Contact

Ellerweg 8,
6037 RS Kelpen-Oler
Limburg, The Netherlands

T +31 (0)495 794 560
E info@to-zuid.nl

Contact us
Route

TO-Zuid ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Kelpen. Deze verbindt de A2 met de N280 Weert - Roermond. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Opleiding Hoogspanningstechniek - HST
Duur Op aanvraag
Kosten Op aanvraag
Locatie Kelpen-Oler (Limburg)
Resultaat Certificaat

Ben jij technisch en vind jij het interessant hoe hoogspanningsinstallaties werken of ben jij een elektrotechnicus en wil jij gaan werken aan hoogspanningsinstallaties? Dan is de hoogspanningstechniek HST opleiding de ideale opleiding voor jou. De training bestaat uit theorie dat afgestemd is op de praktijk. Jij leert alles over hoogspanningstechniek en hoogspanningsinstallaties. Bij afronding van de training krijg jij een certificaat en kan jij de volgende stap zitten in jouw carrière als elektrotechnicus.

Voor wie is de training hoogspanningstechniek relevant?

De opleiding is geschikt voor iedereen die wil gaan werken aan hoogspanningsinstallaties. De training sluit goed aan als je al werkzaam bent als elektrotechnicus zoals bijvoorbeeld een service- of onderhoudsmonteur. Daarnaast sluit de cursus goed aan op vooropleidingen MBO-niveau 3 met betrekking tot elektrotechniek.

Afronding van de training

Bij afronding van de training krijg jij een certificaat en kun jij aan slag als elektrotechnicus met betrekking tot hoogspanningsinstallaties. Jij hebt na de hoogspanningstechniek HST opleiding alle kennis over hoogspanningsinstallaties. Met deze kennis kun jij zelfstandig en veilig werkzaamheden uitvoeren voor energiebedrijven.

De duur van de hoogspanningstechniek training

De cursus bestaat uit theorie dat afgestemd is op de praktijk. Een vakspecialist zal jou op een betrokken en enthousiaste wijze begeleiden tijdens de training. Na afronding kan jij aan de slag!

Tarieven

U kunt deze opleiding bij ons volgen voor een bedrag van € 2750,00 p.p. Het genoemde tarief is exclusief 21% btw.

Lijkt de hoogspanningstechniek HST opleiding iets voor jou? Neem dan contact op met Technisch Opleidingscentrum Zuid en stuur een mail met je naam, woonplaats, telefoonnummer, geboortedatum en CV. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Over de opleiding Hoogspanningstechniek - HST

De opleiding Hoogspanningstechniek - HST bestaat uit theorie dat is afgestemd op de praktijk. Gedurende de opleiding leer je alles over hoogspanningstechniek en -installaties. Na afronding van de opleiding ontvang je een certificaat en kun je de volgende stap in jouw carrière als elektrotechnicus zetten.

Aanmelden?

Aanmelden voor deze opleiding? Stuur dan een e-mail naar Technisch Opleidingscentrum Zuid met hierin je naam, woonplaats, geboortedatum, telefoonnummer en CV. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Brochure aanvragen Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Interesse?

+31 (0)84-8774 818

of vul ons contactformulier in

Vraag onze brochure aan


Inschrijven
of offerte ontvangen


Gratis advies Over deze opleiding vraag het de expert
Onze partners
Hier kun je ons vinden
Waarom techniek?
Toekomstvast

Een toekomstvaste sector, nodig om de maatschappij draaiende te houden.

Groeiende vraag

Er is steeds meer vraag naar goed opgeleid en gekwalificeerd technisch personeel.

Innovatieve branche

Een innovatieve branche, betrokken bij de inzetbaarheid van duurzame techniek.

Eervol beroep

Een eervol beroep met respect voor ambachtschap en vakmanschap.

Mensen, geen robots

Grotendeels gevoelloos voor automatisering en robotisering, juist vakmensen nodig.

Baangarantie

Met een opleiding van ons opleidingscentrum vind je gegarandeerd een baan in de techniek!

Copyright 2021 - Technisch Opleidingscentrum Zuid | Sitemap | Colofon | Privacy | Disclaimer