Contact

Ellerweg 8,
6037 RS Kelpen-Oler
Limburg, The Netherlands

T +31 (0)495 794 560
E info@to-zuid.nl

Contact us
Route

TO-Zuid ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Kelpen. Deze verbindt de A2 met de N280 Weert - Roermond. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Opleiding BEI-BHS THP LNB landelijk netbeheerder
Duur Op aanvraag
Kosten Op aanvraag
Locatie Kelpen-Oler (Limburg)
Resultaat Certificaat

De opleiding BEI-BHS THP LNB is een opleiding waarin je leert hoe je vakbekwaam landelijke netten kunt beheren en installeren. Ook wordt er behandeld hoe je voldoet aan alle eisen en hoe je op een veilige manier netwerken kunt installeren en deze kunt controleren.

Wat voert een landelijk netbeheerder uit?

Na de opleiding BEI-BHS THP LNB zorg je ervoor dat je werkzaam bent op het gebeid van hoogspanning en middenspanning op de domeinen van landelijk netbeheer, Transport en Distributie. Jij beheert de landelijke netbeheerder en deze bestaat uit hoogspanning die via transformatoren doorgeschakeld wordt naar regionale netbeheerders. Daarnaast kun je ook regionale netbeheerders beheren die op het domein van Transport zitten. Jij controleert en onderhoudt dus netbeheerders. Daarnaast mag je zelfstandig elektrische bedrijfsruimten openen en sluiten en terreinen betreden. Houd er wel rekening mee dat je toezicht mag houden, maar geen elektronische werkzaamheden uitvoert.

Onderdelen van de opleiding BEI-BHS THP LNB

Jij gaat met zowel praktijk- en theorielessen aan de slag om op deze manier alle kneepjes van het vak te leren van de opleiding BEI-BHS THP LNB. Zo leer je onder andere hoe je op een veilige manier kunt werken met hoogspanning en middenspanning en aan welke regels en eisen je moet voldoen voordat je deze baan mag uitoefenen. Daarnaast leer je ook bij een bedrijf door middel van stage hoe je geleerde theorie in de praktijk moet toepassen en waar je allemaal op moet letten. Je leert ook hoe je toezicht moet houden op de uitvoering van de niet elektrotechnische werkzaamheden.

Meld je aan bij Technisch Opleidingscentrum Zuid

Wil jij je graag aanmelden voor de opleiding BEI-BHS THP LNB of zit je nog met vragen die betrekking hebben op deze opleiding? Dan kun je in contact komen met ons! Wij beantwoorden graag al jouw vragen en helpen je verder in de loop van je studie. Het aanmelden kan gemakkelijk gedaan worden door een mailtje te sturen naar Technisch Opleidingscentrum Zuid. Vermeld de volgende zaken in je e-mail:

  • Geboortedatum
  • Je naam
  • Woonplaats
  • Telefoonnummer
  • En je CV

Nadat wij je e-mail ontvangen hebben, zullen wij zo spoedig mogelijk contact met je opnemen waarbij wij meer informatie verstrekken over de opleiding of jouw vragen beantwoorden.

Over de opleiding BEI-BHS THP LNB landelijk netbeheerder

De opleiding BEI-BHS THP LNB landelijk netbeheerder bestaat uit zowel theorie- en praktijklessen. Gedurende de opleiding leer je hoe je op een veilige manier kunt werken met middenspanning en hoogspanning. Daarnaast leer je aan welke eisen en regels je moet voldoen om deze baan te mogen uitoefenen. Na succesvolle afronding van de opleiding ontvang je een certificaat.

Aanmelden?

Wil jij je graag aanmelden voor de opleiding BEI-BHS THP LNB landelijk netbeheerder? Stuur dan een e-mail naar Technisch Opleidingscentrum Zuid en vermeld hierin je naam, woonplaats, geboortedatum, telefoonnummer en CV. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om verdere informatie over de opleiding te bespreken.

Brochure aanvragen Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Interesse?

+31 (0)84-8774 818

of vul ons contactformulier in

Vraag onze brochure aan


Inschrijven
of offerte ontvangen


Gratis advies Over deze opleiding vraag het de expert
Onze partners
Hier kun je ons vinden
Waarom techniek?
Toekomstvast

Een toekomstvaste sector, nodig om de maatschappij draaiende te houden.

Groeiende vraag

Er is steeds meer vraag naar goed opgeleid en gekwalificeerd technisch personeel.

Innovatieve branche

Een innovatieve branche, betrokken bij de inzetbaarheid van duurzame techniek.

Eervol beroep

Een eervol beroep met respect voor ambachtschap en vakmanschap.

Mensen, geen robots

Grotendeels gevoelloos voor automatisering en robotisering, juist vakmensen nodig.

Baangarantie

Met een opleiding van ons opleidingscentrum vind je gegarandeerd een baan in de techniek!

Copyright 2021 - Technisch Opleidingscentrum Zuid | Sitemap | Colofon | Privacy | Disclaimer