Contact

Ellerweg 8,
6037 RS Kelpen-Oler
Limburg, The Netherlands

T +31 (0)495 794 560
E info@to-zuid.nl

Contact us
Route

TO-Zuid ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Kelpen. Deze verbindt de A2 met de N280 Weert - Roermond. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Cursus Veilig Werken met de Heftruck
Duur Op aanvraag
Kosten Op aanvraag
Locatie Kelpen-Oler (Limburg)
Resultaat Certificaat

Kom je wel eens in aanraking met heftrucks op het werk of ben je zelfs dagelijks meerdere uren te vinden op deze transportmiddelen, dan weet je er vast al het een en ander over. Officieel heb je ook niet eerst een training of diploma nodig om met een heftruck te mogen werken.

Heftruckcertificaat niet verplicht, wel handig

Toch gebeuren er honderden voorvallen in Nederland waar een heftruck vaak bij betrokken is. Enige basiskennis is dus zeker geen overbodige luxe, zodat je zelfverzekerd op de heftruck zit en weet hoe je moet optreden in noodsituaties. Technisch Opleidingscentrum Zuid geeft je de mogelijkheid om een heftruckcertificaat te behalen.

Deze speciale cursus bestaat uit een theoretisch en praktisch onderdeel. Allereerst is het van belang dat je grondig de theorie hebt bestudeerd, aangezien je theoretische kennis voor het praktijkgedeelte wordt getoetst. Het leren van de theorie gebeurt doorgaans zelfstandig.

Fout aangeleerd gedrag wordt afgeleerd

In het praktijkgedeelte word je getraind door een professionele instructeur. Verschillende aspecten van het veilig werken met een heftruck komen voorbij. De nadruk ligt vooral op fout aangeleerde handelingen, die we natuurlijk zo snel mogelijk bij je proberen af te leren.

Heb je eenmaal je heftruckcertificaat in de pocket, dan kan je werkgever jou als professional in ieder geval met een gerust hart laten werken op dit transportmiddel. Daarnaast is dit certificaat erg handig wanneer je van plan bent om te switchen naar een andere werkgever. Ze zien aan je certifciaat namelijk meteen dat je veilig kunt werken op een heftruck!

Deelnemen aan de cursus?

Ben je geïnteresseerd om deel te nemen aan deze speciale cursus voor heftruckchauffeurs zodat je veilig kunt werken met een heftruck? Schrijf je dan in door een mailtje te sturen naar ons. Vermeld in het bericht je naam, woonplaats, telefoonnummer, geboortedatum en stuur een kopie van je CV mee. Na ontvangst gaan we zo snel mogelijk met je aanvraag aan de slag.

Over de cursus Veilig werken met de Heftruck

Deze cursus bestaat uit een theoriegedeelte en praktijkgedeelte. Het leren van de theorie gebeurt doorgaans zelfstandig en in het praktijkgedeelte word je getraind door een professionele instructeur. Na succesvolle afronding ontvang je een heftruckcertificaat.

Aanmelden?

Aanmelden voor deze cursus? Stuur een e-mail naar Technisch Opleidingscentrum Zuid en vermeld hierin je naam, woonplaats, geboortedatum, telefoonnummer en CV. Vervolgens nemen wij contact met je op voor meer informatie omtrent de cursus.

Brochure aanvragen Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Interesse?

+31 (0)84-8774 818

of vul ons contactformulier in

Vraag onze brochure aan


Inschrijven
of offerte ontvangen


Gratis advies Over deze opleiding vraag het de expert
Onze partners
Hier kun je ons vinden
Waarom techniek?
Toekomstvast

Een toekomstvaste sector, nodig om de maatschappij draaiende te houden.

Groeiende vraag

Er is steeds meer vraag naar goed opgeleid en gekwalificeerd technisch personeel.

Innovatieve branche

Een innovatieve branche, betrokken bij de inzetbaarheid van duurzame techniek.

Eervol beroep

Een eervol beroep met respect voor ambachtschap en vakmanschap.

Mensen, geen robots

Grotendeels gevoelloos voor automatisering en robotisering, juist vakmensen nodig.

Baangarantie

Met een opleiding van ons opleidingscentrum vind je gegarandeerd een baan in de techniek!

Copyright 2021 - Technisch Opleidingscentrum Zuid | Sitemap | Colofon | Privacy | Disclaimer