Contact

Ellerweg 8,
6037 RS Kelpen-Oler
Limburg, The Netherlands

T +31 (0)495 794 560
E info@to-zuid.nl

Contact us
Route

TO-Zuid ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Kelpen. Deze verbindt de A2 met de N280 Weert - Roermond. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Opleiding Basisopleiding Meterverwisselaar (+combi-opties)
Duur Op aanvraag
Kosten Op aanvraag
Locatie Kelpen-Oler (Limburg)
Resultaat Certificaat

Nederland is bezig met zich aan te passen voor de toekomst. Onze economie draait voornamelijk op fossiele brandstoffen, maar de voorraad wordt steeds schaarser. Om consumenten een realistisch beeld te geven van hun werkelijk verbruik van deze brandstoffen, is het implementeren van een digitale meter een must.

Draag je steentje bij met de meterverwisselaar opleiding

Dankzij de basisopleiding meterverwisselaar draag jij je steentje bij in dit proces, waardoor je consumenten een realistisch beeld geeft van hun verbruik. Naast het plaatsen van de nieuwe digitale meters ben je ook verantwoordelijk voor het verwijderen van oude meters, waarvoor je ook getraind wordt op de meterverwisselaar opleiding. Een meterverwisselaar voert onder toezicht van de netbeheerders de meterverwisselingen uit. Na de meterverwisselaar opleiding heb je minstens de beschikking over de Stipelcertficiaten VOP meters E en/of G, aangezien je minstens een van deze certificaten nodig hebt om meterverwisselingen uit te mogen voeren.

Eisen basisopleiding meterverwisselaar

Dankzij de basisopleiding meterverwisselaar van Technisch Opleidingscentrum Zuid voldoe je als toekomstig werknemer dan ook aan de toelatingseisen voor de STIPEL-examens VOP meters E en/of G. De certificaten die wij hanteren zijn namelijk conform aan de toelastingseisen die door Netbeheer Nederland opgesteld zijn. Heb je naast je basisopleiding ook een instructie voor VOP meters gevolgd, dan beschik je al helemaal over de kwaliteiten waar een werkgever naar op zoek is.

Interesse in deze opleiding?

Heb je interesse om deel te nemen aan de basisopleiding meterverwisselaar, schrijf je dan in door ons een mailtje te sturen! We stellen het op prijs als je je naam, woonplaats, telefoonnummer, geboortedatum doorgeeft en een kopie van je CV in de bijlage toevoegt. We gaan na ontvangst zo snel mogelijk met je aanmeldingsformulier aan de slag.

Over de basisopleiding meterverwisselaar

Met de basisopleiding meterverwisselaar van Technisch Opleidingscentrum Zuid voldoe je als toekomstig werknemer aan de toelatingseisen voor de STIPEL-examens VOP meters E en/of G. Na afronding van deze opleiding ontvang je een certificaat.

Aanmelden?

Wil je deelnemen aan deze opleiding? Mail dan je naam, woonplaats, geboortedatum, telefoonnummer en CV naar Technisch Opleidingscentrum Zuid. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Brochure aanvragen Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Interesse?

+31 (0)84-8774 818

of vul ons contactformulier in

Vraag onze brochure aan


Inschrijven
of offerte ontvangen


Gratis advies Over deze opleiding vraag het de expert
Onze partners
Hier kun je ons vinden
Waarom techniek?
Toekomstvast

Een toekomstvaste sector, nodig om de maatschappij draaiende te houden.

Groeiende vraag

Er is steeds meer vraag naar goed opgeleid en gekwalificeerd technisch personeel.

Innovatieve branche

Een innovatieve branche, betrokken bij de inzetbaarheid van duurzame techniek.

Eervol beroep

Een eervol beroep met respect voor ambachtschap en vakmanschap.

Mensen, geen robots

Grotendeels gevoelloos voor automatisering en robotisering, juist vakmensen nodig.

Baangarantie

Met een opleiding van ons opleidingscentrum vind je gegarandeerd een baan in de techniek!

Copyright 2021 - Technisch Opleidingscentrum Zuid | Sitemap | Colofon | Privacy | Disclaimer