Contact

Ellerweg 8,
6037 RS Kelpen-Oler
Limburg, The Netherlands

T +31 (0)495 794 560
E info@to-zuid.nl

Contact us
Route

TO-Zuid ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Kelpen. Deze verbindt de A2 met de N280 Weert - Roermond. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Opleiding

Nulmeting hoogspanningstechniek

Duur Op aanvraag
Kosten Op aanvraag
Locatie Kelpen-Oler (Limburg)
Resultaat Certificaat

Een nulmeting is een toets waarmee de kennis op het gebied van hoogspanningstechniek wordt gecheckt bij je werknemers. Na afloop van deze toets wordt gekeken hoe de werknemer scoort op 4 verschillende modules. Scoort deze werknemer slecht op één module? Dan kan hij of zij ervoor kiezen om alleen die ene module te volgen met een cursus nulmeting hoogspanningstechniek. Dit zorgt voor de veiligheid van de werknemer zelf en ook voor de professionaliteit van je personeel.

Wat is een cursus nulmeting hoogspanning?

Met een nulmeting wordt gekeken naar wat de huidige kennis is van de medewerkers binnen de hoogspanningstechniek. Met een cursus nulmeting hoogspanningstechniek kan deze kennis worden bijgestuurd, indien dit nodig is. Deze kennis is nodig zodat het werk zorgvuldig uitgevoerd kan worden. Ook moet deze kennis op pijl zijn. Omdat de test online te volgen is en uit 100 meerkeuzevragen bestaat, zijn de resultaten simpel en snel te krijgen. Deze methode is ideaal te gebruiken bij het beoordelen van werknemers. Tijdens de halfjaarlijkse of jaarlijkse beoordelingsgesprekken krijg je op deze manier inzicht in de kennis van je medewerker. Deze kan dan middels een cursus nulmeting hoogspanningstechniek bijgestuurd worden op de onderwerpen waar niet voldoende op gescoord is. Nadat de cursus en nulmeting zijn afgerond ontvangt de werknemer een deelname bewijs.

De 4 onderwerpen waarover de vragen zijn verdeeld, zijn:

  1. Elektriciteitsnetten, opwek en vermogen
  2. Primaire componenten
  3. Secundaire- en tertiaire installaties
  4. Transfomatoren en HS-verbindingen

Meld je aan voor de cursus!

Deze cursus is ideaal voor mensen die werkzaam zijn in de hoogspanningstechniek, vooral voor werknemers die lange tijd in dienst zijn en veel praktijkervaring hebben. Je kunt met een nulmeting namelijk checken of hun kennis up-to-date is en of er wellicht bijscholing nodig is over bepaalde onderwerpen door middel van deze cursus nulmeting hoogspanningstechniek.

Om je werknemers of jezelf aan te melden voor deze cursus nulmeting hoogspanningstechniek, stuur je een email naar ons met alle nodige gegevens. Zodra wij de informatie hebben ontvangen, nemen we contact met je op en ontvang jij verdere informatie over de tijden en kosten van de cursus.

Over de opleiding Nulmeting hoogspanningstechniek

Deze cursus is ideaal voor mensen die werkzaam zijn in de hoogspanningstechniek en al veel praktijkervaring hebben. Na afronding van de opleiding ontvang je een certificaat.

Aanmelden?

Wil je je aanmelden voor deze opleiding? Stuur dan een e-mail naar Technisch Opleidingscentrum Zuid en vermeld hierin je naam, woonplaats, geboortedatum, telefoonnummer en CV. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.


Interesse?

+31 (0)84-8774 818

of vul ons contactformulier in

Vraag onze brochure aan


Inschrijven
of offerte ontvangen


Gratis advies Over deze opleiding vraag het de expert
Onze partners
Hier kun je ons vinden
Waarom techniek?
Toekomstvast

Een toekomstvaste sector, nodig om de maatschappij draaiende te houden.

Groeiende vraag

Er is steeds meer vraag naar goed opgeleid en gekwalificeerd technisch personeel.

Innovatieve branche

Een innovatieve branche, betrokken bij de inzetbaarheid van duurzame techniek.

Eervol beroep

Een eervol beroep met respect voor ambachtschap en vakmanschap.

Mensen, geen robots

Grotendeels gevoelloos voor automatisering en robotisering, juist vakmensen nodig.

Baangarantie

Met een opleiding van ons opleidingscentrum vind je gegarandeerd een baan in de techniek!

Copyright 2020 - Technisch Opleidingscentrum Zuid | Sitemap | Colofon | Privacy | Disclaimer