Contact

Ellerweg 8,
6037 RS Kelpen-Oler
Limburg, The Netherlands

T +31 (0)495 794 560
E info@to-zuid.nl

Contact us
Route

TO-Zuid ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Kelpen. Deze verbindt de A2 met de N280 Weert - Roermond. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Opleiding 09. BEI BLS WV LS-meterkast
Duur Op aanvraag
Kosten Op aanvraag
Locatie Kelpen-Oler (Limburg)
Resultaat Certificaat

De BEI certificaat opleidingen bestaan uit verschillende specialisaties. BEI is de afkorting van Bedrijfsvoering van Elektrische Installaties. De monteurs werken in opdracht van netwerkbeheerders en zijn voornamelijk actief met elektrische installaties. Met het BEI certificaat kan er aangetoond worden dat de monteur in alle veiligheid kan werken. Veilig werken met laag-, midden- en hoogspanning is van essentieel belang. Er wordt onderscheid gemaakt tussen de werkzaamheden in BEI. Tijdens de opleiding BEI BLS WV LS-meterkast, leer jij alles als Werk Verantwoordelijke (WV) over laagspanningsmeterkasten. Jij bent verantwoordelijk als leidinggevende en zorgt ervoor dat het gehele traject op een veilige manier verloopt.

Wat leer jij met de opleiding BEI BLS WV LS-meterkast?

Tijdens de BEI opleiding specialiseer jij je om Werk Verantwoordelijke te worden voor de LS-meterkast projecten. Jij bent de opdrachtgever en zorgt er voornamelijk voor dat de veiligheid gewaarborgd blijft. Dit houdt dus ook in dat jij op werkplekken aanwezig bent om de veiligheid en eventuele risico's te controleren. Als leidinggevende voer jij zelf geen montagewerkzaamheden uit, je maakt dus geen deel uit van het uitvoerende team. Jij zorgt ervoor dat het uitvoerende team de werkzaamheden veilig uitvoert en dat eventuele risico's gecontroleerd worden.

Lijkt de opleiding iets voor jou?

Tijdens de opleiding zal jij het geleerde direct in praktijk kunnen brengen. Zou jij een Werk Verantwoordelijke LS-meterkast willen worden? Neem dan contact op met het Technisch Opleidingscentrum Zuid of stuur een mail naar info@technischopleidingscentrumzuid.nl en vermeld in de e-mail je naam, telefoonnummer, woonplaats, geboortedatum en voeg je CV als bijlage toe. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Over de opleiding BEI BLS WV LS-meterkast

Tijdens de opleiding BEI BLS WV LS-meterkast leer jij als Werk Verantwoordelijke (WV) alles over laagspanningsmeterkasten. Het geleerde zal jij tijdens het werk direct in praktijk kunnen brengen.

Aanmelden?

Wens je je aan te melden voor de opleiding BEI BLS WV LS-meterkast? Stuur dan een e-mail naar info@technischopleidingscentrumzuid.nl en vermeld hierin je naam, woonplaats, geboortedatum, telefoonnummer en CV.

Brochure aanvragen Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Interesse?

+31 (0)84-8774 818

of vul ons contactformulier in

Vraag onze brochure aan


Inschrijven
of offerte ontvangen


Gratis advies Over deze opleiding vraag het de expert
Onze partners
Hier kun je ons vinden
Waarom techniek?
Toekomstvast

Een toekomstvaste sector, nodig om de maatschappij draaiende te houden.

Groeiende vraag

Er is steeds meer vraag naar goed opgeleid en gekwalificeerd technisch personeel.

Innovatieve branche

Een innovatieve branche, betrokken bij de inzetbaarheid van duurzame techniek.

Eervol beroep

Een eervol beroep met respect voor ambachtschap en vakmanschap.

Mensen, geen robots

Grotendeels gevoelloos voor automatisering en robotisering, juist vakmensen nodig.

Baangarantie

Met een opleiding van ons opleidingscentrum vind je gegarandeerd een baan in de techniek!

Copyright 2021 - Technisch Opleidingscentrum Zuid | Sitemap | Colofon | Privacy | Disclaimer