Contact

Ellerweg 8,
6037 RS Kelpen-Oler
Limburg, The Netherlands

T +31 (0)495 794 560
E info@to-zuid.nl

Contact us
Route

TO-Zuid ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Kelpen. Deze verbindt de A2 met de N280 Weert - Roermond. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Opleiding

Training Hoogspanningstechniek (HST)

Duur Op aanvraag
Kosten Op aanvraag
Locatie Kelpen-Oler (Limburg)
Resultaat Certificaat

Wil jij je kennis uitbreiden op het gebied van hoogspanningstechniek? Dan is de HST training van Technisch Opleidingscentrum Zuid dé opleiding voor jou. In deze training leer je alles op het gebied van het juist laten functioneren van installaties in de hoogspanningswereld. Deze speciale training zorgt ervoor dat je de opgedane theoretische kennis ook meteen tot uiting kunt brengen in de praktijk onder begeleiding van echte professionals.

Verschillende aspecten aan bod bij de opleiding hoogspanningstechniek

Bij de opleiding hoogspanningstechniek komen verschillende onderwerpen aan bod waaronder de basis van elektrotechniek, de opbouw van elektriciteitsnetten, opwekking van elektriciteit, primaire en secundaire componenten, de toekomst van elektrotechniek en nog veel meer. Deze HST training is voornamelijk bedoeld voor werknemers werkzaam in de hoogspanning die meer technisch inzicht willen krijgen in de aanleg en werking van hoogspanningsinstallaties en hoogspanningsnetten. Aan de hand van deze training heb je meer inzicht in de verschillende aspecten van je werk en kun je eventueel meer verantwoordelijkheden op je nemen in jouw vakgebied.

Voor wie is deze training?

De opleiding hoogspanningstechniek is een aanvulling op verschillende opleidingen die allemaal te maken hebben met elektrotechniek. Iedereen die werkzaam is in de hoogspanningsbranche en meer technisch inzicht wil, moet de HST training van Technisch Opleidingscentrum Zuid zeker overwegen.

Interesse in de HST training?

Ben je ervan overtuigd dat de opleiding hoogspanningstechniek iets voor jou is? Stuur ons dan een mailtje om je aan te melden met daarin je naam, woonplaats, telefoonnummer, geboortedatum en een kopie van je CV. We gaan zo snel mogelijk aan de slag met je aanmelding na ontvangst.

Over de HST training

Gedurende de HST training komen verschillende onderwerpen aan bod waaronder de opbouw van elektriciteitsnetten, de basis van elektrotechniek, primaire en secundaire componenten, opwekking van elektriciteit en nog veel meer. Deze opleiding is een aanvulling op verschillende opleidingen die allen te maken hebben met elektrotechniek. Na succesvolle afronding ontvang je een certificaat.

Aanmelden?

Aanmelden voor deze opleiding? Stuur dan een mail naar Technisch Opleidingscentrum Zuid en vermeld hierin je naam, woonplaats, geboortedatum, telefoonnummer en CV. Je ontvangt dan zo snel mogelijk meer informatie over de opleiding.


Interesse?

+31 (0)84-8774 818

of vul ons contactformulier in

Vraag onze brochure aan


Inschrijven
of offerte ontvangen


Gratis advies Over deze opleiding vraag het de expert
Onze partners
Hier kun je ons vinden
Waarom techniek?
Toekomstvast

Een toekomstvaste sector, nodig om de maatschappij draaiende te houden.

Groeiende vraag

Er is steeds meer vraag naar goed opgeleid en gekwalificeerd technisch personeel.

Innovatieve branche

Een innovatieve branche, betrokken bij de inzetbaarheid van duurzame techniek.

Eervol beroep

Een eervol beroep met respect voor ambachtschap en vakmanschap.

Mensen, geen robots

Grotendeels gevoelloos voor automatisering en robotisering, juist vakmensen nodig.

Baangarantie

Met een opleiding van ons opleidingscentrum vind je gegarandeerd een baan in de techniek!

Copyright 2020 - Technisch Opleidingscentrum Zuid | Sitemap | Colofon | Privacy | Disclaimer