Contact

Ellerweg 8,
6037 RS Kelpen-Oler
Limburg, The Netherlands

T +31 (0)495 794 560
E info@to-zuid.nl

Contact us
Route

TO-Zuid ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Kelpen. Deze verbindt de A2 met de N280 Weert - Roermond. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Opleiding Combinatie Basisopleiding Meterverwisselaar VOP E en BEI BLS VOP
Duur Op aanvraag
Kosten Op aanvraag
Locatie Kelpen-Oler (Limburg)
Resultaat Certificaat

Wil jij monteur worden in de energiebranche? Doe je dit dan het liefste met zowel elektra als gas? Dan is deze opleiding iets voor jou! Word VOP in E-distributienetten en de LS-distributie door de Combinatie Basisopleiding Meterverwisselaar VOP E en BEI BLS VOP LS-meters te volgen.

Combinatie VOP opleiding

Je wordt tijdens de Combinatie Basisopleiding Meterverwisselaar VOP E en BEI BLS VOP LS-meters voorbereid om als zelfstandig monteur elektrameters te gaan verwijderen, plaatsen en verwisselen. Je leert ook over de opbouw van E-Distributie- en installatienetten, diverse materialen, draaivelden en E-meters, boilerklokken, tariefdraden en de gevaren van verstikking, explosies en brand. Ook tref je veiligheidsmaatregelen en hef je deze op. Verder leer je E-meters verwisselen, verwijderen en plaatsen. Dit mag je doet tot en met 3x80A. Diverse kabelsoorten en kabelcoderingskleuren worden toegelicht. Je voert hier dan ook bijbehorende beproevingen en metingen uit.

Opleidingseisen en aanmelding

Normaal gesproken moet je voor de VOP opleiding tot BEI BLS VOP LS-meters een bepaalde vooropleiding afgerond hebben. Echter is met deze combinatie enkel een VMBO diploma nodig. Deze VOP opleiding bestaat uit een theoriegedeelte en een praktijkgedeelte. Beide dien je af te ronden, als je deel wilt kunnen nemen aan de Stipelexamens. Tevens heb je voor deze deelname een geldig VCA certificaat nodig. Je kunt je heel eenvoudig via email aanmelden voor de Combinatie Basisopleiding Meterverwisselaar VOP E en BEI BLS VOP LS-meters. De volgende zaken dien je in je email te benoemen:

  • Je naam
  • Je geboortedatum
  • Je woonplaats
  • Je telefoonnummer
  • Je CV

Zodra wij deze informatie van jou in ontvangst hebben, wordt er contact met je opgenomen. Je krijgt dan verdere informatie over de kosten en tijden van deze VOP opleiding.

Over de Combinatie Basisopleiding Meterverwisselaar VOP E en BEI BLS VOP LS-meters

De opleiding bestaat uit een theoriegedeelte en praktijkgedeelte welke je dient af te ronden om deel te kunnen nemen aan het Stipelexamen. Na afronding van de opleiding ontvang je een certificaat. Om deel te kunnen nemen aan de opleiding, dien je in het bezit te zijn van een geldig VCA-certificaat.

Aanmelden?

Wil je graag deze opleiding volgen bij Technisch Opleidingscentrum Zuid? Stuur dan een e-mail naar Technisch Opleidingscentrum Zuid en vermeld hierin je naam, woonplaats, geboortedatum, telefoonnummer en CV. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op voor verdere informatie over de opleiding.

Brochure aanvragen Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Interesse?

+31 (0)84-8774 818

of vul ons contactformulier in

Vraag onze brochure aan


Inschrijven
of offerte ontvangen


Gratis advies Over deze opleiding vraag het de expert
Onze partners
Hier kun je ons vinden
Waarom techniek?
Toekomstvast

Een toekomstvaste sector, nodig om de maatschappij draaiende te houden.

Groeiende vraag

Er is steeds meer vraag naar goed opgeleid en gekwalificeerd technisch personeel.

Innovatieve branche

Een innovatieve branche, betrokken bij de inzetbaarheid van duurzame techniek.

Eervol beroep

Een eervol beroep met respect voor ambachtschap en vakmanschap.

Mensen, geen robots

Grotendeels gevoelloos voor automatisering en robotisering, juist vakmensen nodig.

Baangarantie

Met een opleiding van ons opleidingscentrum vind je gegarandeerd een baan in de techniek!

Copyright 2021 - Technisch Opleidingscentrum Zuid | Sitemap | Colofon | Privacy | Disclaimer