Contact

Ellerweg 8,
6037 RS Kelpen-Oler
Limburg, The Netherlands

T +31 (0)495 794 560
E info@to-zuid.nl

Contact us
Route

TO-Zuid ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Kelpen. Deze verbindt de A2 met de N280 Weert - Roermond. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Opleiding NEN 3840 Middenspanningsinstallatie
Duur Op aanvraag
Kosten Op aanvraag
Locatie Kelpen-Oler (Limburg)
Resultaat Certificaat

Werk je aan of met elektrotechnische spanningsinstallaties, dan dient er voldaan te worden aan de daarvoor opgestelde veiligheidseisen en -voorschriften in de NEN. Deze afkorting staat voor Nederlandse Norm. Voor laagspanning wordt de NEN 3140 aangehouden en voor hoogspanning 3840. Middenspanning behoort echter ook tot de NEN 3840 en omvat alle niveaus tussen 3 kV en 25 kV (kilovolt). De NEN 3840 middenspanningsinstallatie opleiding zorgt ervoor dat je genoeg kennis hebt om verantwoord aan de slag te kunnen gaan met middenspanningsnetwerken.

Middenspanning nog altijd gevaarlijk

Middenspanning is de verzamelnaam voor de spanningsniveaus die de link vormen tussen hoog- en tussenspanning aan de ene kant en het laagspanningsnet aan de andere kant. Hoewel er niet zoveel kilovolt aanwezig is als bij hoogspanningsinstallaties, dien je bij middenspanningsinstallaties zeker op je hoede te zijn. Bij de NEN 3840 middenspanningsinstallatie opleiding van Technisch Opleidingscentrum Zuid wordt er uitgebreid stilgestaan bij de gevaren. De kans is aannemelijk dat het werken aan elektrische installaties letselschade kan veroorzaken door bijvoorbeeld een elektrische schok, elektrische verbranding, vlambogen of door een brand of explosie, voortgekomen uit elektrische energie.

Wat brengt de NEN 3840 middenspanningsinstallatie opleiding je bij?

In de NEN 3840 middenspanningsinstallatie opleiding wordt bijgebracht hoe een veilige bedrijfsvoering van elektrische installaties in de middenspanning werkt. Je leert kortom het onderhouden en repareren van elektrische installaties op een verantwoorde manier. De cursus is geschikt voor elektrotechnici die een NEN 3840-aanwijzing hebben, installatieverantwoordelijken, werkverantwoordelijken en ploegleiders.

Geïnteresseerd in de cursus?

Heb jij een NEN 3840-aanwijzing en/of ben je geïnteresseerd om meer te weten te komen over het werken met middenspanningsinstallaties? Schrijf je dan in voor de NEN 3840 middenspanningsinstallatie opleiding. Stuur een mailtje naar ons met daarin je naam, woonplaats, telefoonnummer, geboortedatum en een kopie van je CV. Wanneer we je aanmelding hebben ontvangen, gaan we er zo snel mogelijk mee aan de slag.

Over de opleiding NEN 3840 middenspanningsinstallatie

Gedurende de NEN 3840 middenspanningsinstallatie opleiding leer je hoe een veilige bedrijfsvoering van elektrische installaties werkt. De cursus is geschikt voor installatieverantwoordelijkheden, werkverantwoordelijkheden, ploegleiders en elektrotechnici die een NEN 3840-aanwijzing hebben. Na afronding van de opleiding ontvang je een certificaat.

Aanmelden?

Wil je je aanmelden voor deze opleiding? Mail dan je naam, woonplaats, geboortedatum, telefoonnummer en CV naar Technisch Opleidingscentrum Zuid. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Brochure aanvragen Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Interesse?

+31 (0)84-8774 818

of vul ons contactformulier in

Vraag onze brochure aan


Inschrijven
of offerte ontvangen


Gratis advies Over deze opleiding vraag het de expert
Onze partners
Hier kun je ons vinden
Waarom techniek?
Toekomstvast

Een toekomstvaste sector, nodig om de maatschappij draaiende te houden.

Groeiende vraag

Er is steeds meer vraag naar goed opgeleid en gekwalificeerd technisch personeel.

Innovatieve branche

Een innovatieve branche, betrokken bij de inzetbaarheid van duurzame techniek.

Eervol beroep

Een eervol beroep met respect voor ambachtschap en vakmanschap.

Mensen, geen robots

Grotendeels gevoelloos voor automatisering en robotisering, juist vakmensen nodig.

Baangarantie

Met een opleiding van ons opleidingscentrum vind je gegarandeerd een baan in de techniek!

Copyright 2021 - Technisch Opleidingscentrum Zuid | Sitemap | Colofon | Privacy | Disclaimer