Contact

Ellerweg 8,
6037 RS Kelpen-Oler
Limburg, The Netherlands

T +31 (0)495 794 560
E info@to-zuid.nl

Contact us
Route

TO-Zuid ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Kelpen. Deze verbindt de A2 met de N280 Weert - Roermond. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Opleiding BEI-BHS VOP LNB Landelijk netbeheerder
Duur Op aanvraag
Kosten Op aanvraag
Locatie Kelpen-Oler (Limburg)
Resultaat Certificaat

Heb jij interesse in de elektrotechnische wereld van hoogspanning en wil je graag meer verantwoordelijkheid in je rol? De rol van BEI-BHS VOP LNB Landelijk Netbeheerder is dan echt iets voor jou. De opleiding leidt jou op tot een Voldoende Onderricht Persoon in Landelijk Netwerk Bedrijf als Landelijk netbeheerder. Als landelijk netbeheerder ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van elektrotechnische werkzaamheden of assisteer je hierbij.

Werkzaamheden als BEI-BHS VOP LNB Landelijk Netbeheerder

Je bent als netbeheerder in de hoogspanningsbranche verantwoordelijk voor de aanleg, onderhoud en het beheer van het elektriciteitsnet. Je werk brengt dus veel verantwoordelijkheden met zich mee, iets waar je tijdens de BEI-BHS VOP LNB Landelijk Netbeheerder opleiding op gewezen zal worden.

Wat leer je op de BEI-BHS VOP LNB Landelijk Netbeheerder opleiding?

Na afloop van deze BEI-BHS VOP LNB Landelijk Netbeheerder opleiding ben je in staat om de gevaren te herkennen en voorkomen die kunnen optreden bij het werken met elektriciteit. Daarnaast beschik je over de kennis van relevante wetgeving, weet je wat de veiligheidsprocedures van VWI (Veiligheid Werk Instructie) zijn en ben je in staat om met noodzakelijke gereedschappen en persoonlijke beschermingsmiddelen om te gaan.

Zo meld je jezelf aan

Heb je interesse om aan de slag te gaan als BEI-BHS VOP LNB Landelijk Netbeheerder? Stuur dan een mailtje naar Technisch Opleidingscentrum Zuid en vermeld hierin de volgende zaken:

  • Je naam
  • Je woonplaats
  • Je telefoonnummer
  • Je geboortedatum
  • Je CV

Wanneer we jouw gegevens ontvangen hebben, nemen we zo snel mogelijk contact met je op. We zullen dan verdere informatie zoals de opleidingstijden en kosten van de BEI-BHS VOP LNB Landelijk Netbeheerder opleiding met je delen.

Over de opleiding BEI-BHS VOP LNB Landelijk netbeheerder

De opleiding BEI-BHS VOP LNB Landelijk netbeheerder leidt jou op tot een Voldoende Onderricht Persoon (VOP) in Landelijk Netwerk Bedrijf als Landelijk netbeheerder. Gedurende de opleiding leer je gevaren te herkennen en voorkomen, relevante wetgeving, veiligheidsprocedures van VWI (Veiligheid Werk Instructie) en ben je in staat om met persoonlijke beschermingsmiddelen en noodzakelijke gereedschappen om te gaan. Na succesvolle afronding van de opleiding ontvang je een certificaat en ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van elektrotechnische werkzaamheden of assisteer je hierbij.

Aanmelden?

Geïnteresseerd in de opleiding BEI-BHS VOP LNB Landelijk netbeheerder? Meld je dan aan door een e-mail te sturen naar Technisch Opleidingscentrum Zuid. Vermeld hieirn je naam, woonplaats, geboortedatum, telefoonnummer en CV. Na ontvangst nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Brochure aanvragen Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Interesse?

+31 (0)84-8774 818

of vul ons contactformulier in

Vraag onze brochure aan


Inschrijven
of offerte ontvangen


Gratis advies Over deze opleiding vraag het de expert
Onze partners
Hier kun je ons vinden
Waarom techniek?
Toekomstvast

Een toekomstvaste sector, nodig om de maatschappij draaiende te houden.

Groeiende vraag

Er is steeds meer vraag naar goed opgeleid en gekwalificeerd technisch personeel.

Innovatieve branche

Een innovatieve branche, betrokken bij de inzetbaarheid van duurzame techniek.

Eervol beroep

Een eervol beroep met respect voor ambachtschap en vakmanschap.

Mensen, geen robots

Grotendeels gevoelloos voor automatisering en robotisering, juist vakmensen nodig.

Baangarantie

Met een opleiding van ons opleidingscentrum vind je gegarandeerd een baan in de techniek!

Copyright 2021 - Technisch Opleidingscentrum Zuid | Sitemap | Colofon | Privacy | Disclaimer