Contact

Ellerweg 8,
6037 RS Kelpen-Oler
Limburg, The Netherlands

T +31 (0)495 794 560
E info@to-zuid.nl

Contact us
Route

TO-Zuid ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Kelpen. Deze verbindt de A2 met de N280 Weert - Roermond. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Opleiding 10. BEI BLS WV LS-netmontage
Duur Op aanvraag
Kosten Op aanvraag
Locatie Kelpen-Oler (Limburg)
Resultaat Certificaat

BEI is de afkorting voor Bedrijfsvoering van Elektrische Installaties. Er zijn meerdere BEI specificaties met verschillende opleidingen. Monteurs binnen het BEI segment voeren voornamelijk werkzaamheden uit aan elektrische installaties, in opdracht van netwerkbeheerders. Het veilig werken staat voornamelijk centraal bij de BEI opleiding. Door middel van een BEI certificatie kan de monteur aantonen dat hij/zij veilig kan werken. De veiligheid en het beperken van risico's is van grootste belang. Met de BEI opleiding leer jij om Werk Verantwoordelijke te worden over Laagspanning (LS) netmontages. Jij bent dan als leidinggevende verantwoordelijk dat alle werkzaamheden aan elektrische installaties op een veilige manier verlopen.

Opleiding BEI BLS WV LS-netmontage

Jij specialiseert je met de opleiding BEI BLS WV LS-netmontage om Werk verantwoordelijke (WV) te worden voor de LS netmontage projecten. Als leidinggevende heb jij de opdracht om ervoor te zorgen dat alle activiteiten binnen het traject op een veilige wijze uitgevoerd worden. Eveneens ben jij op werkplekken aanwezig om de veiligheid te waarborgen én eventuele risico's te vermijden. In essentie zorg jij er dus voor dat het uitvoerende team veilig werkt en dat het gehele traject goed verloopt.

Leren en werken

De opleiding bestaat uit werken en leren. Bij het opleidingscentrum leer jij de theorie die jij vervolgens toe kan passen tijdens het werk. Theorie toepassen bij praktijkervaringen staat dan ook centraal. Er zijn meerdere vooropleidingen die aan de eisen voldoen en aansluiten op de opleiding BEI BLS WV LS-netmontage. Neem contact op met het Technisch Opleidingscentrum Zuid om te weten of jouw vooropleiding aansluit bij de eisen van de BEI opleiding.

Neem contact op met Technisch Opleidingscentrum Zuid

Met afronding van de opleiding ben jij de Werk Verantwoordelijke voor LS-netmontages. Heb jij interesse om Werk Verantwoordelijke voor LS-netmontages te worden? Meld je aan voor de opleiding door een mail te sturen naar info@technischopleidingscentrumzuid.nl en vermeld je naam, woonplaats, telefoonnummer, geboortedatum en voeg je CV toe.

Over de opleiding BEI BLS WV LS-netmontage

De opleiding BEI BLS WV LS-netmontage bestaat uit werken en leren. Gedurende de opleiding leer je de theorie bij Technisch Opleidingscentrum Zuid en pas je deze in de praktijk toe tijdens het werk. Na afronding van de opleiding ben jij Werk Verantwoordelijke (WV) en ontvang je een certificaat.

Aanmelden?

Wil je je graag aanmelden voor deze opleiding? Stuur dan jouw informatie naar info@technischopleidingscentrumzuid.nl. Vermeld in deze mail je naam, woonplaats, geboortedatum, telefoonnummer en CV.

Brochure aanvragen Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Interesse?

+31 (0)84-8774 818

of vul ons contactformulier in

Vraag onze brochure aan


Inschrijven
of offerte ontvangen


Gratis advies Over deze opleiding vraag het de expert
Onze partners
Hier kun je ons vinden
Waarom techniek?
Toekomstvast

Een toekomstvaste sector, nodig om de maatschappij draaiende te houden.

Groeiende vraag

Er is steeds meer vraag naar goed opgeleid en gekwalificeerd technisch personeel.

Innovatieve branche

Een innovatieve branche, betrokken bij de inzetbaarheid van duurzame techniek.

Eervol beroep

Een eervol beroep met respect voor ambachtschap en vakmanschap.

Mensen, geen robots

Grotendeels gevoelloos voor automatisering en robotisering, juist vakmensen nodig.

Baangarantie

Met een opleiding van ons opleidingscentrum vind je gegarandeerd een baan in de techniek!

Copyright 2021 - Technisch Opleidingscentrum Zuid | Sitemap | Colofon | Privacy | Disclaimer