Contact

Ellerweg 8,
6037 RS Kelpen-Oler
Limburg, The Netherlands

T +31 (0)495 794 560
E info@to-zuid.nl

Contact us
Route

TO-Zuid ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Kelpen. Deze verbindt de A2 met de N280 Weert - Roermond. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Opleiding Combinatie Basisopleiding Meterverwisselaar VP G en VIAG VP G-me
Duur Op aanvraag
Kosten Op aanvraag
Locatie Kelpen-Oler (Limburg)
Resultaat Certificaat

Bij de combinatie opleiding meterverwisselaar VP G en VIAG VP G-meterkast word je voorbereid om als zelfstandig monteur diverse gasmeters te kunnen plaatsen. Daarnaast mag jij na deze opleiding ook gasmeters verwijderen en verwisselen. Eveneens leer je hoe je onder gasdruk een gaskraan gaat vervangen. Dit vervangen zal met gasdruk zijn maar zonder gasuitstroom. Hierdoor zul jij een vakbekwaam persoon worden die op een veilige manier gasmeters kan verwisselen.

Wat ga je leren met de combinatie basisopleiding meterverwisselaar VP G en VIAG VP G-meterkast?

Ttijdens de combinatie basisopleiding meterverwisselaar VP G en VIAG VP G-meterkast leer je hoe je gasdistributienetten en installatienetten moet opbouwen. Daarnaast leer je over de gasdruk in leidingsystemen, over de diverse materialen, dichtheidsbeproeving, over de gasmeters en over de drukregelaars en je leert over de gevaren van een brand, explosie en verstikking. Daarnaast leer je gasmeters te plaatsen, verwijderen en te verwisselen. Ook leer je meteropstellingen te onderhouden en repareren. Dit alles is inclusief de hoofdkranen. Als laatste word je aangeleerd hoe je koper kunt buigen en diverse leidingsverbindingstechnieken kunt maken.

De combinatie basisopleiding meterverwisselaar VP G en VIAG VP G-meterkast bestaat uit een praktijkgedeelte en een theoriegedeelte. Hierdoor kun jij je opgedane kennis in praktijk brengen en leer je direct hoe je alles op een veilige manier aansluit. Tijdens deze opleiding wordt er veel aandacht geschonken aan veiligheid en vakbekwaamheid.

Aanmelden bij Technisch Opleidingscentrum Zuid

De combinatie basisopleiding meterverwisselaar VP G en VIAG VP G-meterkast wordt gehouden in het Technisch Opleidingscentrum Zuid. Dit is gelegen in Kelpen-Oler in Limburg. Wil jij je graag aanmelden voor de combinatie basisopleiding meterverwisselaar VP G en VIAG VP G-meterkast? Dan kun je dat gemakkelijk bij Technisch Opleidingscentrum Zuid doen! Het enige wat jij hoeft te doen is een mail te sturen naar info@technischopleidingscentrumzuid.nl. In de mail vermeld je jouw naam, woonplaats, geboortedatum, telefoonnummer en voeg je jouw CV toe. Wanneer wij jouw e-mail ontvangen hebben, zullen we zo snel mogelijk contact met je opnemen over verdere informatie.

Vereiste vooropleiding

Voor deze vooropleiding hoef je geen andere MBO opleidingen gevolgd hebben. Het enige wat jij moet kunnen aantonen is dat je het VMBO succesvol afgerond hebt.

Over de Basisopleiding meterverwisselaar VP G en VIAG VP G-meterkast

De Basisopleiding meterverwisselaar VP G en VIAG VP G-meterkast bestaat uit een praktijkgedeelte en theoriegedeelte. Gedurende de opleiding wordt er veel aandacht geschonken aan veiligheid en vakbekwaamheid waardoor je de opgedane kennis in de praktijk kunt brengen. Om deel te kunnen nemen aan de opleiding dien je in het bezit te zijn van een VMBO diploma. Na succesvolle afronding van de opleiding ontvang je een certificaat.

Aanmelden?

Wil jij je graag aanmelden voor deze opleiding? Stuur dan een e-mail naar Technisch Opleidingscentrum Zuid en vermeld hierin je naam, woonplaats, geboortedatum, telefoonnummer en CV. Na ontvangst informeren wij je zo snel mogelijk over o.a. de duur, start en kosten van de opleiding.

Brochure aanvragen Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Interesse?

+31 (0)84-8774 818

of vul ons contactformulier in

Vraag onze brochure aan


Inschrijven
of offerte ontvangen


Gratis advies Over deze opleiding vraag het de expert
Onze partners
Hier kun je ons vinden
Waarom techniek?
Toekomstvast

Een toekomstvaste sector, nodig om de maatschappij draaiende te houden.

Groeiende vraag

Er is steeds meer vraag naar goed opgeleid en gekwalificeerd technisch personeel.

Innovatieve branche

Een innovatieve branche, betrokken bij de inzetbaarheid van duurzame techniek.

Eervol beroep

Een eervol beroep met respect voor ambachtschap en vakmanschap.

Mensen, geen robots

Grotendeels gevoelloos voor automatisering en robotisering, juist vakmensen nodig.

Baangarantie

Met een opleiding van ons opleidingscentrum vind je gegarandeerd een baan in de techniek!

Copyright 2021 - Technisch Opleidingscentrum Zuid | Sitemap | Colofon | Privacy | Disclaimer