Contact

Ellerweg 8,
6037 RS Kelpen-Oler
Limburg, The Netherlands

T +31 (0)495 794 560
E info@to-zuid.nl

Contact us
Route

TO-Zuid ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Kelpen. Deze verbindt de A2 met de N280 Weert - Roermond. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Cursus

VCA basis zelfstudie

Duur Op aanvraag
Kosten Op aanvraag
Locatie Kelpen-Oler (Limburg)
Resultaat Certificaat

Vrijwel alle werknemers binnen organisaties die werken met of in gevaarlijke omgevingen, stoffen of iets dergelijks, dienen te beschikken over een geldig VCA-certificaat. Deze bedrijven zijn vaak VCA-gecertificeerd en/of verplichten werknemers dat ze het VCA-certificaat moeten halen. VCA stond in het begin voor Veiligheid Checklist Aannemers, maar tegenwoordig staat de V voor 'Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM)'.

Meerwaarde van het VCA-certificaat

Een VCA Basis cursus is echter veel meer dan enkel een verplicht riedeltje. Aan de hand van deze training krijg je namelijk een beter inzicht van de werkzaamheden die je verricht en de risico's die ermee gepaard gaan. Ook vergroot je het veiligheids-, gezondheids- en milieubewustzijn van het werk dat je uitoefent. Daarnaast verhoog je jouw kennis door de VCA Basis cursus met betrekking tot persoonlijke beschermmiddelen, gereedschappen en materialen. Bovendien maak je jouw kennis op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu aantoonbaar voor derden. Aan de hand van dit certificaat toon je aan dat je als werknemer de benodigde kennis in huis hebt om je vak uit te oefenen.

VCA Basis als zelfstudie volgen

Technisch Opleidingscentrum Zuid biedt de VCA Basis als zelfstudie aan, zodat je de opleiding volledig zelfstandig kunt doorlopen in je eigen tijd en het tempo dat je zelf wilt aanhouden. Ook heb je op deze manier geen gedoe met reizen en dergelijke. Ook het examen om het VCA Basis certificaat te halen, maak je digitaal.

Meld je aan voor de zelfstudie cursus

Heb je interesse om de cursus VCA Basis als zelfstudie te volgen? Stuur ons een mailtje en vermeld daarin je naam, woonplaats, telefoonnummer, geboortedatum en een kopie van je CV. Nadat we je bericht ontvangen hebben, gaan we zo snel mogelijk voor je aan het werk.

Over de cursus VCA Basis zelfstudie

Met de cursus VCA Basis zelfstudie kun je volledig zelfstandig in je eigen tijd en tempo de cursus doorlopen. De cursus wordt afgerond met een digitaal examen. Na succesvolle afronding ontvang je een VCA Basis certificaat.

Aanmelden?

Wil je je aanmelden voor deze cursus? Stuur dan een e-mail naar Technisch Opleidingscentrum Zuid en vermeld hierin je naam, woonplaats, geboortedatum, telefoonnummer en CV. Vervolgens zullen wij zo snel mogelijk contact met je opnemen.


Interesse?

+31 (0)84-8774 818

of vul ons contactformulier in

Vraag onze brochure aan


Inschrijven
of offerte ontvangen


Gratis advies Over deze opleiding vraag het de expert
Onze partners
Hier kun je ons vinden
Waarom techniek?
Toekomstvast

Een toekomstvaste sector, nodig om de maatschappij draaiende te houden.

Groeiende vraag

Er is steeds meer vraag naar goed opgeleid en gekwalificeerd technisch personeel.

Innovatieve branche

Een innovatieve branche, betrokken bij de inzetbaarheid van duurzame techniek.

Eervol beroep

Een eervol beroep met respect voor ambachtschap en vakmanschap.

Mensen, geen robots

Grotendeels gevoelloos voor automatisering en robotisering, juist vakmensen nodig.

Baangarantie

Met een opleiding van ons opleidingscentrum vind je gegarandeerd een baan in de techniek!

Copyright 2020 - Technisch Opleidingscentrum Zuid | Sitemap | Colofon | Privacy | Disclaimer