Contact

Ellerweg 8,
6037 RS Kelpen-Oler
Limburg, The Netherlands

T +31 (0)495 794 560
E info@to-zuid.nl

Contact us
Route

TO-Zuid ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Kelpen. Deze verbindt de A2 met de N280 Weert - Roermond. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Opleiding 17. BEI BHS AVP MS Distributie-service
Duur Op aanvraag
Kosten Op aanvraag
Locatie Kelpen-Oler (Limburg)
Resultaat Certificaat

Nadat je de opleiding BEI BHS AVP MS Distributie-service met succes hebt afgerond, ben je in staat om direct verantwoordelijk te zijn voor het juist uitvoeren van bedieningshandelingen, elektronische werkzaamheden en veiligheidsmaatregelen. Zo mag je bijvoorbeeld ook aan de afgaande velden van een onderstation in het domein Transport de bedieningshandelingen uitvoeren. Maar let op: veiligheid staat voorop! Momenteel is er veel vraag naar mensen met een technische achtergrond. Met een technische opleiding tot BEI BHS AVP MS Distributie-service heb je dus een goede kans op een baan.

Functieprofiel

Je bent praktisch ingesteld en dol op techniek. Je houdt ervan om je te verdiepen in technische problemen en die op te lossen. Jouw gemotiveerde werkhouding stelt jou er toe in staat om je kennis op het gebied van techniek uit te breiden. Komt dit profiel overeen met die van jou? Dan is de opleiding BEI BHS AVP MS Distributie-service wellicht iets voor jou!

De opleiding tot BEI BHS AVP MS Distributie-service; leren en werken!

De theorie bestuderen kan eenvoudig via het online leerplatform. Via E-learning heb je gemakkelijk toegang tot de online oefenmodules, zodat je je kunt voorbereiden op de instructies en examens wanneer je maar wil. Kortom: E-learning zorgt voor meer flexibiliteit. Niets is leuker dan de aangeleerde theorie toe te passen in het echte werkveld. Juist daarom en natuurlijk voor het opdoen van werkervaring laten wij jou kennismaken met de praktijk!

Waar vindt de opleiding plaats?

De opleiding BEI BHS AVP MS Distributie-service vindt plaats op het Technisch Opleidingscentrum Zuid te Kelpen-Oler. De initiatiefnemer van dit opleidingscentrum weet maar al te goed hoe belangrijk het is om goed op geleid te worden. Je weet dus zeker dat je hier de juiste techniek aangeleerd krijgt.

Over de opleiding BEI BHS AVP MS Distributie-service

Met de opleiding BEI BHS AVP MS Distributie-service combineer je theorie en praktijk. Nadat je de opleiding met succes hebt afgerond, ontvang je een certificaat en ben je in staat om direct verantwoordelijk te zijn voor het juist uitvoeren van elektronische werkzaamheden, bedieningshandelingen en veiligheidsmaatregelen.

Aanmelden?

Wil jij je aanmelden voor deze opleiding? Stuur dan jouw gegevens zoals naam, woonplaats, geboortedatum, telefoonnummer en CV naar info@technischopleidingscentrumzuid.nl. Na ontvangst zullen wij zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Brochure aanvragen Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Interesse?

+31 (0)84-8774 818

of vul ons contactformulier in

Vraag onze brochure aan


Inschrijven
of offerte ontvangen


Gratis advies Over deze opleiding vraag het de expert
Onze partners
Hier kun je ons vinden
Waarom techniek?
Toekomstvast

Een toekomstvaste sector, nodig om de maatschappij draaiende te houden.

Groeiende vraag

Er is steeds meer vraag naar goed opgeleid en gekwalificeerd technisch personeel.

Innovatieve branche

Een innovatieve branche, betrokken bij de inzetbaarheid van duurzame techniek.

Eervol beroep

Een eervol beroep met respect voor ambachtschap en vakmanschap.

Mensen, geen robots

Grotendeels gevoelloos voor automatisering en robotisering, juist vakmensen nodig.

Baangarantie

Met een opleiding van ons opleidingscentrum vind je gegarandeerd een baan in de techniek!

Copyright 2021 - Technisch Opleidingscentrum Zuid | Sitemap | Colofon | Privacy | Disclaimer