Contact

Ellerweg 8,
6037 RS Kelpen-Oler
Limburg, The Netherlands

T +31 (0)495 794 560
E info@to-zuid.nl

Contact us
Route

TO-Zuid ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Kelpen. Deze verbindt de A2 met de N280 Weert - Roermond. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Laagspanningsmonteur

Als laagspanningsmonteur is het jouw taak om huishoudens te voorzien van elektriciteit. De werkzaamheden van een monteur laagspanning bestaan onder andere uit het onderhouden van installaties en het aansluiten van huisaansluitingen. Je graaft sleuven, legt kabels in de grond en komt tot aan de hoofdschakelaar in gebouwen en huizen. Dankzij jou hebben bewoners stroom en kunnen ze bellen, internetten en tv kijken. Na de opleiding laagspanningsmonteur ontvang je een kwalificatie Vakbekwaam Persoon (VP) en ben je specialist op het gebied van laagspanning.

Wat doet een monteur laagspanning?

Je hebt als monteur laagspanning een groot verantwoordelijkheidsgevoel; veiligheid staat altijd voorop. Daarom werk je heel precies volgens vaste regels en protocollen. Je vindt het daarnaast niet erg om jouw handen vies te maken. Naast huizen kun je ook transformators, stoplichten en lantaarnpalen aansluiten op het stroomnet. Als laagspanningsmonteur kun je gaan werken bij onder andere grote bouwbedrijven, spoorbouwbedrijven, netwerkbedrijven en onderhouds- en storingsdiensten.

Opleiding laagspanningsmonteur

Tijdens een opleiding laagspanningsmonteur leer je zowel theorie als praktijk zodat je kunt werken als laagspanningsmonteur. Na de opleiding ben je monteur laagspanningsnetten en leg je laagspanningsnetten én verwante installaties aan.

Wil je meer informatie over onze opleidingen en cursussen? Neem dan gerust contact met ons op, zodat we jouw vragen kunnen beantwoorden. Ben je al een ervaren laagspanningsmonteur? Bekijk dan de monteur laagspanning vacature eens, wellicht kunnen wij je snel helpen aan een nieuwe baan!

Laagspanningsmonteur gezocht?

Laagspanningsmonteur gezocht voor uw bedrijf of wilt u personeel laten omscholen? U kunt bij Technisch Opleidingscentrum Zuid terecht voor geschoolde monteurs laagspanning of om uw eigen personeel op te laten leiden. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Onze partner vacatures

Partners
Bekijk actuele vacatures

Heb je vragen?

Contact over de vacatures en functies:

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Of bel direct +31 (0)495 794 560.

Waarom techniek?
Toekomstvast

Een toekomstvaste sector, nodig om de maatschappij draaiende te houden.

Groeiende vraag

Er is steeds meer vraag naar goed opgeleid en gekwalificeerd technisch personeel.

Innovatieve branche

Een innovatieve branche, betrokken bij de inzetbaarheid van duurzame techniek.

Eervol beroep

Een eervol beroep met respect voor ambachtschap en vakmanschap.

Mensen, geen robots

Grotendeels gevoelloos voor automatisering en robotisering, juist vakmensen nodig.

Baangarantie

Met een opleiding van ons opleidingscentrum vind je gegarandeerd een baan in de techniek!

Copyright 2021 - Technisch Opleidingscentrum Zuid | Sitemap | Colofon | Privacy | Disclaimer