Contact

Ellerweg 8,
6037 RS Kelpen-Oler
Limburg, The Netherlands

T +31 (0)495 794 560
E info@to-zuid.nl

Contact us
Route

TO-Zuid ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Kelpen. Deze verbindt de A2 met de N280 Weert - Roermond. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Opleiding 01. BEI BLS THP LS
Duur Op aanvraag
Kosten Op aanvraag
Locatie Kelpen-Oler (Limburg)
Resultaat Certificaat

BEI BLS THP LS is eigenlijk een vrij grote en ingewikkelde afkorting voor: Bedrijfsvoering van Elektrische Installaties Branche Laag Spanning Toegang Hebbend Persoon Laag Spanning. Een Toegang Hebbend Persoon Laagspanning is de aangewezen persoon voor het sluiten van elektrische bedrijfsruimtes en terreinafsluitingen én het betreden van diezelfde bedrijfsruimten en terreinen.

Mogelijkheden BEI BLS THP LS

Met een BEI BLS THP LS opleiding mag je als toeganghebbend persoon buiten de gevarenzone enkele niet-elektrotechnische werkzaamheden verrichten. Ook mag je toezicht houden en instructie geven aan leken (personen zonder LS-aanwijzing) op de uitvoering van enkele niet-elektrotechnische werkzaamheden. Dit moet echter wel gebeuren buiten de gevarenzone. Meer hierover vind je terug in de VWI's, de veiligheidstechnische beschrijvingen van een activiteit.

VCA-certificaat als exameneis

Om uiteindelijk deel te mogen nemen aan het examen van de BEI BLS THP LS opleiding moet je beschikken over een geldig VCA-certificaat. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers. Dit is een programma dat bedrijven helpt om veilig en gezond te werken en het aantal ongevallen terug te dringen.

Over de BEI BLS THP LS opleiding

Heb je interesse om BEI BLS THP LS te worden? Stuur een mail naar info@technischopleidingscentrumzuid.nl en vermeld hierin je naam, woonplaats, telefoonnummer, geboortedatum en voeg je CV toe. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Tarieven

U kunt deze cursus bij ons volgen voor een bedrag van € 384,00 p.p. Het genoemde tarief is exclusief 21% btw.

Aanmelden?

Aanmelden voor de opleiding BEI BLS THP LS? Stuur dan een e-mail naar info@technischopleidingscentrumzuid.nl en vermeld hierin je naam, woonplaats, geboortedatum, telefoonnummer en CV. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op met meer informatie omtrent de opleiding.

Over de opleiding BEI BLS THP LS

Na succesvolle afronding ontvang je een certificaat en mag je als toeganghebben persoon buiten de gevarenzone enkele niet-elektrotechnische werkzaamheden verrichten. Tevens mag je toezicht houden en instructies geven aan personen zonder LS-aanwijzing op de uitvoering van enkele niet-elektrotechnische werkzaamheden.

Aanmelden?

Aanmelden voor de opleiding BEI BLS THP LS? Stuur dan een e-mail naar info@technischopleidingscentrumzuid.nl en vermeld hierin je naam, woonplaats, geboortedatum, telefoonnummer en CV. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op met meer informatie omtrent de opleiding.

Brochure aanvragen Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Interesse?

+31 (0)84-8774 818

of vul ons contactformulier in

Vraag onze brochure aan


Inschrijven
of offerte ontvangen


Gratis advies Over deze opleiding vraag het de expert
Onze partners
Hier kun je ons vinden
Waarom techniek?
Toekomstvast

Een toekomstvaste sector, nodig om de maatschappij draaiende te houden.

Groeiende vraag

Er is steeds meer vraag naar goed opgeleid en gekwalificeerd technisch personeel.

Innovatieve branche

Een innovatieve branche, betrokken bij de inzetbaarheid van duurzame techniek.

Eervol beroep

Een eervol beroep met respect voor ambachtschap en vakmanschap.

Mensen, geen robots

Grotendeels gevoelloos voor automatisering en robotisering, juist vakmensen nodig.

Baangarantie

Met een opleiding van ons opleidingscentrum vind je gegarandeerd een baan in de techniek!

Copyright 2021 - Technisch Opleidingscentrum Zuid | Sitemap | Colofon | Privacy | Disclaimer