Contact

Ellerweg 8,
6037 RS Kelpen-Oler
Limburg, The Netherlands

T +31 (0)495 794 560
E info@to-zuid.nl

Contact us
Route

TO-Zuid ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Kelpen. Deze verbindt de A2 met de N280 Weert - Roermond. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Cursus

Tijdelijke Boorgat Afsluiting

Duur Op aanvraag
Kosten Op aanvraag
Locatie Kelpen-Oler (Limburg)
Resultaat Certificaat

Wil jij gedurende een kortdurende lesperiode meer leren over bovenstaand technisch onderwerp? En uiteindelijk de cursus Tijdelijke Boorgat Afsluiting beëindigen met een mooi certificaat? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Meld je direct aan bij het Technisch Opleidingscentrum Zuid.

Omschrijving cursus Tijdelijke Boorgat Afsluiting

De tijdelijke boorgat afsluiting dient als gereedschap waarmee men een gaszadel kan verwisselen, zonder ongecontroleerde uitstroming van gas. De tijdelijke boorgat afsluitingen worden toegepast bij gastechnische werkzaamheden. Tijdens de cursus Tijdelijke Boorgat Afsluiting leer je om te gaan met het gereedschap bij de verschillende werkzaamheden. De cursus kan zowel overdag als in de middag-/ avonduren gevolgd worden. In kleinschalige groepen zullen de cursussen plaatsvinden in één van onze praktijkruimtes. Doordat de groepen klein gehouden worden, is er veel individuele aandacht en kun je het beste uit jouw cursus halen! De cursus is veelal praktijkgericht waarbij de werkelijkheid zo goed als mogelijk nagebootst wordt. Zodoende heb je achteraf ook daadwerkelijk profijt van het volgen van een cursus ter aanvulling van jouw werkportfolio.

Gemotiveerd en leergierig

Ben jij leergierig en wil jij jouw CV aanvullen met een mooi certificaat? Met een gemotiveerde instelling zijn wij er zeker van dat jij deze cursus succesvol zal afronden. Er is geen vooropleiding nodig om deel te nemen aan deze cursus. Blijf up-to-date en volg onze cursus Tijdelijke Boorgat Afsluiting!

Iets voor jou?

Gedurende de cursus Tijdelijke Boorgat Afsluiting zal een team van enthousiaste professionals voor jou klaarstaan. Zij zullen jou dit traject begeleiden en jou het een en ander aan kennis bijbrengen. Na afronding van de cursus weet jij alle basiselementen over een tijdelijke boorgat afsluiting.

Over de cursus Tijdelijke Boorgat Afsluiting

Met de cursus Tijdelijke Boorgat Afsluiting leer je alle basiselementen over een tijdelijke boorgat afsluiting. Gedurende de cursus word je begeleid door enthousiaste professionals die jou de nodige kennis bijbrengen. Na succesvolle afronding ontvang je een certificaat.

Aanmelden?

Wil jij je aanmelden voor de cursus Tijdelijke Boorgat Afsluiting? Mail dan jouw naam, woonplaats, geboortedatum, telefoonnummer en CV naar Technisch Opleidingscentrum Zuid. Na ontvangst zullen wij zo snel mogelijk contact met je opnemen om verdere informatie omtrent de cursus te bespreken.


Interesse?

+31 (0)84-8774 818

of vul ons contactformulier in

Vraag onze brochure aan


Inschrijven
of offerte ontvangen


Gratis advies Over deze opleiding vraag het de expert
Onze partners
Hier kun je ons vinden
Waarom techniek?
Toekomstvast

Een toekomstvaste sector, nodig om de maatschappij draaiende te houden.

Groeiende vraag

Er is steeds meer vraag naar goed opgeleid en gekwalificeerd technisch personeel.

Innovatieve branche

Een innovatieve branche, betrokken bij de inzetbaarheid van duurzame techniek.

Eervol beroep

Een eervol beroep met respect voor ambachtschap en vakmanschap.

Mensen, geen robots

Grotendeels gevoelloos voor automatisering en robotisering, juist vakmensen nodig.

Baangarantie

Met een opleiding van ons opleidingscentrum vind je gegarandeerd een baan in de techniek!

Copyright 2020 - Technisch Opleidingscentrum Zuid | Sitemap | Colofon | Privacy | Disclaimer