Contact

Ellerweg 8,
6037 RS Kelpen-Oler
Limburg, The Netherlands

T +31 (0)495 794 560
E info@to-zuid.nl

Contact us
Route

TO-Zuid ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Kelpen. Deze verbindt de A2 met de N280 Weert - Roermond. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Ik ben leerling

De (infra)techniek is een brede branche met een hoge nood aan goed opgeleid vakpersoneel. Werk je graag in de buitenlucht en wil je een bijdrage leveren aan de levering van gas, elektriciteit en water aan de eindgebruikers (huizen, kantoren, fabrieken)? Dan is een opleiding in de techniek iets voor jou! Deze sector biedt je alle kansen en mogelijkheden voor de baan of carrière die precies bij jou past. Kies nu voor een loopbaan met een technische achtergrond en ben ervan verzekerd dat je straks het echte werk voor het kiezen hebt. Kijk voor alle werk- en leermogelijkheden goed rond op onze website.

Opleidingsaanbod

Technisch Opleidingscentrum Zuid biedt een aantal technische en bouwgerelateerde MBO vakopleidingen aan. Daarnaast leiden we je op voor een aantal beroepen waar geen specifiek diploma voor nodig is, maar wel de juiste certificaten. Deze certificaten kun je behalen bij Technisch Opleidingscentrum Zuid. Wij werken samen met ROC's en uitzendbureaus in de branche, zodat je na het behalen van je diploma's meteen aan de slag kunt.

MBO Vakopleidingen

Veiligheidstrainingen

Cursussen ten behoeve van

Interesse in de infrastructuur?

Ben je geïnteresseerd in een opleiding met een infra- en of technische achtergrond en ben je je aan het oriënteren voor een vervolgopleiding of beroep? Dan ben je bij Technisch Opleidingscentrum Zuid aan het juiste adres. Op onze website vind je informatie over technische projecten, beroepen en opleidingen.

Wil je de infrastructuur graag in de praktijk meemaken? Breng dan met je klas een bezoek aan een open dag bij het Technisch Opleidingscentrum Zuid. Deze worden regelmatig georganiseerd op aanvraag. Twijfel je nog? Maak dan een afspraak om bij ons langs te komen, zodat wij je kunnen begeleiden in je keuze. Wij organiseren diverse informatieavonden en open dagen waarvoor je je kunt inschrijven, maar je kunt ook een persoonlijke afspraak maken. Inschrijven voor één van onze opleidingen of cursussen kan via het inschrijfformulier.

Vragen over deze pagina?

Vragen over deze pagina? Neem contact op doormiddel van invullen onderstaand formulier of bel +31 (0)495 794 560.

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Onze partner vacatures

Partners
Bekijk actuele vacatures
Waarom techniek?
Toekomstvast

Een toekomstvaste sector, nodig om de maatschappij draaiende te houden.

Groeiende vraag

Er is steeds meer vraag naar goed opgeleid en gekwalificeerd technisch personeel.

Innovatieve branche

Een innovatieve branche, betrokken bij de inzetbaarheid van duurzame techniek.

Eervol beroep

Een eervol beroep met respect voor ambachtschap en vakmanschap.

Mensen, geen robots

Grotendeels gevoelloos voor automatisering en robotisering, juist vakmensen nodig.

Baangarantie

Met een opleiding van ons opleidingscentrum vind je gegarandeerd een baan in de techniek!

Copyright 2021 - Technisch Opleidingscentrum Zuid | Sitemap | Colofon | Privacy | Disclaimer