Contact

Ellerweg 8,
6037 RS Kelpen-Oler
Limburg, The Netherlands

T +31 (0)495 794 560
E info@to-zuid.nl

Contact us
Route

TO-Zuid ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Kelpen. Deze verbindt de A2 met de N280 Weert - Roermond. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Cursus

NEN 3840 VP

Duur Op aanvraag
Kosten Op aanvraag
Locatie Kelpen-Oler (Limburg)
Resultaat Certificaat

De NEN 3840 VP cursus is voor mensen die werkzaam zijn in de elektrotechniek met hoogspanning en op worden geleid tot vakbekwaam persoon. Een vakbekwaam persoon in het kader van de NEN 3840 VP is iemand met een elektrotechnische vakopleiding op niveau 2 van de Wet Educatie en Beroepsonderwijs. Dit niveau komt overeen met lagere elektrotechnische opleidingen, maar kan ook bereikt worden met voldoende kennis en ervaring uit de praktijk.

Bevoegdheden na behalen van NEN 3840 VP

Ben je eenmaal in het bezit van het certificaat van de NEN 3840 VP cursus, dan mag en kun je complexere elektrotechnische werkzaamheden uitvoeren. Complexe werkzaamheden kunnen verschillen. Denk hierbij aan het bijplaatsen van groepen in installaties, uitvoeren van onderhoud aan elektrische hoogspanningsinstallaties en nog veel meer. Ook is het belangrijk dat je weet hoe je medewerkers veilig hieraan laat werken. Je leert hoe aanwijzingen gegeven moeten worden aan VOP'ers om veilig te werken.

Wat leer je op de cursus?

De NEN 3840 VP cursus leert je onder andere de risico's te leren herkennen bij het werken met elektriciteit, hoe je gebruikmaakt van persoonlijke beschermingsmiddelen en hoe er veilig gewerkt kan worden met hoogspanning. Het is eveneens van belang dat je na afloop als gecertificeerd NEN 3840 VP op de hoogte bent hoe je met het juiste materiaal te werk moet gaan.

Zo werkt het aanmeldproces

Ben je in het bezit van een elektrotechnische vakopleiding op niveau 2 of beschik je over voldoende praktijkkennis om deel te nemen aan de NEN 3840 VP cursus? Meld je dan aan door een mailtje te sturen en vermeld hierin de volgende informatie:

  • Je naam
  • Je woonplaats
  • Je telefoonnummer
  • Je geboortedatum
  • Je CV

We nemen zo snel mogelijk contact met je op wanneer we met succes je aanmelding hebben ontvangen. Onder meer de cursustijden en kosten zullen dan met je gedeeld worden.

Over de cursus NEN 3840 VP

De NEN 3840 VP cursus is bedoeld voor mensen die werkzaam zijn in de elektrotechniek met hoogspanning en worden opgeleid tot vakbekwaam persoon. Gedurende de cursus leer je onder andere hoe je gebruikmaakt van persoonlijke beschermingsmiddelen, risico's kunt herkennen bij het werken met elektriciteit en hoe er veilig gewerkt kan worden met hoogspanning. Daarnaast leer je hoe je aanwijzingen moet geven om VOP'ers veilig te kunnen laten werken. Na succesvolle afronding van de cursus ontvang je een certificaat.

Aanmelden?

Aanmelden voor de cursus NEN 3840 VP? Stuur dan een e-mail naar Technisch Opleidingscentrum Zuid en vermeld hierin je naam, woonplaats, geboortedatum, telefoonnummer en CV. Vervolgens nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.


Interesse?

+31 (0)84-8774 818

of vul ons contactformulier in

Vraag onze brochure aan


Inschrijven
of offerte ontvangen


Gratis advies Over deze opleiding vraag het de expert
Onze partners
Hier kun je ons vinden
Waarom techniek?
Toekomstvast

Een toekomstvaste sector, nodig om de maatschappij draaiende te houden.

Groeiende vraag

Er is steeds meer vraag naar goed opgeleid en gekwalificeerd technisch personeel.

Innovatieve branche

Een innovatieve branche, betrokken bij de inzetbaarheid van duurzame techniek.

Eervol beroep

Een eervol beroep met respect voor ambachtschap en vakmanschap.

Mensen, geen robots

Grotendeels gevoelloos voor automatisering en robotisering, juist vakmensen nodig.

Baangarantie

Met een opleiding van ons opleidingscentrum vind je gegarandeerd een baan in de techniek!

Copyright 2020 - Technisch Opleidingscentrum Zuid | Sitemap | Colofon | Privacy | Disclaimer