Contact

Ellerweg 8,
6037 RS Kelpen-Oler
Limburg, The Netherlands

T +31 (0)495 794 560
E info@to-zuid.nl

Contact us
Route

TO-Zuid ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Kelpen. Deze verbindt de A2 met de N280 Weert - Roermond. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Opleiding 18. BEI BHS WV MS Distributie-netmontage
Duur Op aanvraag
Kosten Op aanvraag
Locatie Kelpen-Oler (Limburg)
Resultaat Certificaat

Nadat de opleiding BEI BHS MV MS Distributie-netmontage met succes is afgerond, ben je in staat om verantwoordelijk te zijn voor de leiding en het veilige verloop van uitvoerende werkzaamheden. Zo ben je regelmatig aanwezig op werkplekken om de veiligheid te controleren. Zelf zul je geen (de)montagewerkzaamheden uitvoeren, waardoor je dus geen deel uit zal maken van groepen uitvoerende medewerkers. Je bent opdrachtgever voor een aantal MS-activiteiten van het domein Distributie. Werkzaamheden als toezicht houden, elektrotechnische veiligheidsmaatregelen beoordelen en het uitvoeren van een aantal metingen, selecties, beproevingen en inspecties zullen tot jouw takenpakket behoren. Kortom: de opleiding BEI BHS MV MS Distributie-netmontage staat garant voor uitdaging!

Verantwoordelijkheid en communicatief

Je bent communicatief vaardig en geïnteresseerd in techniek. Daarnaast is een verantwoordelijke functie op je hart geschreven. Je bent je dan ook bewust dat deze taak serieus genomen moet worden om zo de veiligheid op de werkvloer te kunnen bewaren. Komt dit profiel met jou overeen? Wellicht is dan de opleiding BEI BHS MV MS Distributie-netmontage iets voor jou!

De opleiding tot BEI BHS MV MS Distributie-netmontage

De opleiding BEI BHS MV MS Distributie-netmontage biedt jou enorm veel flexibiliteit. Daarnaast combineren wij de theorie met de praktijk; zo leer je ook echt het werkveld kennen!

Waar vindt de opleiding plaats?

De opleiding BEI BHS MV MS Distributie-netmontage wordt aangeboden op het Technisch Opleidingscentrum Zuid in Kelpen-Oler. Dit is hét opleidingsinstituut als het gaat om technische, bouw en infrastructuur opleidingen en cursussen.

Over de opleiding BEI BHS MV MS Distributie-netmontage

De opleiding BEI BHS MV MS Distributie-netmontage bestaat uit een combinatie van theorie en praktijk. Nadat de opleiding met succes is afgerond, ben je in staat om verantwoordelijk te zijn voor het veilige verloop en de leiding van uitvoerende werkzaamheden. Je ontvangt na succesvolle afronding van de opleiding een certificaat.

Aanmelden?

Wil je je aanmelden voor deze opleiding? Stuur dan een mail met je naam, woonplaats, geboortedatum, telefoonnummer en CV naar info@technischopleidingscentrumzuid.nl. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Brochure aanvragen Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Interesse?

+31 (0)84-8774 818

of vul ons contactformulier in

Vraag onze brochure aan


Inschrijven
of offerte ontvangen


Gratis advies Over deze opleiding vraag het de expert
Onze partners
Hier kun je ons vinden
Waarom techniek?
Toekomstvast

Een toekomstvaste sector, nodig om de maatschappij draaiende te houden.

Groeiende vraag

Er is steeds meer vraag naar goed opgeleid en gekwalificeerd technisch personeel.

Innovatieve branche

Een innovatieve branche, betrokken bij de inzetbaarheid van duurzame techniek.

Eervol beroep

Een eervol beroep met respect voor ambachtschap en vakmanschap.

Mensen, geen robots

Grotendeels gevoelloos voor automatisering en robotisering, juist vakmensen nodig.

Baangarantie

Met een opleiding van ons opleidingscentrum vind je gegarandeerd een baan in de techniek!

Copyright 2021 - Technisch Opleidingscentrum Zuid | Sitemap | Colofon | Privacy | Disclaimer