Contact

Ellerweg 8,
6037 RS Kelpen-Oler
Limburg, The Netherlands

T +31 (0)495 794 560
E info@to-zuid.nl

Contact us
Route

TO-Zuid ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Kelpen. Deze verbindt de A2 met de N280 Weert - Roermond. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Cursus

Veilig werken in verontreinigde grond

Duur Op aanvraag
Kosten Op aanvraag
Locatie Kelpen-Oler (Limburg)
Resultaat Certificaat

De verontreiniging van de grond kan door diverse redenen ontstaan. Er zijn door de mens stoffen of materialen in de bodem of grondwater gekomen die schade kunnen veroorzaken aan het ecosysteem én aan de gezondheid van de werknemer. Er is daarom een cursus opgesteld die alle aspecten rondom het werken in verontreinigde grond behandelt. Als je in de grond-, weg- en waterbouw (regelmatig) werkzaam bent, kan het voorkomen dat jij moet werken in verontreinigde grond. Het is daarom belangrijk dat je aandacht besteedt aan gezondheids- en veiligheidsaspecten. Als blijkt dat je in verontreinigde grond werkt, moeten extra maatregelen worden genomen.

Wat leer je?

Er zijn veel aspecten van belang rondom het werken in verontreinigde grond. Het is van essentieel belang dat jij weet hoe jij onveilige situaties kan herkennen en wat de risico's zijn van het werken met vervuilde grond. De volgende onderwerpen zullen tijdens de cursus behandeld worden:

  • Basiskennis over verontreinigde grond;
  • De risico's van het werken in verontreinigde grond;
  • Onveilige situaties herkennen;
  • Onveilige situaties melden bij de verantwoordelijke.

Voor wie is de cursus veilig werken in verontreinigde grond?

De cursus werken in verontreinigde grond is geschikt voor iedereen die tijdens zijn werk te maken krijgt met vervuilde grond. Bijvoorbeeld monteurs, grondwerkers, graafmachinisten of medewerkers die werken in verontreinigde grond bij de aanleg van kabels en leidingen. Om deel te kunnen nemen aan de cursus is geen vooropleiding nodig.

Meer informatie?

De cursus wordt gegeven bij Technisch Opleidingscentrum Zuid in Kelpen-Oler (Limburg). De theorielessen kunnen eventueel ook op locatie (in-company) gegeven worden. Wil jij graag meer informatie? Neem contact om Technisch Opleidingscentrum Zuid.

Voor bedrijven

Het is ook mogelijk om een ruimte in ons opleidingsinstituut te huren, zodat jouw bedrijf zelf een cursus of training kan geven. Je kunt dan tevens gebruikmaken van onze kantine en cateringservice. Voor meer informatie hierover, kun je contact met ons opnemen.

Over de cursus Veilig werken in verontreinigde grond

Deze cursus is geschikt voor iedereen die tijdens zijn werk te maken krijgt met vervuilde grond zoals grondwerkers, monteurs en graafmachinisten. De cursus wordt gegeven bij Technisch Opleidingscentrum Zuid en er is geen vooropleiding vereist om deel te kunnen nemen aan deze cursus. Gedurende de cursus leer je o.a. de basiskennis over verontreinigde grond, onveilige situaties herkennen en melden en de risico's van het werken in verontreinigde grond. Na afloop ontvang je een certificaat.

Aanmelden?

Wil je je aanmelden voor de cursus Veilig werken in verontreinigde grond? Stuur dan een e-mail naar Technisch Opleidingscentrum Zuid en vermeld hierin je naam, woonplaats, geboortedatum, telefoonnummer en CV. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen om verdere informatie over de cursus te verschaffen.


Interesse?

+31 (0)84-8774 818

of vul ons contactformulier in

Vraag onze brochure aan


Inschrijven
of offerte ontvangen


Gratis advies Over deze opleiding vraag het de expert
Onze partners
Hier kun je ons vinden
Waarom techniek?
Toekomstvast

Een toekomstvaste sector, nodig om de maatschappij draaiende te houden.

Groeiende vraag

Er is steeds meer vraag naar goed opgeleid en gekwalificeerd technisch personeel.

Innovatieve branche

Een innovatieve branche, betrokken bij de inzetbaarheid van duurzame techniek.

Eervol beroep

Een eervol beroep met respect voor ambachtschap en vakmanschap.

Mensen, geen robots

Grotendeels gevoelloos voor automatisering en robotisering, juist vakmensen nodig.

Baangarantie

Met een opleiding van ons opleidingscentrum vind je gegarandeerd een baan in de techniek!

Copyright 2020 - Technisch Opleidingscentrum Zuid | Sitemap | Colofon | Privacy | Disclaimer