Contact

Ellerweg 8,
6037 RS Kelpen-Oler
Limburg, The Netherlands

T +31 (0)495 794 560
E info@to-zuid.nl

Contact us
Route

TO-Zuid ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Kelpen. Deze verbindt de A2 met de N280 Weert - Roermond. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Opleiding 14. BEI BHS VOP MS/HS
Duur Op aanvraag
Kosten Op aanvraag
Locatie Kelpen-Oler (Limburg)
Resultaat Certificaat

Als VOP MS Distributie ben je direct verantwoordelijk voor het uitvoeren van elektrotechnische werkzaamheden of assisteer je hierbij. Als assistent van een VP of AVP mag je alle activiteiten uitvoeren die deze VP of AVP mag uitvoeren, tenzij anders is aangegeven. Assisteren houdt in dat je dezelfde activiteiten ook uitvoert op dezelfde werkplek waarop de VP of AVP deze uitvoert. Dit gebeurt onder verantwoordelijkheid van de VP of AVP. Voor deze werkzaamheden dien je ook in het bezit te zijn van een VOP certificaat. Die kun je krijgen door deze opleiding af te ronden.

Voor wie en hoe werkt het?

Deze BEI opleiding vereist geen praktijk. Je wordt theoretisch voorbereid op een theorie-examen. Tevens is deze BEI BHS opleiding geschikt als opfrisser voor degene die al werkzaam is in dit gebied. Je ontvangt dan bij succesvolle afronding opnieuw het VOP certificaat voor deze werkzaamheden.

Neem deel aan deze BEI opleiding

Examinering vindt plaats bij ons opleidingscentrum te Kelpen-Oler (Limburg). Een bedrijf dat zelf opleidingen en cursussen organiseert kan eveneens ruimtes bij ons huren. Tevens kan de opleiding in-company gegeven worden. Wil je aan deze BEI BHS opleiding deel kunnen nemen, dan dien je te voldoen aan de toelatingseisen van STIPEL. Ook dien je in het bezit te zijn van een geldig VCA-diploma.

Aanmelden voor de BEI BHS opleiding?

Meld je gemakkelijk aan via e-mail en vermeld de volgende gegevens:

  • Je naam
  • Je woonplaats
  • Je geboortedatum
  • Je telefoonnummer
  • Je CV

Als wij deze gegevens hebben ontvangen, nemen wij contact met je op en krijg je verdere informatie over de kosten en de tijden van de BEI opleiding.

Over de opleiding BEI BHS VOP MS/HS

De opleiding BEI BHS VOP MS/HS dient als opfrisser voor degene die al werkzaam is in dit vakgebied en je wordt theoretisch voorbereid op een theorie-examen. Na succesvolle afronding van de cursus ontvang je een VOP certificaat. Om aan de opleiding deel te kunnen nemen, dien je in het bezit te zijn van een geldig VCA-diploma en dien je te voldoen aan de toelatingseisen van STIPEL.

Aanmelden?

Wil je je aanmelden voor de opleiding Infratechniek BEI BHS VOP MS/HS? Stuur dan een e-mail naar info@technischopleidingscentrumzuid.nl en vermeld hierin je naam, woonplaats, geboortedatum, telefoonnummer en CV. Nadat we jouw e-mail ontvangen hebben, zullen we contact met je opnemen over o.a. de startdata en duur van de opleiding.

Brochure aanvragen Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Interesse?

+31 (0)84-8774 818

of vul ons contactformulier in

Vraag onze brochure aan


Inschrijven
of offerte ontvangen


Gratis advies Over deze opleiding vraag het de expert
Onze partners
Hier kun je ons vinden
Waarom techniek?
Toekomstvast

Een toekomstvaste sector, nodig om de maatschappij draaiende te houden.

Groeiende vraag

Er is steeds meer vraag naar goed opgeleid en gekwalificeerd technisch personeel.

Innovatieve branche

Een innovatieve branche, betrokken bij de inzetbaarheid van duurzame techniek.

Eervol beroep

Een eervol beroep met respect voor ambachtschap en vakmanschap.

Mensen, geen robots

Grotendeels gevoelloos voor automatisering en robotisering, juist vakmensen nodig.

Baangarantie

Met een opleiding van ons opleidingscentrum vind je gegarandeerd een baan in de techniek!

Copyright 2021 - Technisch Opleidingscentrum Zuid | Sitemap | Colofon | Privacy | Disclaimer