Contact

Ellerweg 8,
6037 RS Kelpen-Oler
Limburg, The Netherlands

T +31 (0)495 794 560
E info@to-zuid.nl

Contact us
Route

TO-Zuid ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Kelpen. Deze verbindt de A2 met de N280 Weert - Roermond. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Monteur GWW

Als monteur GWW ben jij een vakexpert op het gebied van grond-, water- en wegenbouwmachines. De monteur specialiseert zich om de problemen op te kunnen lossen die de machinist niet op kan lossen. Het infrastructuur is een machine die continue in beweging is. Het is echter mogelijk dat machines met storingen kampen, de monteur kan dan met zijn/haar deskundigheid de storing verhelpen. Het is een ambachtelijke en resultaatgerichte baan waar kwaliteit geleverd moet worden. De monteur beschikt namelijk over alle kennis met betrekking tot de machines.

Wat doet een monteur GWW?

De monteur is een echte vakexpert met kennis over zijn vakgebied. Hij/zij lost de problemen op, zodat het project verder kan gaan. Dit houdt in dat de monteur de storing moet weten te vinden en kunnen behandelen. Om dit te kunnen, beschikt de monteur over alle kennis die te maken heeft met de grond,- water- en wegenbouwmachines. Eveneens weet de monteur GWW hoe hij/zij de indrukwekkende machines kan onderhouden om problemen en storingen te voorkomen. Je werkt als monteur samen met medemonteurs, maar je hebt ook de mogelijkheid om in alle zelfstandigheid te kunnen werken.

Is de opleiding monteur GWW iets voor jou?

Vind jij machines interessant en sleutelen leuk? Vind jij het belangrijk om kwaliteit te leveren én om elk probleem aan te kunnen? Dan is de opleiding monteur GWW de ideale opleiding voor jou. Neem contact op met Technisch OpleidingsCentrum Zuid voor meer informatie over de opleiding.

Voor bedrijven

Zoek je een vakexpert die elk probleem aan kan, of wilt je jouw personeel bijscholen? Contacteer ons voor de mogelijkheden. Je kunt bij ons terecht voor ervaren en geschoolde monteurs GWW of voor de opleiding monteur GWW zodat je personeel bijgeschoold kan worden.

Onze partner vacatures

Partners
Bekijk actuele vacatures

Heb je vragen?

Contact over de vacatures en functies:

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Of bel direct +31 (0)495 794 560.

Waarom techniek?
Toekomstvast

Een toekomstvaste sector, nodig om de maatschappij draaiende te houden.

Groeiende vraag

Er is steeds meer vraag naar goed opgeleid en gekwalificeerd technisch personeel.

Innovatieve branche

Een innovatieve branche, betrokken bij de inzetbaarheid van duurzame techniek.

Eervol beroep

Een eervol beroep met respect voor ambachtschap en vakmanschap.

Mensen, geen robots

Grotendeels gevoelloos voor automatisering en robotisering, juist vakmensen nodig.

Baangarantie

Met een opleiding van ons opleidingscentrum vind je gegarandeerd een baan in de techniek!

Copyright 2021 - Technisch Opleidingscentrum Zuid | Sitemap | Colofon | Privacy | Disclaimer