Contact

Ellerweg 8,
6037 RS Kelpen-Oler
Limburg, The Netherlands

T +31 (0)495 794 560
E info@to-zuid.nl

Contact us
Route

TO-Zuid ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Kelpen. Deze verbindt de A2 met de N280 Weert - Roermond. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Opleiding

Basiskennis Middenspanningsinstallatie

Duur Op aanvraag
Kosten Op aanvraag
Locatie Kelpen-Oler (Limburg)
Resultaat Certificaat

Wil jij alles leren over middenspanning om uiteindelijk een middenspanningsmonteur te kunnen worden? Volg de opleiding Basiskennis Middenspanningsinstallatie en leer door de praktijkgerichte opleiding de basiskennis over middenspanningsinstallaties. Met de opleiding zet jij de eerste stap voor een carrière in elektrotechniek in BEI.

Wat kun je verwachten van de opleiding middenspanning?

Een docent uit de praktijk zal gedurende de opleiding op een betrokken en enthousiaste wijze de lesstof behandelen. De opleiding bestaat voornamelijk uit theorie die gebaseerd is op praktijkvoorbeelden. Na de training heb jij weet van de basiskennis met betrekking tot middenspanningsinstallatie én ben jij in staat om veilig en zelfstandig te werken. Na afronding van de opleiding Basiskennis Middenspanningsinstallatie mag jij het certificaat in ontvangst nemen en kun jij de vervolgstappen zetten voor jouw carrière in elektrotechniek. Jij kunt na de training aan een vervolgopleiding deelnemen om jezelf zo verder te specialiseren als middenspanningsmonteur. Bekijk op onze site de mogelijkheden voor jouw vervolgopleiding.

Wat ga je leren tijdens de opleiding Basiskennis Middenspanningsinstallatie?

Bij de opleiding krijg jij inzicht en leer jij praktische vaardigheden met betrekking tot middenspanningsinstallaties. Door middel van oefeningen en theorie leer jij de basiskennis. De opleiding is de eerste stap om als middenspanningsmonteur installaties uit te mogen voeren. Het is vanuit de BEI een vereiste om de opleiding behaald te hebben. Jij leert door de opleiding middenspanning hoe jij kwaliteit kan leveren en de werkzaamheden op een veilige manier kunt uitvoeren.

Aanmelden?

Wil jij meer informatie over de opleiding middenspanning of wil jij je aanmelden? Stuur een e-mail naar Technisch Opleidingscentrum Zuid met je naam, telefoonnummer, geboortedatum, woonadres en voeg je CV toe als bijlage. Wij zullen zo snel mogelijk contact met jou opnemen.

Over de opleiding Basiskennis Middenspanningsinstallatie

De opleiding Basiskennis Middenspanningsinstallatie bestaat voornamelijk uit theorie die is gebaseerd op praktijkvoorbeelden. Gedurende de opleiding word je begeleid door een docent uit de praktijk. Jij leert door de opleiding middenspanning hoe jij kwaliteit kan leveren en de werkzaamheden op een veilige manier kunt uitvoeren. Na afronding ontvang je een certificaat.

Aanmelden?

Aanmelden voor de opleiding Basiskennis Middenspanningsinstallatie? Stuur dan een e-mail naar Technisch Opleidingscentrum Zuid en vermeld hierin je naam, woonplaats, geboortedatum, telefoonnummer en CV. Je zult zo snel mogelijk verdere informatie over de opleiding ontvangen.


Interesse?

+31 (0)84-8774 818

of vul ons contactformulier in

Vraag onze brochure aan


Inschrijven
of offerte ontvangen


Gratis advies Over deze opleiding vraag het de expert
Onze partners
Hier kun je ons vinden
Waarom techniek?
Toekomstvast

Een toekomstvaste sector, nodig om de maatschappij draaiende te houden.

Groeiende vraag

Er is steeds meer vraag naar goed opgeleid en gekwalificeerd technisch personeel.

Innovatieve branche

Een innovatieve branche, betrokken bij de inzetbaarheid van duurzame techniek.

Eervol beroep

Een eervol beroep met respect voor ambachtschap en vakmanschap.

Mensen, geen robots

Grotendeels gevoelloos voor automatisering en robotisering, juist vakmensen nodig.

Baangarantie

Met een opleiding van ons opleidingscentrum vind je gegarandeerd een baan in de techniek!

Copyright 2020 - Technisch Opleidingscentrum Zuid | Sitemap | Colofon | Privacy | Disclaimer