Contact

Ellerweg 8,
6037 RS Kelpen-Oler
Limburg, The Netherlands

T +31 (0)495 794 560
E info@to-zuid.nl

Contact us
Route

TO-Zuid ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Kelpen. Deze verbindt de A2 met de N280 Weert - Roermond. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Sectorlinks uit de branche

Naast onze partners, zijn er een aantal andere websites de moeite waard om te bekijken als je geïnteresseerd bent in de bouw- of technieksector. Deze sites benoemen we hieronder.

Behaal uw hoogwerker certificaat.

http://www.technomatch.nl

Ilumio

Technische bedrijven uit de buurt

Baan in de techniek vacant? Onenine technisch personeel voor juiste invulling van technische werkzaamheden. Onenine biedt diverse mogelijkheden om zowel op uitzendbasis als ook detachering + werving & selectie voor technisch personeel samen te werken.

Installatiebedrijf Vleeshouwers : Loodgieter in gemeente Weert. Enkele diensten : waterleiding aanleggen, cv ketel reparatie, duurzame energie installaties en uiteraard meer!

Garage Tom Gielis : autogarage voor APK en onderhoud in Weert en omgeving.

Buys Glas is een professioneel glasbedrijf dat diverse glassoorten en glasbewerkingen van hoge kwaliteit aanbiedt tegen eerlijke prijzen.

HBlogistiek koeriersdienst. Goederenvervoer, maatwerk en spoedzendingen uiteraard mogelijk. Bezoek de website voor meer informatie.

Bouw-systemen: Schutting laten plaatsen? Bjorn Kuiper Bouw-systemen plaatst al ruim 21 jaar op maat gemaakte schuttingen, bergingen en poorten door heel Nederland en België.

Bodudo Elektro : elektricien & elektro installaties gevestigd te Weert, Limburg.

Orgamex: Producent van organische meststoffen, mestscheider en vervoerder. Orgamex is een belangrijke schakel in de Nederlandse mestverwerkingsketen en heeft als doel om mee te helpen aan het behouden van de vruchtbaarheid van de aarde en oplossingen te vinden voor het sluiten van nutriëntenkringloop.

Pantaflex: Voorraadhoudende importeur en leverancier van elektrotechnische componenten. Pantaflex verzekert u van een breed assortiment met kwalitatieve producten van hoogwaardige merken. 

Glas-in-lood.pro: Op zoek naar glas in lood glas waarmee u uw eigen glas in lood ramen kunt vervaardigen? Dan bent u bij Glas-in-lood.pro aan het juiste adres. Glas-in-lood.pro biedt haar diensten aan zowel bedrijven alsook particulieren.

Elegast: expert in dak- en gevelrenovaties voor industriële complexen zoals werkplaatsen, bedrijfshallen, magazijnen en opslagloodsen.

Multicoat Seevens: Gespecialiseerde onderneming op het gebied van spuitwerk, lakwerkzaamheden, coatings, het renoveren van keukens, het schilderen van jachten, het binnen en buiten schilderen van huizen en panden.

DeurenServiceCentrum: Bedrijf gespecialiseerd in het uitvoeren van service- en onderhoudswerkzaamheden aan laad- en lossystemen en industriedeuren van alle merken.

Kunststof kozijnen en deuren van Jennissen Montage. Al ruim 20 jaar ervaring in het leveren en plaatsen van kunststof kozijnen, rolluiken, ramen en deuren, veranda's en overkappingen.

Voorzetramen.eu: Specialist op het gebied van glas, specifiek in Isovitre voorzetramen. Kwalitatieve voorzetramen voor uw woning, kantoorpand of ander gebouw.

Houben Tegelwerken: Tegelzetter met ruime ervaring in de tegel- en afbouwbranche. Hoge kwaliteit wand- en vloertegels, professionele plaatsing en deskundig advies.

Gesitplus: Installatiebedrijf in Zuid-Limburg op het gebied van verwarming, sanitair en airconditioners. 

Technisch uitzendbureau alsmede actief in werving en selectie: Onenine

Opleiding en trainingen

Cursus punt.nl : info over gratis online cursussen, thuis cursussen, cursussen & trainingen voor personeel enz.

Next Level Opleiding : training / cursus succesvol leren verkopen op Amazon geschikt voor vrijwel elke productcategorie.

Vragen over deze pagina?

Vragen over deze pagina? Neem contact op doormiddel van invullen onderstaand formulier of bel +31 (0)495 794 560.

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Onze partner vacatures

Partners
Bekijk actuele vacatures
Waarom techniek?
Toekomstvast

Een toekomstvaste sector, nodig om de maatschappij draaiende te houden.

Groeiende vraag

Er is steeds meer vraag naar goed opgeleid en gekwalificeerd technisch personeel.

Innovatieve branche

Een innovatieve branche, betrokken bij de inzetbaarheid van duurzame techniek.

Eervol beroep

Een eervol beroep met respect voor ambachtschap en vakmanschap.

Mensen, geen robots

Grotendeels gevoelloos voor automatisering en robotisering, juist vakmensen nodig.

Baangarantie

Met een opleiding van ons opleidingscentrum vind je gegarandeerd een baan in de techniek!

Copyright 2021 - Technisch Opleidingscentrum Zuid | Sitemap | Colofon | Privacy | Disclaimer