvoor dient NEN 3840 VOP?

De Arbowet stelt uiteraard eisen aan werknemers in het bedrijfsleven om zo veilig en gezond mogelijk te kunnen werken. Bescherming door kennis van mogelijke elektrotechnische gevaren zoals elektrocutie, kortsluiting en brandgevaar moet natuurlijk te allen tijde. Met de NEN 3840 VOP cursus ben je in korte tijd een voldoende onderricht persoon en kan jouw werkgever je in alle rust aan het werk laten met hoogspanningswerken.

Wat komt er zoal ter sprake?

In de cursus komen onder andere theorie en de gevaren van elektrische installaties, wetgeving en normen, elektriciteitsvoorzieningen, bedienings- en veiligheidsmaatregelen in schakel- en verdeelinrichtingen, bescherming tegen aanraking en opwekking en distributie ter sprake.

Wil je deelnemen aan de NEN 3840 VOP cursus, dan loont het zich om te weten dat je geen vooropleiding nodig hebt. Eenmaal alles afgerond en succesvol NEN 3840 VOP behaald, dan ben je in staat om de gevaren en risico's in te schatten om en nabij hoogspanningsinstallaties.

Aanmelden voor de cursus

Ben je klaar voor meer verantwoordelijkheid en ga je de uitdaging van NEN 3840 VOP aan? Meld je dan aan door een mailtje te sturen naar Technisch Opleidingscentrum Zuid en vermeld hierin de volgende informatie:

  • Je naam
  • Je woonplaats
  • Je telefoonnummer
  • Je geboortedatum
  • Je CV

Wanneer we jouw bericht hebben ontvangen, nemen we zo snel mogelijk contact met je op. We zullen dan ook onder andere de cursustijden en kosten met je delen.

Over de cursus NEN 3840 VOP

De cursus NEN 3840 VOP is geschikt voor iedereen die verantwoordelijke is of wordt voor de implementatie of optimalisatie van de huidige elektrische bedrijfsvoering. Gedurende de cursus komen onder andere de gevaren en theorie van elektrische installaties, elektriciteitsvoorzieningen en wetgeving en normen ter sprake. Om deel te kunnen nemen aan de cursus, is er geen vooropleiding vereist. Bij succesvolle afronding van de cursus ontvang je een certificaat en ben je een Voldoende Onderricht Persoon (VOP) die in alle rust kan werken met hoogspanningswerken.

Aanmelden?

Wil je je aanmelden voor de cursus NEN 3840 VOP? Stuur dan een e-mail naar Technisch Opleidingscentrum Zuid en vermeld hierin je naam, woonplaats, geboortedatum, telefoonnummer en CV. Wij zullen na ontvangst zo snel mogelijk contact met je opnemen.


Interesse?

+31 (0)84-8774 818

of vul ons contactformulier in

Vraag onze brochure aan


Inschrijven
of offerte ontvangen


Gratis advies Over deze opleiding vraag het de expert
Onze partners
Hier kun je ons vinden
Waarom techniek?
Toekomstvast

Een toekomstvaste sector, nodig om de maatschappij draaiende te houden.

Groeiende vraag

Er is steeds meer vraag naar goed opgeleid en gekwalificeerd technisch personeel.

Innovatieve branche

Een innovatieve branche, betrokken bij de inzetbaarheid van duurzame techniek.

Eervol beroep

Een eervol beroep met respect voor ambachtschap en vakmanschap.

Mensen, geen robots

Grotendeels gevoelloos voor automatisering en robotisering, juist vakmensen nodig.

Baangarantie

Met een opleiding van ons opleidingscentrum vind je gegarandeerd een baan in de techniek!

Copyright 2020 - Technisch Opleidingscentrum Zuid | Sitemap | Colofon | Privacy | Disclaimer