Contact

Ellerweg 8,
6037 RS Kelpen-Oler
Limburg, The Netherlands

T +31 (0)495 794 560
E info@to-zuid.nl

Contact us
Route

TO-Zuid ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Kelpen. Deze verbindt de A2 met de N280 Weert - Roermond. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Opleiding 08. BEI BLS AVP LS-distributie
Duur Op aanvraag
Kosten Op aanvraag
Locatie Kelpen-Oler (Limburg)
Resultaat Certificaat

Er zijn in het BEI segment verschillende opleidingen en certificaten verkrijgbaar. BEI staat voor Bedrijfsvoering van Elektrische Installaties. Dit betekent dat de monteurs in opdracht van netwerkbeheerders werken en dus actief zijn in elektrische installaties. Een specialisatie binnen het segment is vereist aangezien het certificaat van de specialisatie aantoont dat de monteur veilig kan werken. Veilig werken met laag-, midden- en hoogspanning is uiterst belangrijk. Leer hoe jij je kunt specialiseren met de opleiding BEI BLS AVP LS-distributie.

Opleiding BEI BLS AVP LS-distributie

Een monteur binnen het LS-distributie domein specialiseert zich in Laagspanning (LS). Jij bent als Allround Vakbekwaam Persoon (AVP) een echte vakspecialist die het gehele traject verzorgt. Als BEI BLS AVP LS-distributie monteur ben jij voornamelijk actief met elektrische installaties van stations, netkasten en laagspanningsnetten. Het is echter ook mogelijk dat jij je bezighoudt met secundaire activiteiten, zoals accu's en andere secundaire installaties.

Vooropleidingen

Er zijn enkele vooropleidingen die aansluiten op de opleiding BEI AVP LS. Enkele vooropleidingen die goed aansluiten en aan de eisen voldoen zijn: eerste monteur LS-distributie, monteur elektriciteitsnetten en technicus middenspanningsinstallatie. Er zijn meer opleidingen die als vooropleiding gelden, echter deze opleidingen vereisen een cursus. Neem contact op met het Technisch Opleidingscentrum Zuid om te weten of jouw vooropleiding of cursus aansluit bij de opleiding BEI AVP LS-distributie.

Interesse? Neem contact op met Technisch Opleidingscentrum Zuid

Na de opleiding BEI AVP LS-distributie ben jij gespecialiseerd als Allround Vakbekwaam Persoon laagspanningsdistributie. Heb jij interesse in de opleiding? Neem contact op met Technisch Opleidingscentrum Zuid voor meer informatie over de opleiding, mogelijkheden en startdata.

Over de opleiding BEI AVP LS

Met de opleiding BEI AVP LS word jij een gespecialiseerd Allround Vakbekwaam Persoon laagspanningsdistributie. Om deel te kunnen nemen, dien je in het bezit te zijn een vooropleiding. Neem contact met ons op om deze vooropleidingen toe te lichten.

Aanmelden?

Aanmelden voor de opleiding BEI AVP LS? Stuur een mail naar info@technischopleidingscentrumzuid.nl en vermeld hierin je naam, woonplaats, geboortedatum, telefoonnummer en CV. Wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

Brochure aanvragen Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Interesse?

+31 (0)84-8774 818

of vul ons contactformulier in

Vraag onze brochure aan


Inschrijven
of offerte ontvangen


Gratis advies Over deze opleiding vraag het de expert
Onze partners
Hier kun je ons vinden
Waarom techniek?
Toekomstvast

Een toekomstvaste sector, nodig om de maatschappij draaiende te houden.

Groeiende vraag

Er is steeds meer vraag naar goed opgeleid en gekwalificeerd technisch personeel.

Innovatieve branche

Een innovatieve branche, betrokken bij de inzetbaarheid van duurzame techniek.

Eervol beroep

Een eervol beroep met respect voor ambachtschap en vakmanschap.

Mensen, geen robots

Grotendeels gevoelloos voor automatisering en robotisering, juist vakmensen nodig.

Baangarantie

Met een opleiding van ons opleidingscentrum vind je gegarandeerd een baan in de techniek!

Copyright 2021 - Technisch Opleidingscentrum Zuid | Sitemap | Colofon | Privacy | Disclaimer