Contact

Ellerweg 8,
6037 RS Kelpen-Oler
Limburg, The Netherlands

T +31 (0)495 794 560
E info@to-zuid.nl

Contact us
Route

TO-Zuid ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Kelpen. Deze verbindt de A2 met de N280 Weert - Roermond. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Opleiding 05. BEI BLS VP LS-meterkast
Duur Op aanvraag
Kosten Op aanvraag
Locatie Kelpen-Oler (Limburg)
Resultaat Certificaat

Bij de opleiding BEI BLS VP LS-meterkast word je opgeleid tot een monteur die alle LS-meterkasten monteert in het LS-Distributie domein. Daarnaast leer je hoe je meters mag plaatsen en verwisselen in diverse stations. Jij leert ook hoe je de bijbehorende metingen en beproevingen mag uitvoeren die uit en in het domein LS-distributie komen en mag je standaardbedieningshandelingen en beperkte bedieningshandelingen uitvoeren in laagspanning aanlsuitkasten. Wanneer jij een opleiding volgt voor BEI BLS VP LS-meterkast bij Technisch Opleidingscentrum Zuid, ben je verzekerd van een baan!

Wat leer je tijdens de opleiding BEI BLS VP LS-meterkast?

Tijdens de loop van de opleiding ga je leren hoe je als monteur kan werken met een laagspanningsmeterkast. Dit zal voornamelijk in het LS-Distributie domein zijn. Je zal ook leren hoe je om moet gaan en moet werken met en zonder spanning. Ook zul je leren hoe je de nodige metingen en beproevingen uit moet voeren. Wanneer jij deze leerpunten allemaal goed afrondt en het examen voldoende afsluit, zul jij je diploma of certificaat ontvangen waarmee je aan kan tonen dat je voldoet aan de kwalificatie-eisen. Jij hebt namelijk deze certificering nodig wanneer je aan de slag gaat als elektricien in de infratechniek.

Waar kun jij de opleiding BEI BLS VP LS- meterkast volgen?

Jij kan deze opleiding volgen bij Technisch Opleidingscentrum Zuid dat gelegen is in Limburg. Een deel van jouw opleiding BEI BLS VP LS-meterkast zal plaatsvinden in een klas waar je de theorie zult leren. Daarnaast zul je ook praktijkgericht dingen gaan leren zodat je weet hoe je met een laagspanningsmeterkast om moet gaan. Op deze manier leer je de bedieningshandelingen, veiligheidsinstructies en de risico's die er zijn wanneer je aan het werk bent met een laagspanning meterkast.

Vereiste vooropleiding

Voor deze opleiding heb je een vooropleiding nodig. Jij kan een aantal diverse vooropleidingen gedaan hebben waarmee je deel kunt nemen aan deze opleiding. Deze vooropleidingen zijn:

  • monteur data/elektra uitstroomrichting elektra
  • monteur laagspanningsdistributie
  • monteur laagspanningsnetten
  • servicemonteur verbruikersaansluitingen
  • monteur sterkstroom installaties
  • monteur elektriciteitsnetten
  • montage huisaansluitingen laagspanning
  • vakopleiding installatietechniek elektra met een vereiste aanvullende opleiding VP LS meterkast
  • MBO niveau 2 diploma met een vereiste vooropleiding in VP LS meterkast

Aanmelden

Wil jij graag gaan werken met een laagspanning meterkast? En ben je graag bezig met elektrotechniek? Of wil je graag meer informatie of een persoonlijk contact over de opleiding BEI BLS VP LS-meterkast? Dan kun je contact opnemen met Technisch Opleidingscentrum Zuid. Wanneer jij je graag wil aanmelden, kun je een mail sturen naar info@technischopleidingscentrumzuid.nl waarin jij je naam, geboortedatum, woonplaats, telefoonnummer en je CV in vermeldt.

Over de opleiding BEI BLS VP LS-meterkast

Gedurende de opleiding BEI BLS VP LS-meterkast leer je hoe je als monteur kunt werken met een laagspanningsmeterkast en hoe je de nodige metingen en beproevingen moet uitvoeren. Na succesvolle afronding ontvang je een certifciaat waarmee je aan de slag kunt als elektricien in de infratechniek. Om deel te mogen nemen aan deze opleiding, dien je een aantal vooropleidingen te hebben afgerond. Lees hier welke vooropleidingen dat zijn.

Aanmelden?

Wil jij je aanmelden voor de opleiding BEI BLS VP LS-meterkast? Stuur dan een e-mail naar info@technischopleidingscentrum en vermeld hierin je naam, woonplaats, geboortedatum, telefoonnummer en CV. Na ontvangst van jouw gegevens zullen wij je meer informatie over de opleiding toezenden.

Brochure aanvragen Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Interesse?

+31 (0)84-8774 818

of vul ons contactformulier in

Vraag onze brochure aan


Inschrijven
of offerte ontvangen


Gratis advies Over deze opleiding vraag het de expert
Onze partners
Hier kun je ons vinden
Waarom techniek?
Toekomstvast

Een toekomstvaste sector, nodig om de maatschappij draaiende te houden.

Groeiende vraag

Er is steeds meer vraag naar goed opgeleid en gekwalificeerd technisch personeel.

Innovatieve branche

Een innovatieve branche, betrokken bij de inzetbaarheid van duurzame techniek.

Eervol beroep

Een eervol beroep met respect voor ambachtschap en vakmanschap.

Mensen, geen robots

Grotendeels gevoelloos voor automatisering en robotisering, juist vakmensen nodig.

Baangarantie

Met een opleiding van ons opleidingscentrum vind je gegarandeerd een baan in de techniek!

Copyright 2021 - Technisch Opleidingscentrum Zuid | Sitemap | Colofon | Privacy | Disclaimer