Contact

Ellerweg 8,
6037 RS Kelpen-Oler
Limburg, The Netherlands

T +31 (0)495 794 560
E info@to-zuid.nl

Contact us
Route

TO-Zuid ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Kelpen. Deze verbindt de A2 met de N280 Weert - Roermond. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Technisch Opleidingscentrum Zuid voor bedrijven

Zoekt u personeel of wilt u eigen personeel laten opleiden? Ook dan kunt u terecht bij Technisch Opleidingscentrum Zuid. Onze cursisten doen praktijkervaring op bij erkende leerbedrijven met wie wij samenwerken. Daarnaast werken wij samen met bedrijven die onze cursisten in dienst nemen na het behalen van de juiste certificaten. Om onze cursisten een baangarantie te geven, werken wij ook samen met in (infra)techniek gespecialiseerde uitzendbureaus.

Zoekt u goed opgeleid personeel voor het invullen van vaktechnische vacatures? Neem dan contact met ons op, om te bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Van vakopleidingen tot cursussen op maat

Het uitgebreide opleidings- en cursuspakket en hoge slagingspercentage maakt Technisch Opleidingscentrum Zuid tot een zeer succesvolle opleider voor de infra-, techniek en energiesector. Het aanbod varieert van erkende vakopleidingen t/m specifieke trainingen en cursussen op het gebied van veiligheid en wet- en regelgeving. Op aanvraag stellen we ook cursussen en trainingen op maat samen.

Leren, oefenen en examineren onder één dak

Leren bij Technisch Opleidingscentrum Zuid is effectief en efficiënt. Alle theorie- en praktijklessen worden verzorgd in het opleidingscentrum. Ook de toetsen en examens nemen we hier af. Alleen de verplichte stages volgen cursisten buiten de deur.

Bent u geïnteresseerd in meerdere van onze cursussen? Wij kunnen een combinatie maken van onze trainingen. U kunt de cursussen dan als het ware als één pakket afnemen. Dit bespreken we graag met u persoonlijk. Neem voor de mogelijkheden van cursuscombinatie contact met ons op.

De werkpraktijk één op één nagebootst

Cursisten oefenen de praktijk in compleet uitgeruste praktijkruimten, waarin de werkpraktijk één op één is nagebootst (praktijksimulatie). De opleidingen en trainingen worden gegeven in het moderne opleidingscentrum in Kelpen-Oler te Limburg. In comfortabele, goed geoutilleerde theorie- en praktijklokalen worden de cursisten de laatste inzichten, technieken, methoden, normen en regels bijgebracht. Desgewenst worden de theorielessen ook bij u op locatie verzorgd. Wij komen dan naar ú toe, zodat u geen reis(kosten) hoeft te maken. Bovendien kunnen uw werknemers dan in hun eigen omgeving werken en leren.

Erkende kwaliteit

Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij Technisch Opleidingscentrum Zuid tevens terecht voor een totaalpakket aan bedrijfsopleidingen en examens. Alle opleidingen en examens worden uitsluitend verzorgd door erkende en ervaren docenten en examinatoren uit de branche. We zijn aangesloten bij meerdere opleidingsinstituten en als zodanig door bedrijfsleven en overheid erkend. De kerntaak is het verzorgen van een hoogwaardig aanbod van technische opleidingen en cursussen voor de infrasector. Het onderwijs richt zich op de boven- en ondergrondse infrastructuur en kabel-, leiding-, energie- en milieutechniek. Technisch Opleidingscentrum Zuid is gevestigd in Midden-/Zuid-Nederland, dicht bij de grens van Limburg (Weert) en Brabant (Eindhoven), direct aan de afslag Kelpen-Oler op de A2.

Vragen over deze pagina?

Vragen over deze pagina? Neem contact op doormiddel van invullen onderstaand formulier of bel +31 (0)495 794 560.

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Onze partner vacatures

Partners
Bekijk actuele vacatures
Waarom techniek?
Toekomstvast

Een toekomstvaste sector, nodig om de maatschappij draaiende te houden.

Groeiende vraag

Er is steeds meer vraag naar goed opgeleid en gekwalificeerd technisch personeel.

Innovatieve branche

Een innovatieve branche, betrokken bij de inzetbaarheid van duurzame techniek.

Eervol beroep

Een eervol beroep met respect voor ambachtschap en vakmanschap.

Mensen, geen robots

Grotendeels gevoelloos voor automatisering en robotisering, juist vakmensen nodig.

Baangarantie

Met een opleiding van ons opleidingscentrum vind je gegarandeerd een baan in de techniek!

Copyright 2021 - Technisch Opleidingscentrum Zuid | Sitemap | Colofon | Privacy | Disclaimer