Contact

Ellerweg 8,
6037 RS Kelpen-Oler
Limburg, The Netherlands

T +31 (0)495 794 560
E info@to-zuid.nl

Contact us
Route

TO-Zuid ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Kelpen. Deze verbindt de A2 met de N280 Weert - Roermond. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Opleiding Basisopleiding meterverwisselaar VOP E
Duur Op aanvraag
Kosten Op aanvraag
Locatie Kelpen-Oler (Limburg)
Resultaat Certificaat

Mensen met een ambachtsvak in Nederland worden steeds schaarser. Dat terwijl er toch meer dan genoeg werk te vinden is in dit veld. De basisopleiding meterverwisselaar VOP E is een opleiding die er echt toe doet en consumenten thuis helpt om een beter inzicht te krijgen in hun energieverbruik en deze te digitaliseren.

Wat houdt de basisopleiding meterverwisselaar VOP E in?

De basisopleiding meterverwisselaar VOP E voorziet je van alle fundamentele kennis die je nodig hebt om het beroep van zelfstandig monteur op het gebied van elektrameters uit te kunnen voeren. Nadat je de opleiding succesvol hebt afgerond ben je in staat om elektrameters te plaatsen, verwisselen en verwijderen. De basisopleiding meterverwisselaar VOP E is echter veel meer dan het oefenen met elektrameters. Je doet namelijk ook veel theoretische kennis op over de verschillende aspecten op het gebied van VOP E. Denk hierbij aan de opbouw van E-distributienetten en installatienetten en de verschillende materialen die gebruikt worden in het beroep en wat de functie ervan is. Ook de diverse kabelsoorten en kabelcoderingskleuren komen ter sprake.

Veiligheid voorop

Daarnaast krijg je les over E-meters en draaivelden, boilerklokken, tariefdraden en gevaren van explosie, verstikking en brand. Het werken als meterverwisselaar is namelijk niet zonder risico's. Vandaar dat er in de basisopleiding meterverwisselaar VOP E veel aandacht besteed wordt aan het veiligheidsaspect. Het treffen van passende veiligheidsmaatregelen en het opheffen ervan behoren namelijk ook tot jouw taken.

Deelnemen aan de opleiding?

Zie jij het zitten om deel te nemen aan de basisopleiding meterverwisselaar VOP E? Stuur ons dan een mailtje met onder andere je naam, woonplaats, telefoonnummer, geboortedatum en een kopie van je CV. Nadat we je aanvraag binnen hebben gekregen, voorzien we je zo snel mogelijk van een mailtje terug.

Over de basisopleiding meterverwisselaar VOP E

Gedurende de basisopleiding meterverwisselaar VOP E doe je veel theoretische kennis op over de verschillende aspecten op het gebied van VOP E en pas je deze theorie toe in de praktijk. Nadat je de opleiding succesvol hebt afgerond, ontvang je een certificaat.

Aanmelden?

Wil jij deelnemen aan de basisopleiding meterverwisselaar VOP E? Meld je dan aan door een mail te sturen naar Technisch Opleidingscentrum Zuid. Vermeld hierin je naam, woonplaats, geboortedatum, telefoonnummer en CV. Wij zullen vervolgens zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Brochure aanvragen Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Interesse?

+31 (0)84-8774 818

of vul ons contactformulier in

Vraag onze brochure aan


Inschrijven
of offerte ontvangen


Gratis advies Over deze opleiding vraag het de expert
Onze partners
Hier kun je ons vinden
Waarom techniek?
Toekomstvast

Een toekomstvaste sector, nodig om de maatschappij draaiende te houden.

Groeiende vraag

Er is steeds meer vraag naar goed opgeleid en gekwalificeerd technisch personeel.

Innovatieve branche

Een innovatieve branche, betrokken bij de inzetbaarheid van duurzame techniek.

Eervol beroep

Een eervol beroep met respect voor ambachtschap en vakmanschap.

Mensen, geen robots

Grotendeels gevoelloos voor automatisering en robotisering, juist vakmensen nodig.

Baangarantie

Met een opleiding van ons opleidingscentrum vind je gegarandeerd een baan in de techniek!

Copyright 2021 - Technisch Opleidingscentrum Zuid | Sitemap | Colofon | Privacy | Disclaimer