Contact

Ellerweg 8,
6037 RS Kelpen-Oler
Limburg, The Netherlands

T +31 (0)495 794 560
E info@to-zuid.nl

Contact us
Route

TO-Zuid ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Kelpen. Deze verbindt de A2 met de N280 Weert - Roermond. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Opleiding 04. BEI BLS VP LS-aansluiting
Duur Op aanvraag
Kosten Op aanvraag
Locatie Kelpen-Oler (Limburg)
Resultaat Certificaat

BEI BLS VP LS-aansluiting is een afkorting voor: Bedrijfsvoering van Elektrische Installaties Branche Laag Spanning Vakbekwaam Persoon Laag Spanning-aansluiting. Een VP is direct verantwoordelijk voor de uitvoer van enkele bedieningsbehandelingen, een aantal (niet-) elektrotechnische werkzaamheden aan kabels en aansluitingen, inclusief de bijbehorende veiligheidsmaatregelen.

Werkzaamheden BEI BLS VP LS-aansluiting

Met een BEI BLS VP LS-aansluiting opleiding mag je als vakbekwaam persoon in het domein LS-distributie montagewerkzaamheden uitvoeren voor de nieuwe aanleg van LS-aansluitingen (geen saneringen, wijzigingen en dergelijke), meters en meterkasten in het domein LS-distributie plaatsen en verwisselen, bijbehorende veiligheidsmaatregelen treffen en deze opheffen, bijbehorende metingen en beproevingen uitvoeren, in het domein LS-distributie BBH uitvoeren in LS-aansluitkasten en toezicht houden.

Voorwaarden voor toelating

Wil je deelnemen aan de BEI BLS VP LS-aansluiting opleiding, dan dien je in het bezit te zijn van een vakdiploma op WEB-niveau 2, onder andere monteur LS-netten, SSI, Data/Elektra of een gelijkwaardig diploma. Ook is een geldig VCA-certificaat een vereiste. Het VCA is een programma dat bedrijven helpt veilig en gezond te werken om zo het aantal ongelukken terug te dringen.

Verdere informatie BEI BLS VP LS-aansluiting opleiding

Interesse om BEI BLS VP LS-aansluiting te worden? Stuur een mail met hierin je naam, woonplaats, telefoonnummer, geboortedatum en een kopie van je CV naar info@technischopleidingscentrumzuid.nl. Na ontvangst nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Over de opleiding BEI BLS VP LS-aansluiting

Om deel te kunnen nemen, dien je in het bezit te zijn van een vakdiploma op WEB-niveau 2 of een gelijkwaardig diploma. Tevens is een geldig VCA-certificaat een vereiste. Na afronding van de opleiding ontvang je een certificaat.

Aanmelden?

Wil je je aanmelden voor deze opleiding bij Technisch Opleidingscentrum Zuid? Mail dan je naam, woonplaats, geboortedatum, telefoonnummer en CV naar info@technischopleidingscentrumzuid.nl. Je ontvangt dan zo snel mogelijk meer informatie over de opleiding BEI BLS VP LS-aansluiting.

Brochure aanvragen Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Interesse?

+31 (0)84-8774 818

of vul ons contactformulier in

Vraag onze brochure aan


Inschrijven
of offerte ontvangen


Gratis advies Over deze opleiding vraag het de expert
Onze partners
Hier kun je ons vinden
Waarom techniek?
Toekomstvast

Een toekomstvaste sector, nodig om de maatschappij draaiende te houden.

Groeiende vraag

Er is steeds meer vraag naar goed opgeleid en gekwalificeerd technisch personeel.

Innovatieve branche

Een innovatieve branche, betrokken bij de inzetbaarheid van duurzame techniek.

Eervol beroep

Een eervol beroep met respect voor ambachtschap en vakmanschap.

Mensen, geen robots

Grotendeels gevoelloos voor automatisering en robotisering, juist vakmensen nodig.

Baangarantie

Met een opleiding van ons opleidingscentrum vind je gegarandeerd een baan in de techniek!

Copyright 2021 - Technisch Opleidingscentrum Zuid | Sitemap | Colofon | Privacy | Disclaimer