Contact

Ellerweg 8,
6037 RS Kelpen-Oler
Limburg, The Netherlands

T +31 (0)495 794 560
E info@to-zuid.nl

Contact us
Route

TO-Zuid ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Kelpen. Deze verbindt de A2 met de N280 Weert - Roermond. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Opleiding Combinatie Basisopleiding Meterverwisselaar VP G (verkort) en VI
Duur Op aanvraag
Kosten Op aanvraag
Locatie Kelpen-Oler (Limburg)
Resultaat Certificaat

De VIAG opleidingen zijn een vereiste voor het werken met gasinstallaties. VIAG staat voor Veiligheidsinstructies Aardgas. De basisopleiding meterverwisselaar is de vervolgopleiding op de opleiding meterverwisselaar VOP G. In de basisopleiding VP G en VIAG VP G-meterkast staat het werken met meterkasten en gasmeters centraal. Jij wordt door de opleiding voorbereid om zelfstandig monteur te worden. De werkzaamheden bestaan uit het verwisselen, plaatsen en verwijderen van gasmeters en eveneens het vervangen van gaskranen onder gasdruk. Jij bent na afronding van de basisopleiding een Vakbekwaam Persoon (VP) in VIAG meterkasten en gasmeters.

VP G (verkort) en VIAG VP G-meterkast

De basisopleiding is verplicht zodat jij in alle veiligheid zelfstandig kunt werken als monteur. De afronding van de basisopleiding meterverwisselaar VOP G is een vereiste om de opleiding VP G en VIAG VP G-meterkast te kunnen volgen. De VP G en VIAG VP G opleiding is de vervolgstap en een begin voor de carrière als gasinstallatiemonteur. Met de opleiding leer jij alles over het opbouwen van installatienetten en gasdistributienetten. Eveneens leer jij om gasmeters te plaatsen, verwisselen, verwijderen én leer jij hoe jij die gasmeters kunt onderhouden en repareren. Wil jij een Vakbekwaam Persoon in VIAG worden zodat jij zelfstandig kunt werken aan en rondom gasinstallaties? Dan is de basisopleiding meterverwisselaar iets voor jou!

Duur en kosten opleiding

De opleiding bestaat uit een theorie- en een praktijkgedeelte. Wil jij graag met de opleiding de vervolgstap zetten en Vakbekwaam Persoon in VIAG worden? Neem dan contact op met Technisch Opleidingscentrum Zuid voor meer informatie over de opleiding, mogelijkheden en startdata.

Over de Combinatie Basisopleiding Meterverwisselaar VP G (verkort) en VIAG VP G-meterkast

Met deze basisopleiding kun jij in alle veiligheid zelfstandig werken als monteur. Gedurende de opleiding leer jij alles over het opbouwen van gasdistributienetten en installatienetten. Tevens leer je om gasmeters te plaatsen, verwisselen en verwijderen en hoe je gasmeters kunt repareren en onderhouden. Na succesvolle afronding ontvang je een certificaat.

Aanmelden?

Wil je je aanmelden voor deze opleiding? Stuur dan een e-mail naar Technisch Opleidingscentrum Zuid en vermeld hierin je naam, woonplaats, geboortedatum, telefoonnummer en CV. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Brochure aanvragen Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Interesse?

+31 (0)84-8774 818

of vul ons contactformulier in

Vraag onze brochure aan


Inschrijven
of offerte ontvangen


Gratis advies Over deze opleiding vraag het de expert
Onze partners
Hier kun je ons vinden
Waarom techniek?
Toekomstvast

Een toekomstvaste sector, nodig om de maatschappij draaiende te houden.

Groeiende vraag

Er is steeds meer vraag naar goed opgeleid en gekwalificeerd technisch personeel.

Innovatieve branche

Een innovatieve branche, betrokken bij de inzetbaarheid van duurzame techniek.

Eervol beroep

Een eervol beroep met respect voor ambachtschap en vakmanschap.

Mensen, geen robots

Grotendeels gevoelloos voor automatisering en robotisering, juist vakmensen nodig.

Baangarantie

Met een opleiding van ons opleidingscentrum vind je gegarandeerd een baan in de techniek!

Copyright 2021 - Technisch Opleidingscentrum Zuid | Sitemap | Colofon | Privacy | Disclaimer