Contact

Ellerweg 8,
6037 RS Kelpen-Oler
Limburg, The Netherlands

T +31 (0)495 794 560
E info@to-zuid.nl

Contact us
Route

TO-Zuid ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Kelpen. Deze verbindt de A2 met de N280 Weert - Roermond. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Cursus

TenneT Training KEB

Duur Op aanvraag
Kosten Op aanvraag
Locatie Kelpen-Oler (Limburg)
Resultaat Certificaat

De cursus TenneT Training KEB is ontworpen voor personen die werzaamheden moeten verrichten aan het landelijk netbeheer. Zij moeten een aanvullend certificaat hebben om aan te kunnen tonen dat zij vakbekwaam zijn. Wanneer je deze cursus afrondt, zul je vakbekwaam zijn op het gebied van kaderdocument Elektrische bedrijfsvoering van TenneT.

Wat houdt de cursus TenneT Training KEB in?

De cursus TenneT Training KEB is een training waarbij er via theorie- en praktijklessen jou wordt geleerd hoe je op een veilige manier kunt werken met hoogspanning. Jij leert zowel over hoogspanning, middenspanning en laagspanning. Daarnaast leer je alle regels en wetten die gemaakt zijn om het werken in netbeheer zo veilig mogelijk te maken. Ook zul jij met de cursus TenneT Training KEB leren dat er via de praktijk een bepaalde kennis en kunde nodig is. Jij zal daarom meerdere examens af moeten leggen bij zowel Stipel als bij TenneT.

Waar wordt de cursus gehouden?

Deze cursus wordt gehouden bij Technisch Opleidingscentrum Zuid dat gelegen is in Limburg. In dit centrum zijn ze gespecialiseerd in opleidingen en cursussen die alles te maken hebben met elektrotechniek. Op deze manier leer jij op een veilige manier omgaan met elektriciteit en leer je de risico's en veiligheidsmaatregelen die horen bij het werken met netbeheer. Deze cursus kan naast het pand in Limburg ook bij jou op locatie gegeven worden.

Vooropleiding

Voor de cursus TenneT Training KEB heb je een vooropleiding nodig. Jij zal in het bezit moeten zijn van een diploma elektrotechniek niveau 2 en een stuk praktijkervaring opgedaan moeten hebben met behulp van een begeleider.

Meer informatie nodig? Kom in contact!

Wil jij graag wat meer weten over de cursus TenneT Training KEB of wil jij je graag aanmelden voor deze cursus? Neem dan vrijblijvend en gemakkelijk contact op met Technisch Opleidingscentrum Zuid. Wij helpen jou graag verder en geven je meer informatie en antwoord op al jouw vragen.

Over de cursus TenneT Training KEB

Met de cursus TenneT Training KEB leer je middels theorie- en praktijklessen hoe je op een veilige manier kunt werken met hoogspanning, middenspanning en laagspanning. Tevens leer je alle wetten en regels die gemaakt zijn om het werken in landelijk netbeheer zo veilig mogelijk te maken. Na succesvolle afronding van de cursus ontvang je een certificaat. 

Aanmelden?

Je kunt de cursus TenneT Training KEB volgen bij Technisch Opleidingscentrum Zuid in Limburg, maar de cursus kan ook op locatie gegeven worden. Wil je je aanmelden voor de cursus? Stuur dan een e-mail naar Technisch Opleidingscentrum Zuid en vermeld hierin je naam, woonplaats, geboortedatum, telefoonnummer en CV. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.


Interesse?

+31 (0)84-8774 818

of vul ons contactformulier in

Vraag onze brochure aan


Inschrijven
of offerte ontvangen


Gratis advies Over deze opleiding vraag het de expert
Onze partners
Hier kun je ons vinden
Waarom techniek?
Toekomstvast

Een toekomstvaste sector, nodig om de maatschappij draaiende te houden.

Groeiende vraag

Er is steeds meer vraag naar goed opgeleid en gekwalificeerd technisch personeel.

Innovatieve branche

Een innovatieve branche, betrokken bij de inzetbaarheid van duurzame techniek.

Eervol beroep

Een eervol beroep met respect voor ambachtschap en vakmanschap.

Mensen, geen robots

Grotendeels gevoelloos voor automatisering en robotisering, juist vakmensen nodig.

Baangarantie

Met een opleiding van ons opleidingscentrum vind je gegarandeerd een baan in de techniek!

Copyright 2020 - Technisch Opleidingscentrum Zuid | Sitemap | Colofon | Privacy | Disclaimer