Contact

Ellerweg 8,
6037 RS Kelpen-Oler
Limburg, The Netherlands

T +31 (0)495 794 560
E info@to-zuid.nl

Contact us
Route

TO-Zuid ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Kelpen. Deze verbindt de A2 met de N280 Weert - Roermond. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Opleiding Training Basiskennis Middenspanningsinstallatie
Duur Op aanvraag
Kosten Op aanvraag
Locatie Kelpen-Oler (Limburg)
Resultaat Certificaat

Ben jij technisch, beschik jij over basiskennis elektrotechniek en vind jij het interessant hoe elektriciteit, met name middenspanning, werkt? Wil jij alles over middenspanning leren en een middenspanningsmonteur worden? Dan is de Training Basiskennis Middenspanningsinstallatie het begin voor een carrière in elektrotechniek in BEI.

Wat kun je verwachten?

Na afronding van de opleiding heb jij weet van alle basiselementen over middenspanning. Het is een theoretische opleiding op basis van praktijkvoorbeelden. Een docent uit de praktijk zal jou gedurende de Training Basiskennis Middenspanningsinstallatie op een betrokken en enthousiaste wijze begeleiden. Jij bent na de training in staat om op een veilige wijze te werken. Bij afronding van de opleiding middenspanning ontvang jij een certificaat dat jij de opleiding afgerond hebt en kun je de vervolgstappen zetten om een middenspanningsmonteur te worden.

Training Basiskennis Middenspanningsinstallatie: de basis voor middenspanningsinstallatie

Wil jij een elektrotechnicus in BEI worden? De opleiding middenspanning dient als basis voor het uitvoeren van middenspanningsinstallaties, eveneens is het een vereiste als jij middenspanningsmonteur wilt worden. De korte training bestaat uit alle basisinformatie met betrekking tot middenspanning. In essentie leer jij alle elementen die nodig zijn om kwaliteit te kunnen leveren en op een veilige wijze te kunnen werken als elektrotechnicus aan middenspanningsinstallaties.

Neem contact op met Technisch Opleidingscentrum Zuid

De training vereist basiskennis van elektrotechniek. Wil jij weten hoe je de vereiste basiskennis kunt leren of beschik je al over de vereiste basiskennis en wil je graag de opleiding middenspanning volgen? Neem dan contact op met Technisch Opleidingscentrum Zuid voor meer informatie over de opleiding of schrijf je direct in door een e-mail te sturen naar info@technischopleidingscentrumzuid.nl met je gegevens en je CV.

Over de training Basiskennis Middenspanningsinstallatie

Gedurende de Training Basiskennis Middenspanningsinstallatie word je op een betrokken en enthousiaste wijze begeleid door een docent uit de praktijk. Na afronding van de opleiding beschik je over de kennis van alle basiselementen van middenspanning. Bij afronding van de opleiding middenspanning ontvang jij een certificaat dat jij de opleiding afgerond hebt en kun je de vervolgstappen zetten om een middenspanningsmonteur te worden.

Aanmelden?

Wil je je aanmelden voor deze opleiding? Stuur dan een e-mail naar Technisch Opleidingscentrum Zuid en vermeld hierin je naam, woonplaats, geboortedatum, telefoonnummer en CV.

Brochure aanvragen Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Interesse?

+31 (0)84-8774 818

of vul ons contactformulier in

Vraag onze brochure aan


Inschrijven
of offerte ontvangen


Gratis advies Over deze opleiding vraag het de expert
Onze partners
Hier kun je ons vinden
Waarom techniek?
Toekomstvast

Een toekomstvaste sector, nodig om de maatschappij draaiende te houden.

Groeiende vraag

Er is steeds meer vraag naar goed opgeleid en gekwalificeerd technisch personeel.

Innovatieve branche

Een innovatieve branche, betrokken bij de inzetbaarheid van duurzame techniek.

Eervol beroep

Een eervol beroep met respect voor ambachtschap en vakmanschap.

Mensen, geen robots

Grotendeels gevoelloos voor automatisering en robotisering, juist vakmensen nodig.

Baangarantie

Met een opleiding van ons opleidingscentrum vind je gegarandeerd een baan in de techniek!

Copyright 2021 - Technisch Opleidingscentrum Zuid | Sitemap | Colofon | Privacy | Disclaimer