Contact

Ellerweg 8,
6037 RS Kelpen-Oler
Limburg, The Netherlands

T +31 (0)495 794 560
E info@to-zuid.nl

Contact us
Route

TO-Zuid ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Kelpen. Deze verbindt de A2 met de N280 Weert - Roermond. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Opleiding

BEI-BHS VOP TR Transport

Duur Op aanvraag
Kosten Op aanvraag
Locatie Kelpen-Oler (Limburg)
Resultaat Certificaat

Wil je in de branche van hoogspanning meer bevoegdheden krijgen? De BEI-BHS VOP TR Transport opleiding zorgt hier zeker voor. Jouw rol als BEI-BHS VOP TR Transport is vrij divers. Als VOP ben je dé aangewezen assistent of direct verantwoordelijke persoon voor het uitvoeren van een beperkt aantal elektrotechnische werkzaamheden.

Je werkzaamheden als BEI-BHS VOP TR Transport

Als VOP mag je als assistent van een AVP of VP alle activiteiten uitvoeren die een AVP of VP mag uitvoeren, mits dit niet wordt uitgesloten in de VWI (Veiligheid Werk Instructie) en de WV hiervoor opdracht heeft gegeven. Met assisteren wordt bedoeld dat je dezelfde activiteiten uitvoert op de werkplek als de AVP of VP, die tevens de ploegleider moeten zijn op dat moment. Als BEI-BHS VOP TR Transport assisteer je doorgaans alleen in het HS domein bij werkzaamheden. Ook voer je in dit domein enkele specifieke werkzaamheden zelfstandig uit. Denk hierbij aan controle en toezicht.

Wat weet je na de opleiding?

Na afloop van de BEI-BHS VOP TR Transport opleiding weet je precies wat er van je gevraagd wordt. Daarnaast ben je in staat om gevaren te herkennen en voorkomen die kunnen optreden bij het werken met elektriciteit. Ook ben je op de hoogte van de VWI en in staat om met noodzakelijke gereedschappen en persoonlijke beschermingsmiddelen om te gaan.

Zo werkt het aanmeldingsproces

Geïnteresseerd in de BEI-BHS VOP TR Transport opleiding? Meld je aan door een mailtje te sturen naar Technisch Opleidingscentrum Zuid met de volgende informatie:

  • Je naam
  • Je woonplaats
  • Je telefoonnummer
  • Je geboortedatum
  • Je CV

Wanneer wij je aanmelding ontvangen hebben, nemen we zo snel mogelijk contact met je op. We zullen dan belangrijke informatie zoals de opleidingstijden en kosten van de BEI-BHS VOP TR Transport opleiding aan je mededelen.

Over de opleiding BEI-BHS VOP TR Transport

Met de opleiding BEI-BHS VOP TR Transport krijg je in de branche van hoogspanning meer bevoegdheden. Gedurende de opleiding leer je gevaren te herkennen en voorkomen die kunnen optreden bij het werken met elektriciteit. Daarnaast ben je op de hoogte van de VWI (Veiligheid Werk Instructie) en ben je in staat om met persoonlijke beschermingsmiddelen en noodzakelijke gereedschappen om te gaan. Na succesvolle afronding van de opleiding ontvang je een certificaat en ben je dé aangewezen assistent of direct verantwoordelijke persoon voor het uitvoeren van een beperkt aantal elektrotechnische werkzaamheden.

Aanmelden?

Wil jij je graag aanmelden voor de opleiding BEI-BHS VOP TR Transport? Stuur dan een e-mail met daarin je naam, woonplaats, geboortedatum, telefoonnummer en CV naar Technisch Opleidingscentrum Zuid. Na ontvangst nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om onder andere de duur en kosten van de opleiding te bespreken.

Brochure aanvragen Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Interesse?

+31 (0)84-8774 818

of vul ons contactformulier in

Vraag onze brochure aan


Inschrijven
of offerte ontvangen


Gratis advies Over deze opleiding vraag het de expert
Onze partners
Hier kun je ons vinden
Waarom techniek?
Toekomstvast

Een toekomstvaste sector, nodig om de maatschappij draaiende te houden.

Groeiende vraag

Er is steeds meer vraag naar goed opgeleid en gekwalificeerd technisch personeel.

Innovatieve branche

Een innovatieve branche, betrokken bij de inzetbaarheid van duurzame techniek.

Eervol beroep

Een eervol beroep met respect voor ambachtschap en vakmanschap.

Mensen, geen robots

Grotendeels gevoelloos voor automatisering en robotisering, juist vakmensen nodig.

Baangarantie

Met een opleiding van ons opleidingscentrum vind je gegarandeerd een baan in de techniek!

Copyright 2020 - Technisch Opleidingscentrum Zuid | Sitemap | Colofon | Privacy | Disclaimer