Contact

Ellerweg 8,
6037 RS Kelpen-Oler
Limburg, The Netherlands

T +31 (0)495 794 560
E info@to-zuid.nl

Contact us
Route

TO-Zuid ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Kelpen. Deze verbindt de A2 met de N280 Weert - Roermond. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Opleiding BEI-BHS THP MS MS-distributie
Duur Op aanvraag
Kosten Op aanvraag
Locatie Kelpen-Oler (Limburg)
Resultaat Certificaat

Heb jij interesse in de elektrotechnische wereld en ben je niet vies van veel verantwoordelijkheid? Dan is het certificaat voor werkzaamheden als BEI-BHS THP MS MS-distributie echt iets voor jou. Deze afkorting staat voor: Bedrijfsvoering van Elektrische Installaties Branche Hoogspanning Toeganghebbend Persoon Middenspanning-distributie. Als toeganghebbend persoon mag je zelfstandig elektrische bedrijfsruimten openen en sluiten en terreinen betreden.

Werkzaamheden BEI-BHS THP MS MS-distributie

Hoewel je zelf geen elektrotechnische werkzaamheden of bedieningshandelingen uitvoert, mag je buiten de nabijheidszone enkele niet-elektrotechnische werkzaamheden verrichten. Ook houd je toezicht op de uitvoering van niet-elektrotechnische werkzaamheden in de nabijheidszone.

Goed getrainde werknemers die beschikken over een certificaat van BEI-BHS THP MS MS-distributie zijn hard nodig in de elektrotechnische wereld. Actuele kennis is belangrijk, zeker in gevaarlijke branches zoals deze. Door deze kennis ben je nog beter inzetbaar voor het werken aan en bij elektrische installaties. Daarnaast verkleint het risico op ongevallen.

Wat wordt er bijgeleerd?

Na het behalen van de BEI-BHS THP MS MS-distributie opleiding kun je ook de gevaren herkennen die op kunnen treden wanneer je werkt met middenspanning. Een ander belangrijk aspect is de wetgeving. Uiteraard wordt dit je bijgebracht, inclusief kaders met betrekking tot verantwoordelijkheden en bevoegdheden. Wat de veiligheidsprocedures precies zijn, zal gedoceerd worden aan de hand van de VWI's, de veiligheidstechnische beschrijvingen van een activiteit.

Zo meld je jezelf aan voor deze opleiding

Ben je geïnteresseerd in de BEI-BHS THP MS MS-distributie opleiding? Stuur een mailtje naar Technisch Opleidingscentrum Zuid en vermeld hierin de volgende zaken:

  • Je naam
  • Je woonplaats
  • Je telefoonnummer
  • Je geboortedatum
  • Je CV

Hebben wij je gegevens eenmaal ontvangen, dan nemen we zo snel mogelijk contact op met verdere informatie over de tijden en kosten van de BEI-BHS THP MS MS-distributie opleiding.

Over de opleiding BEI-BHS THP MS MS-distributie

Gedurende de opleiding BEI-BHS THP MS MS-distributie leer je gevaren met betrekking tot middenspanning herkennen en worden wetgeving, verantwoordelijkheden en bevoegdheden bijgebracht. Na succesvolle afronding van de opleiding ontvang je een certificaat en mag je als toeganghebbend persoon zelfstandig elektrische bedrijfsruimten openen en sluiten en terreinen betreden.

Aanmelden?

Wil je je graag aanmelden voor de opleiding BEI-BHS THP MS MS-distributie? Stuur dan een e-mail naar Technisch Opleidingscentrum Zuid en vermeld hierin je naam, woonplaats, geboortedatum, telefoonnummer en CV. Na ontvangst zullen wij zo snel mogelijk contact met je opnemen met verdere informatie over onder andere de tijden en kosten van de opleiding.

Brochure aanvragen Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Interesse?

+31 (0)84-8774 818

of vul ons contactformulier in

Vraag onze brochure aan


Inschrijven
of offerte ontvangen


Gratis advies Over deze opleiding vraag het de expert
Onze partners
Hier kun je ons vinden
Waarom techniek?
Toekomstvast

Een toekomstvaste sector, nodig om de maatschappij draaiende te houden.

Groeiende vraag

Er is steeds meer vraag naar goed opgeleid en gekwalificeerd technisch personeel.

Innovatieve branche

Een innovatieve branche, betrokken bij de inzetbaarheid van duurzame techniek.

Eervol beroep

Een eervol beroep met respect voor ambachtschap en vakmanschap.

Mensen, geen robots

Grotendeels gevoelloos voor automatisering en robotisering, juist vakmensen nodig.

Baangarantie

Met een opleiding van ons opleidingscentrum vind je gegarandeerd een baan in de techniek!

Copyright 2021 - Technisch Opleidingscentrum Zuid | Sitemap | Colofon | Privacy | Disclaimer