Contact

Ellerweg 8,
6037 RS Kelpen-Oler
Limburg, The Netherlands

T +31 (0)495 794 560
E info@to-zuid.nl

Contact us
Route

TO-Zuid ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Kelpen. Deze verbindt de A2 met de N280 Weert - Roermond. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Opleiding 07. BEI BLS AVP LS-service
Duur Op aanvraag
Kosten Op aanvraag
Locatie Kelpen-Oler (Limburg)
Resultaat Certificaat

Jij leert de nodige theorie en praktijk tijdens je opleiding BEI BLS AVP LS-service. Op deze manier word je een allround vakbekwaam persoon in laagspanning die weet hoe je alle bedieningshandelingen moet uitvoeren en hoe alle elektrotechnische werkzaamheden bovengronds uitgevoerd moeten worden. Hierbij horen de nodige metingen en beproevingen zodat je zeker weet dat alles veilig is en goed werkt. Daarnaast zul je ook leren hoe je toezicht moet houden en hoe je het ploegleiderschap houdt. Deze opleiding is voor zowel ervaren monteurs als voor de nieuwe mensen die het vak willen beoefenen.

Wat voert een BEI AVP LS-service uit?

Een BEI AVP LS-service voert activiteiten in het LS-Distributie domein uit. Hierbij horen werkzaamheden zoals stations, netkasten en netten. Alleen de montagewerkzaamheden in de ondergrondse netten en het aan- of afsluiten van aggregaten behoren niet tot jouw werkzaamheden. Het kan ook nog wel eens voorkomen dat je activiteiten uitvoert aan accu's en secundaire installaties.

Onderdelen van de opleiding BEI BLS AVP LS-service

Tijdens de opleiding worden er via zowel theorie- als praktijklessen kennis en handelingen overgedragen. Jij leert dus op twee manieren hoe je handelingen op een veilige en goede manier uitvoert. Daarnaast krijg je ook diverse onderdelen. De twee belangrijkste onderdelen van deze opleiding zijn:

  • BEI BLS LS voor de energiebedrijven. Hier leer je begrippen, definities en afkortingen, aanwijzingenstructuur, veilige bedrijfsvoering en bedieningshandelingen.
  • De veiligheidswerkinstructies die bij de bevoegdheden horen. Jij leert onder andere hoe je werkt aan of nabij een elektriciteitsvoorzieningssysteem, bedieningshandelingen, alle elektrotechnische werkzaamheden in laagspanning bovengronds en hoe je alle bijbehorende metingen en veiligheidsmaatregelen die daarbij horen uitvoert.

Aanmelden voor een opleiding bij Technisch Opleidingscentrum Zuid

Wil jij graag wat meer informatie hebben over de opleiding BEI BLS AVP LS-service of wil jij je graag aanmelden voor deze opleiding? Dan kun je contact opnemen! Wanneer jij je wilt aanmelden voor de opleiding BEI BLS AVP LS-service kun je dat gemakkelijk doen door een e-mail te sturen naar info@technischopleidingscentrumzuid.nl. Graag even de volgende punten vermelden in deze e-mail:

  • Je geboortedatum
  • Je woonplaats
  • Jouw naam
  • Je CV
  • En je telefoonnummer

Nadat wij jouw e-mail hebben ontvangen, zullen wij contact met je opnemen om meer informatie te verstrekken over de opleiding BEI BLS AVP LS-service.

Opleidingsvoorwaarden

Om deel te nemen aan deze opleiding moet je in het bezit zijn van een diploma op WEB-niveau 3. Deze zijn onder andere eerste monteur LS-netten, Data of Elektro MBO niveau 3 of gelijkwaardige diploma's hiervan. Daarnaast moet je in het bezit zijn van een Stipel-certificaat van dezelfde discipline en een geldig VCA-certificaat.

Over de opleiding BEI BLS AVP LS-service

De opleiding BEI BLS AVP LS-service bestaat uit een praktijkgedeelte en theoriegedeelte. Na afronding ontvang je een certificaat. Om deel te kunnen nemen aan de opleiding dien je in het bezit te zijn van een diploma op WEB-niveau 3 of een gelijkwaardig diploma hiervan. Tevens dien je in het bezit te zijn van een Stipel-certificaat van dezelfde discipline en een geldig VCA-certificaat.

Aanmelden?

Wil je je aanmelden voor de opleiding BEI BLS AVP LS-service? Stuur dan een e-mail met je naam, woonplaats, geboortedatum, telefoonnummer en CV naar info@technischopleidingscentrumzuid.nl. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen om meer informatie over de opleiding te verschaffen.

Brochure aanvragen Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Interesse?

+31 (0)84-8774 818

of vul ons contactformulier in

Vraag onze brochure aan


Inschrijven
of offerte ontvangen


Gratis advies Over deze opleiding vraag het de expert
Onze partners
Hier kun je ons vinden
Waarom techniek?
Toekomstvast

Een toekomstvaste sector, nodig om de maatschappij draaiende te houden.

Groeiende vraag

Er is steeds meer vraag naar goed opgeleid en gekwalificeerd technisch personeel.

Innovatieve branche

Een innovatieve branche, betrokken bij de inzetbaarheid van duurzame techniek.

Eervol beroep

Een eervol beroep met respect voor ambachtschap en vakmanschap.

Mensen, geen robots

Grotendeels gevoelloos voor automatisering en robotisering, juist vakmensen nodig.

Baangarantie

Met een opleiding van ons opleidingscentrum vind je gegarandeerd een baan in de techniek!

Copyright 2021 - Technisch Opleidingscentrum Zuid | Sitemap | Colofon | Privacy | Disclaimer