Contact

Ellerweg 8,
6037 RS Kelpen-Oler
Limburg, The Netherlands

T +31 (0)495 794 560
E info@to-zuid.nl

Contact us
Route

TO-Zuid ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Kelpen. Deze verbindt de A2 met de N280 Weert - Roermond. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Opleiding BEI-BHS VOP MS MS-distributie
Duur Op aanvraag
Kosten Op aanvraag
Locatie Kelpen-Oler (Limburg)
Resultaat Certificaat

Op de opleiding BEI-BHS VOP MS MS-distributie leer je alles over werkzaamheden binnen de elektrotechnische branche. Zo leer je hoe en op welke momenten je activiteiten mag uitvoeren als een assistent. Je leert om een AVP of een VP te assisteren en daarbij leer je de handelingen die gedaan moeten worden door beide personen. Daarnaast help je om het domein Distributie werkzaamheden uit te voeren en kun je specifieke werkzaamheden zelfstandig uitvoeren. Tevens leer je ook hoe je werkzaamheden kunt uitvoeren bij een onderstation in het domein Transport.

De werkzaamheden

Na de opleiding BEI-BHS VOP MS MS-distributie voer je diverse activiteiten uit. De activiteiten zijn op het gebied van elektrotechniek, het domein distributie en het domein transport. Jij mag als assistent alle activiteiten uitvoeren die een AVP of VP kan en mag uitvoeren. Echter mag dit alleen wanneer er geen uitsluiting is in de VWI en als je opdracht hebt gekregen van de WV.

Jij voert dezelfde activiteiten uit als die van de AVP en VP. Je voert deze activiteiten uit en doet dit onder de verantwoordelijkheid van de AVP of VP. Deze persoon is tevens de ploegleider. Daarnaast assisteer je in het MS-deel op het gebied van Distributie. Jij voert daarom ook diverse werkzaamheden zelfstandig uit en mag deze werkzaamheden ook op het domein van Transport uitvoeren.

Over de opleiding BEI-BHS VOP MS MS-distributie

Jij hebt tijdens deze opleiding zowel theorie- en praktijklessen. Op deze manier leer je zowel de theorie en doe je de kennis en ervaring op die nodig is om de functie goed uit te kunnen oefenen. Zo leer je op meerdere manieren hoe je deze handelingen kunt verrichten op een veilige manier.

Daarnaast leer je hoe je werkzaamheden zelfstandig kunt uitvoeren onder toezicht van een ploegleider. De werkzaamheden die je met de opleiding BEI-BHS VOP MS MS-distributie leert uit te voeren mag je op twee verschillende domeinen ook daadwerkelijk uitoefenen. Deze domeinen zijn Distributie en Transport. Jij leert bijvoorbeeld om controles uit te voeren en toezicht te houden en dit zelfstandig te doen.

Tarieven

U kunt deze opleiding bij ons volgen voor een bedrag van € 1509,00 p.p. Het genoemde tarief is exclusief 21% btw.

Meld je aan bij Technisch Opleidingscentrum Zuid

Wil jij graag wat meer informatie hebben over deze opleiding of wil jij je graag aanmelden voor deze of een andere opleiding? Dan kun jij contact opnemen met ons! Het aanmelden voor de opleiding BEI-BHS VOP MS MS-distributie kan gemakkelijk door een e-mail te sturen naar Technisch Opleidingscentrum Zuid. Vermeld hierin de volgende punten:

  • Jouw geboortedatum
  • Jouw naam
  • Waar je woonachtig bent
  • Je telefoonnummer
  • En je CV

Wanneer wij jouw e-mail hebben ontvangen, zullen we contact met je opnemen om je te voorzien van meer informatie.

Over de opleiding BEI-BHS VOP MS MS-distributie

Na de opleiding BEI-BHS VOP MS MS-distributie mag je als assistent alle activiteiten uitvoeren die een VP of AVP mag en kan uitvoeren. De opleiding bestaat uit zowel theorie- als praktijklessen en leert hoe je je functie goed kunt uitoefenen.

Aanmelden?

Wil jij je graag aanmelden voor deze opleiding? Stuur dan een e-mail naar Technisch Opleidingscentrum Zuid en vermeld hierin je naam, woonplaats, geboortedatum, telefoonnummer en CV. Na ontvangst nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Brochure aanvragen Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Interesse?

+31 (0)84-8774 818

of vul ons contactformulier in

Vraag onze brochure aan


Inschrijven
of offerte ontvangen


Gratis advies Over deze opleiding vraag het de expert
Onze partners
Hier kun je ons vinden
Waarom techniek?
Toekomstvast

Een toekomstvaste sector, nodig om de maatschappij draaiende te houden.

Groeiende vraag

Er is steeds meer vraag naar goed opgeleid en gekwalificeerd technisch personeel.

Innovatieve branche

Een innovatieve branche, betrokken bij de inzetbaarheid van duurzame techniek.

Eervol beroep

Een eervol beroep met respect voor ambachtschap en vakmanschap.

Mensen, geen robots

Grotendeels gevoelloos voor automatisering en robotisering, juist vakmensen nodig.

Baangarantie

Met een opleiding van ons opleidingscentrum vind je gegarandeerd een baan in de techniek!

Copyright 2021 - Technisch Opleidingscentrum Zuid | Sitemap | Colofon | Privacy | Disclaimer