Contact

Ellerweg 8,
6037 RS Kelpen-Oler
Limburg, The Netherlands

T +31 (0)495 794 560
E info@to-zuid.nl

Contact us
Route

TO-Zuid ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Kelpen. Deze verbindt de A2 met de N280 Weert - Roermond. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Opleiding

Training NEN 3140 Laagspanningsinstallatie

Duur Op aanvraag
Kosten Op aanvraag
Locatie Kelpen-Oler (Limburg)
Resultaat Certificaat

De NEN training is een vereiste binnen de BEI regelgeving. NEN 3140 is een regelgeving die relevant is voor laagspanningsinstallaties in Nederland. Bij afronding van de NEN 3140 cursus ben jij in staat om in alle veiligheid te werken binnen de Bedrijfsvoering van Elektrische Installaties (BEI). In de training NEN 3140 staat het werken met een laagspanning van 1000 Volt tot 1500 Volt centraal. De training zorgt ervoor dat jij de norm over veiligheid leert en dat jij in staat bent om risico's te vermijden met betrekking tot het werken aan laagspanningsinstallaties.

Training NEN 3140

De Nederlandse wet eist dat monteurs de werkzaamheden in alle veiligheid kunnen uitvoeren. In de training leer jij alles over het veilig werken met laagspanningsinstallaties, zodat jij aan de normen en eisen voldoet. De training is geldig voor alle laagspanningsinstallaties in woningen, gebouwen en de infrastructuur. Naast het leren van veilige werkprocedures, leer jij alles over hoe jij als monteur veilig kunt werken met de apparaten die jij gebruikt tijdens een installatie. Jij krijgt bij afronding van de NEN 3140 cursus een certificaat waar jij mee kan aantonen dat jij volgens de norm en veiligheidseisen kunt werken. Met het certificaat kun jij aan de slag binnen de BEI.

Wil jij met laagspanningsinstallaties werken?

Heb jij een technische vooropleiding MBO niveau 2 afgerond en wil jij later aan laagspanningsinstallaties werken? Volg dan de training NEN 3140 zodat jij later als Vakbekwaam Persoon, Werkverantwoordelijke of zelfs ploegleider aan laagspanningsinstallaties kunt werken. Wil jij je aanmelden voor de training of wil je meer informatie over de training? Neem dan contact op met Technisch Opleidingscentrum Zuid.

Over de training NEN 3140 Laagspanningsinstallatie

Gedurende de training NEN 3140 Laagspanningsinstallatie leer jij alles over het veilig werken met laagspanningsinstallaties. Heb jij een technische vooropleiding MBO niveau 2 afgerond en wil jij later aan laagspanningsinstallaties werken? Volg dan de training NEN 3140 zodat jij later als Vakbekwaam Persoon, Werkverantwoordelijke of zelfs ploegleider aan laagspanningsinstallaties kunt werken. Na succesvolle afronding ontvang je een certificaat waarmee je kunt aantonen dat je volgens de normen en veiligheidseisen kunt werken.

Aanmelden?

Meld je aan voor deze opleiding door een e-mail te sturen naar Technisch Opleidingscentrum Zuid. Vermeld hierin je naam, woonplaats, geboortedatum, telefoonnummer en CV. Er wordt vervolgens zo snel mogelijk contact met je opgenomen.


Interesse?

+31 (0)84-8774 818

of vul ons contactformulier in

Vraag onze brochure aan


Inschrijven
of offerte ontvangen


Gratis advies Over deze opleiding vraag het de expert
Onze partners
Hier kun je ons vinden
Waarom techniek?
Toekomstvast

Een toekomstvaste sector, nodig om de maatschappij draaiende te houden.

Groeiende vraag

Er is steeds meer vraag naar goed opgeleid en gekwalificeerd technisch personeel.

Innovatieve branche

Een innovatieve branche, betrokken bij de inzetbaarheid van duurzame techniek.

Eervol beroep

Een eervol beroep met respect voor ambachtschap en vakmanschap.

Mensen, geen robots

Grotendeels gevoelloos voor automatisering en robotisering, juist vakmensen nodig.

Baangarantie

Met een opleiding van ons opleidingscentrum vind je gegarandeerd een baan in de techniek!

Copyright 2020 - Technisch Opleidingscentrum Zuid | Sitemap | Colofon | Privacy | Disclaimer