Contact

Ellerweg 8,
6037 RS Kelpen-Oler
Limburg, The Netherlands

T +31 (0)495 794 560
E info@to-zuid.nl

Contact us
Route

TO-Zuid ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Kelpen. Deze verbindt de A2 met de N280 Weert - Roermond. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Cursus

VCA klassikaal Basis of VOL

Duur Op aanvraag
Kosten Op aanvraag
Locatie Kelpen-Oler (Limburg)
Resultaat Certificaat

Organisaties waarvan werknemers werken in een (potentieel) gevaarlijke omgeving of te maken hebben met giftige stoffen en dergelijken, verplichten hun personeel vaak om te beschikken over een geldig VCA-certificaat. VCA stond voorheen voor 'Veiligheid Checklist Aannemers', maar tegenwoordig staat de afkorting voor 'Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM)'.

Wat leer je van de cursus?

Bij een klassikale cursus VCA Basis krijg je een beter inzicht van het werk dat je verricht en de risico's dat jouw beroep met zich meebrengt. Daarnaast vergroot je het bewustzijn van jezelf op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu wat betreft het werk dat je uitoefent. Ook doe je kennis op over persoonlijke beschermmiddelen, gereedschappen en materialen.

Verschil tussen VCA Basis en VCA VOL certificaat

Een VCA Basis certificaat voldoet wanneer je geen leiderstaken hebt. Geef je leiding aan mensen op een locatie waar VCA een vereiste is, dan dien je te beschikken over een VCA VOL certificaat. VOL staat voor 'Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden'. Met dit certificaat geef je aan dat je veilig werkt en rekening houdt met het milieu en gezondheid van zowel jezelf als de medewerkers waar je leiding aan geeft.

Technisch Opleidingscentrum Zuid biedt beide cursussen klassikaal aan, zodat je in kleine groepen aan de slag kunt gaan met de theorie van het certificaat dat jij moet halen. Heb je de cursus VCA VOL klassikaal met succes doorlopen, dan heb je bovendien vrijstelling voor het basisdiploma van VCA.

Aanmelden voor een klassikale cursus?

Ben je geïnteresseerd om de cursus VCA Basis of VCA VOL klassikaal te volgen? Stuur een mail met hierin je naam, woonplaats, telefoonnummer, geboortedatum en kopie van je CV. Na ontvangst sturen we je zo snel mogelijk een berichtje terug.

Over de cursus VCA klassikaal Basis of VOL

Met deze cursus krijg je meer inzicht in het werk dat je verricht en de risico's die jouw beroep meebrengen. Na afronding ontvang je een VCA-certificaat waarmee je aangeeft dat je veilig werkt en rekening houdt met het milieu en gezondheid van zowel jezelf als de medewerkers waar je leiding aan geeft.

Aanmelden?

Wil je je aanmelden voor deze cursus? Stuur dan een e-mail naar Technisch Opleidingscentrum Zuid en vermeld hierin je naam, woonplaats, geboortedatum, telefoonnummer en CV. Na ontvangst zullen wij zo snel mogelijk contact met je opnemen over het vervolg van je aanmelding.


Interesse?

+31 (0)84-8774 818

of vul ons contactformulier in

Vraag onze brochure aan


Inschrijven
of offerte ontvangen


Gratis advies Over deze opleiding vraag het de expert
Onze partners
Hier kun je ons vinden
Waarom techniek?
Toekomstvast

Een toekomstvaste sector, nodig om de maatschappij draaiende te houden.

Groeiende vraag

Er is steeds meer vraag naar goed opgeleid en gekwalificeerd technisch personeel.

Innovatieve branche

Een innovatieve branche, betrokken bij de inzetbaarheid van duurzame techniek.

Eervol beroep

Een eervol beroep met respect voor ambachtschap en vakmanschap.

Mensen, geen robots

Grotendeels gevoelloos voor automatisering en robotisering, juist vakmensen nodig.

Baangarantie

Met een opleiding van ons opleidingscentrum vind je gegarandeerd een baan in de techniek!

Copyright 2020 - Technisch Opleidingscentrum Zuid | Sitemap | Colofon | Privacy | Disclaimer