Contact

Ellerweg 8,
6037 RS Kelpen-Oler
Limburg, The Netherlands

T +31 (0)495 794 560
E info@to-zuid.nl

Contact us
Route

TO-Zuid ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Kelpen. Deze verbindt de A2 met de N280 Weert - Roermond. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Middenspanningsmonteur

Een monteur middenspanning werkt onder leiding van een werkverantwoordelijke en is verantwoordelijk voor de installatie, het onderhoud en inspectie van midden- en laagspanningsinstallaties.

Wat doet een monteur middenspanning?

Een middenspanningsmonteur koppelt het middenspanningsnet met transformatoren aan het hoge en lage net. De monteur legt aan, monteert en maakt distributienetten gebruiksklaar en zorgt daarnaast voor onderhoud en reparatie. Veiligheid is zeer belangrijk bij het werk van een monteur middenspanningsdistributie en daarom mag het werk alleen door vakmensen worden gedaan.

Je werkt als middenspanningsmonteur veel buiten en bent altijd in de weer met gereedschap en kabels. Je werkt precies volgens vaste regels en protocollen om het werk 100% veilig uit te voeren. Na een opleiding middenspanningsmonteur kun je gaan werken bij energiebedrijven, grote bouwbedrijven of spoorbouwbedrijven.

Opleiding middenspanningsmonteur

Met de opleiding monteur middenspanning krijg je inzicht en praktische vaardigheden voor het instellen en bepalen van veilige middenspanningsnetten. Je leert bijvoorbeeld hoe je mechanische en elektrische storingen kunt verhelpen, hoe je metingen toepast en hoe je moet omgaan met beproevingsapparatuur. Je volgt bij alles de nodige veiligheidsprocedures en treft de wettelijk bepaalde veiligheidsmaatregelen. Middels theorie en praktijk worden jouw vaardigheden om te werken met middenspanningsnetten en de daarbij gebruikte beveiligingsrelais vergroot.

Monteur middenspanning gezocht?

Wilt u uw personeel laten omscholen of bent u op zoek naar een monteur middenspanning? U kunt bij Technisch Opleidingscentrum Zuid terecht voor geschoolde monteurs of om uw eigen personeel op te leiden. Wij voorzien u in al uw wensen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Onze partner vacatures

Partners
Bekijk actuele vacatures

Heb je vragen?

Contact over de vacatures en functies:

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Of bel direct +31 (0)495 794 560.

Waarom techniek?
Toekomstvast

Een toekomstvaste sector, nodig om de maatschappij draaiende te houden.

Groeiende vraag

Er is steeds meer vraag naar goed opgeleid en gekwalificeerd technisch personeel.

Innovatieve branche

Een innovatieve branche, betrokken bij de inzetbaarheid van duurzame techniek.

Eervol beroep

Een eervol beroep met respect voor ambachtschap en vakmanschap.

Mensen, geen robots

Grotendeels gevoelloos voor automatisering en robotisering, juist vakmensen nodig.

Baangarantie

Met een opleiding van ons opleidingscentrum vind je gegarandeerd een baan in de techniek!

Copyright 2021 - Technisch Opleidingscentrum Zuid | Sitemap | Colofon | Privacy | Disclaimer